fbpx
Krasznai Magdolna 3

Dr. Krasznai Magdolna

Allergológus, Immunológus

Krasznai magdolna 2

Bemutatkozás

Dr. Krasznay Magdolna Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végzett. 1979-2020-ig a Semmelweis Egyetem Fül-, Orr-, Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinikán dolgozott. A klinikán etöltött idő alatt a gyógyítás mellett részt vett az oktatásban, kutatásban egyaránt. 1994-ben letette az Allergológiai és Klinikai Immunológiai szakvizsgát, mellyen továbbfejleszette szaktudását.

Az általános gyermek és felnőtt fül-orr-gégészeti megbetegedések mellett speciális szakterülete a felső légúti allergiás kórképek, valamint az utóbbi időben egyre gyakoribb szagláspanaszok kivizsgálása. Gyermek fül-orr-gégészeti és Audiológiai szakvizsgákkal bővítette tudását. Tagja a Magyar Fül-Orr-Gégeorvosok Egyesületének és a Klinikai Allergológiai és Immunológiai Társaságnak.

A Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központban Krasznay Magdolna doktornőnél lehetőség van TB alapon elvégezhető allergiavizsgálatokra. A vizsgálatok elérhetőek Dr. Krasznai Magdolna szakorvosnál előzetes időpont egyeztetéssel. Időpontot egyeztetni a 061-790-4601 telefonszámon vagy személyesen a recepción valamint online lehet. Kérjük vendégeinket, hogy a vizsgálat előtt 10 nappal allergia ellenes gyógyszert ne vegyenek be!

Milyen problémákkal tudsz hozzám fordulni?

  • Allergológiai vizsgálatok (TB alapon)

Rendelési idők és helyszínek

Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ

Telefonos bejelentkezés: +3617904600

Elérhetőség emailben az egészségügyi központba: info@jek.hu

Jelentkezzen be online: https://jek.hu/elojegyzes/

Hétfőnként

12:00-16:00 -ig

1084. Budapest, Auróra u. 22-28.

Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ

Országos Sportegészségügyi Intézet

Bejárat: Diószegi út 64.

Telefonos bejelentkezés:  +36 1 488 61 00

Ügyfélszolgálati email cím: info@osei.hu