EGÉSZSÉGÜNK ÉS SZÉPSÉGÜNK BELSŐ TÁMOGATÁSA

Ismerd meg étrend kiegészítőinket és a Food Detective otthon elvégezhető azonnali eredményt adó étel-intolerancia tesztet

egeszsegunk es szepsegunk ebook

Manapság az emberiség több mint  40-45% szenved valamilyen étel-intoleranciában. Az ételintolerancia hátterében nagyrészt a táplálék felszívódásáért felelős bélrendszer kóros elváltozása áll. Az erős immunválaszt kiváltó élelmiszerek elhagyásával a tünetek legtöbb esetben elmúlnak, a közérzet rohamosan javulni kezd.  Az étel intolerancia rengeteg jellegzetes bőrt, hajat és bélrendszert érintő tünetet okoz!
Belső támogatásunk az intoleranciát kimutatott ételek elhagyása mellett nagyon fontos feladat! Ismerd meg legújabb étrend-kiegészítő termékeinket, amelyek belülről támogatják hajad, bőröd, körmeid és immunrendszered egészségét.

belso tamogatas

Miről olvashatsz az e-bookban?

ISMERD MEG ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐINKET ÉS A FOOD DETECTIVET!
  • ÉTEL INTOLERANCIÁK

  • FOOD DETECTIVE

  • HAIR, SKIN AND NAILS BOOSTER

  • HAIR POWER

E-bookunk teljesen ingyenes letölthető PDF formátumban. Nyugodtan lementheted, így bármikor hozzáférhetsz, ha szükséged lenne az információkra!

Ha viszont szeretnél egy 10%-os kuponkódot, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, ha még nem tetted meg, és az e-bookal együtt küldjük számodra a felhasználható kódot! Ha már korábban feliratkoztál, csak töltsd le itt a tudásanyagot!

Levelünk lehetséges, hogy spam vagy promóció mappába kerül, így kérjük, hogy nézd meg azokat a mappákat is, ha nem találod a beérkező levelek között az e-bookot!

*
*