FEJBŐRBETEGSÉGEK E-BOOK

Ingyenesen letölthető tudásanyag a fejbőr problémákról és kezelésükről

ebook

Különböző hajtípusokkal és fejbőrtípusokkal találkozhatunk, nem lehet mindenkinek vastag szálú, dús hajkoronája, sokan vékony szálú, ritka hajjal élnek. Azt azonban biztosan állíthatjuk, hogy nem nevezhető egészséges fejbőrnek a zsíros, korpás, száraz, esetleg gyulladt fejbőr. A fejbőrproblémák kezelhetők, de a betegnek sok mindenre oda kell figyelnie: megfelelő termékek használata, életmódváltás, stressz csökkentése és a haj és fejbőr hatékony kezelése.

A fejbőrproblémák és hajhullások mögött sokszor valamilyen intolerancia áll. Ezek az intoleranciák a szervezet egészséges folyamatait zavarják meg, ezáltal gátolva a normál sejtműködést. Sok szervezetben egyszerre több intolerancia jelen van, ezek összekapcsolódása pedig rengeteg negatív tünetet tud magával hozni. Mozgásszegény életmód, nem megfelelő táplálkozási szokások, a stressz és sok más olyan tényező játszik szerepet, melyeket egyre gyakrabban hoznak összefüggésbe a fejbőr problémák kialakulásával.

Készültünk Nektek egy ingyenes, részletes útmutatóval a fejbőrproblémák kialakulásáról, tüneteiről és kezeléséről, amit bármikor letölthettek. A tudásanyag részletesen tartalmazza az intoleranciák leírását, amik segíthetnek a betegségek felismerésében, és abban, hogy jobban eligazodj, mit is kellene tenned! Az e-bookban mindent megtalálsz, ami a különböző fejbőr problémák és hajhullások megfelelő kezeléséhez szükséges.

kepek

Miről olvashatsz az e-bookban?

VEDD KEZEDBE A HAJHULLÁSOD!
  • Fejbőrbetegségek kialakulásának okai

  • Fejbőrproblémák stádiumai

  • Hajhullások típusai

  • Megfelelő hajápolási rutin

  • Tudnivalók az oxigénterápiáról

  • Életmód tanácsok

E-bookunk teljesen ingyenes letölthető PDF formátumban. Nyugodtan lementheted, így bármikor hozzáférhetsz, ha szükséged lenne az információkra!

Ha viszont szeretnél egy 10%-os kuponkódot, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, ha még nem tetted meg, és az e-bookal együtt küldjük számodra a felhasználható kódot! Ha már korábban feliratkoztál, csak töltsd le itt a tudásanyagot!

Levelünk lehetséges, hogy spam vagy promóció mappába kerül, így kérjük, hogy nézd meg azokat a mappákat is, ha nem találod a beérkező levelek között az e-bookot!

*
*