HAJ ÉS BŐRGYÓGYÁSZATI PROBLÉMÁINK KIALAKULÁSA

Tudd meg, hogy milyen tényezők befolyásolják a haj és bőrgyógyászati betegségek kialakulását!

ebook haj és bőrgyógyászati beteségek kialakulása

A haj és bőrgyógyászati betegségek esetében nem csak bőröd vagy hajad állapota érintett, hanem az egész szervezted. Ennek oka van, amit lehet, hogy most nehezen élsz meg, de idővel minden világossá válik és jelenlegi tüneteid segíteni fognak abban, hogy hosszabb és minőségibb életet élhess egészségben!

Ahhoz, hogy megértsük, milyen életmódbeli változtatásokra van szükségünk, meg kell ismernünk a problémáink kialakulásának körülményeit és tényezőit. E-bookunkan válaszokat kaptok arra, hogy milyen környezeti, pszichés vagy életmódbeli káros hatások befolyásolják szervezetünk egészségét és mit tehetünk ezek ellen.

ebook haj bőretegségek kialakulása

Miről olvashatsz az e-bookban?

ISMERD MEG SZERVEZETÜNKRE HATÓ KÁROS TÉNYEZŐKET!
  • NEM MEGFELELŐ HAJ- ÉS BŐRÁPOLÁS

  • KÁROS KÖRNYEZETI TÉNYEZŐK

  • ÉLETMÓD HATÁSA A SZERVEZETRE

  • LELKI EGÉSZSÉG FONTOSSÁGA

E-bookunk teljesen ingyenes letölthető PDF formátumban. Nyugodtan lementheted, így bármikor hozzáférhetsz, ha szükséged lenne az információkra!

Ha viszont szeretnél egy 10%-os kuponkódot, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, ha még nem tetted meg, és az e-bookal együtt küldjük számodra a felhasználható kódot! Ha már korábban feliratkoztál, csak töltsd le itt a tudásanyagot!

Levelünk lehetséges, hogy spam vagy promóció mappába kerül, így kérjük, hogy nézd meg azokat a mappákat is, ha nem találod a beérkező levelek között az e-bookot!

*
*