fbpx

Saját gyártású és fejlesztésű termékeink specifikusan segítenek a fejbőrproblémák kezelésében. Termékeink multifunkcionálisak, egyaránt alkalmazhatjuk őket az egész testünk ápolására és haj- és bőrproblémáink kezelésére.

Márkánk megálmodásakor szem előtt tartottuk, hogy a természetes hatóanyag-tartalmú termékekkel lehet a legtöbbet tenni a haj, fejbőr és bőr egészségéért, éppen ezért fontos volt számunkra, hogy termékeink és az oxigénterápia kemikáliáktól, és más káros anyagoktól mentesek legyenek.

Az Oxygeni Hair termékei gondosan válogatott hatóanyagokat tartalmaznak, ezzel kímélve a fejbőrt, a hajat és a bőrt a mesterséges, káros anyagoktól.

Igyekszünk a környezetet is kímélni, ugyanis a gyártási folyamatok során a minimumra csökkentettük a fosszilis energiafelhasználást.

REGISZTRÁCIÓ A NYEREMÉNYJÁTÉKRA FODRÁSZOKNAK

* kötelező mező
A partnereink területi kizárólagossága miatt fontos.

Adatfelhasználási információk: https://oxygenihair.com/wp-content/uploads/2019/07/adatkezelesi-szabalyzat-oxygenihaircom-1560333371-789.pdf

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz, ha a levél alján található linkre kattintasz.

LÉGY TE IS HAJGYÓGYÁSZ ÉS CSATLAKOZZ A KEMIKÁLIAMENTES SZALONOK KÖRÉHEZ!

Napjainkban a fejbőrproblémákkal küzdő emberek száma látványosan növekszik, egyre többen szenvednek hajhullástól, fejbőrirritációtól, korpásodástól, zsíros fejbőrtől, fejbőr viszketéstől, kopaszodástól. Az elérhető kezelések azonban nagy százalékban nem orvosolják a problémát, nem nyújtanak látványos javulást.

Az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelés az esetek 97%-ában eredményességet biztosít. Öt év alatt több, mint 10.000 skalpon végeztük el a terápiát, kezelésünk a legtöbb haj- és fejbőrprobléma kezelésére kiváló megoldást nyújt. Csatlakozz csapatunkhoz, válaszd a számodra legmegfelelőbb partnerségi lehetőségünket!

Az Oxygeni Hair a jövő szolgáltatása, a leginnovatívabb és legdinamikusabban fejlődő fodrászati-beauty márka ma Magyarországon. Szolgáltatásunk és termékeink immár 30 hazai városban elérhetőek és kínálnak professzionális megoldást a haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vendégek számára. Márkánkhoz egyre több fodrász és hajgyógyász szakember, szalon és befektető csatlakozik, akik hozzánk hasonlóan hisznek a jövő szolgáltatásában, a minőségi modern, 100% organikus és környezettudatos termékekben. Legyél te új partnerünk, és szerezd meg a területi kizárólagosságot! 

Válts te is 100% natúr és kemikáliamentes termékekre és kezelésre!

Az oxigénterápiás kezelés és az otthoni ápoló termékek is 100%-ban kemikália- és vegyianyagmentesek, így jelentősen csökkentik a xenoösztrogén bevitelt és támogatják a hormonegyensúlyt.
 
Miben vagyunk mások?
  • Közel 70 vitamin hatóanyagát használjuk a kezelésekhez!
  • Hajgyógyászati kezelések mellett hajszerkezet regeneráló kezelést és hajlamináló kezelést is biztosítunk a vendégek számára, ami szintén 100%-ban kemikáliamentes és vegán!
  • Lebomló csomagolású termékeket gyártunk, mely nem szennyezi környezetünket!Állatkísérletektől mentes termékfejlesztés és allergiatesztelés a gyártási folyamat során.
  • Specifikus, a vásárlók egyéni igényeinek megfelelően kialakított kozmetikumokat használunk!

Légy hajgyógyász! Csatlakozz Magyarország leginnovatívabb márkájához! Ismerd meg partnerségi lehetőségeinket!

Ha fodrászként dolgozol, és szeretnéd bevezetni sikeres oxigénterápiás kezelésünket, várjuk jelentkezésed. Légy Oxygeni Hair referencia vagy franchise szalonunk! Töltsd ki regisztrációs űrlapunkat, és kérj információt területed telítettségéről/foglaltságáról!

1 éves ingyenes hajgyógyászati képzés és oxigénterápia oktatás

A hajgyógyászati képzés során a szakemberek el tudnak sajátítani minden alapismeretet, amely szükséges a diagnózis és az oxigénterápia elvégzéséhez, emellett pedig elsajátíthatják a hajgyógyászat alapismereteit és elkezdhetik végezni a kezelést. Elsősorban fodrász vagy kozmetikus szakembereknek szervezzük oktatásainkat, de egészségügyi végzettséggel rendelkezők is jelentkezhetnek. Legyél Te is hajgyógyász és vezesd be szalonodba az oxigénterápiás kezelést!

1 éves hajgyógyászati képzésünkön nem szükséges a személyes megjelenés, online szervezzük. Minden oktatási anyag letölthető és visszanézhető!

Képzésünk igazolása : 

Felnőttképzési tevékenység bejelentése – nyilvántartásba vétel
Eljárás azonosító: FKB/2021/002208 

Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2021/002155
– nyilvántartásba vétel időpontja
– képzési tevékenység(ek): 8532 – Szakmai középfokú oktatás 

Pest Megyei Kormányhivatal Szakképzési és Felnőttképzési Főosztály 

Kiknek szól az Oxygeni Hair hajgyógyászati képzés?

  • Több éves tapasztalattal rendelkező fodrászoknak, kozmetikusoknak, plasztikai sebészeknek, hajgyógyászoknak, bőrgyógyászoknak, orvos-esztétikai szakembereknek, akik szeretnék szalonukba bevezetni az Oxygeni Hair kezelést
  • Tanulmányaikat folytató fodrász vagy kozmetikus tanulóknak (nem szükséges az anyagbevezetés)
  • A hajgyógyászati oktatás  részvétel feltétele az Oxygeni Hair kezelés bevezetésének, illetve kizárólag olyan szakemberek jelentkezését várjuk, akiknek szándékukban áll a kezelést bevezetni szalonjukban
  • A képzésre budapesti és vidéki szakmai érdeklődők jelentkezését várjuk
  • Képzéseink ingyenesek minden Oxygeni Hair hajgyógyász számára