Köszönjük, hogy kitöltötted a kvízt!
A kérdések alapján rendelkezel hajgyógyászati tudással és érdeklődsz is a téma iránt.

Különböző hajtípusokkal és fejbőrtípusokkal találkozhatunk, nem lehet mindenkinek vastag szálú, dús hajkoronája, sokan vékony szálú, ritka hajjal élnek. Azt azonban biztosan állíthatjuk, hogy nem nevezhető egészséges fejbőrnek a zsíros, korpás, száraz, esetleg gyulladt fejbőr. A fejbőrproblémák kezelhetők, de a fodrásznak és a betegnek is sok mindenre oda kell figyelnie: megfelelő termékek használata, megfelelő fodrászati szolgáltatás, a beteg életmódváltása, stressz csökkentése és a haj és fejbőr hatékony kezelése.

Napjainkban a fejbőrproblémákkal küzdő emberek száma látványosan növekszik, egyre többen szenvednek hajhullástól, fejbőrirritációtól, korpásodástól, zsíros fejbőrtől, fejbőr viszketéstől, kopaszodástól. Az elérhető kezelések azonban nagy százalékban nem orvosolják a problémát, nem nyújtanak látványos javulást.

Az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelés az esetek 97%-ában eredményességet biztosít. 500.000 skalpon teszteltük a terápiát, kezelésünk a legtöbb haj- és fejbőrprobléma kezelésére kiváló megoldást nyújt.

Az Oxygeni Hair oxigénterápia bevezetése egy átfogó képzést és folyamatos továbbképzéseket tartalmaz, mely állandó új tudásanyaggal látja el szakembereinket. Számunkra fontos, hogy a terápiát kizárólag jól képzett profi szakemberek végezzék, akik naprakészek a hajgyógyászati és bőrgyógyászati problémák diagnózisából.

Megoldókulcs

1. Miből áll egy hajszál?   a. 97% Keratin és 3 % víz  b. 3% Keratin és 97% víz
2. A hajbél táplálható e kívülről hatóanyagokkal:?  a.igen  b. nem
3. A savak nyitják vagy zárják a kutikukát?  a. nyitják  b. zárják
4. Az Alopécia milyen betegség? a. fejbőr b. hajhullás
5. Mi történik hy egy hajszál keratin hiányos ha vizes állapotban meghúzod?  a. elszakad  b. nyúlik 
6. Milyen hiány okoz leggyakrabban krónikus hajhullást? a, C- vitamin hiány  b. Vashiány
7. Hány évig él egy hajszál normál esetben? a. 5-7 évet   b. 3 évet
8. Mennyi hajszál van telogén fázisban egy egészséges skalpon? a. 15% b. 5 %
9. A fejbőr faggyúmirigyei hol helyezkednek el? a, a felhámban  b.az irharétegben
10. Mitől hullik a nők haja gyakrabban? a. a hormonális változásoktól b. gócos gyulladásoktól
11. A férfiak genetikai hajhullását melyik hormon túlsúlya befolyásolja inkább?   a. Andoszteron b. Tesztoszteron
12. Kiknek van több hajszáluk a skalpjukon? a. szőkéknek b. vöröseknek
13 .Mit lehet nem lehet megállapítani egy hajszálból? a, hogy aki viseli nő vagy férfi  b, hogy aki viseli hány éves
14. A kutikula alatt elhelyezkedő CORTEX miért felelős  a, a haj színéért b, a haj rugalmasságáért
15. Mit termelnek a MÁTRIX SEJTEK? a, a hajszál keratintját  b, a hajszál szaruanyagát

Ha szeretnél professzionális tudást szerezni a hajgyógyászatról és ezáltal minőségibb szolgáltatás nyújtani vendégeidnek, akkor várunk képzéseinken!

Az Oxigénterápiával a hajgyógyászat területén olyan csodás eredményeink vannak, amelyek új vendégek érkezését garantálják minden szakember számára. 

Az Oxygeni Hair oxigénterápia bevezetése egy átfogó képzést és folyamatos továbbképzéseket tartalmaz, mely állandó új tudásanyaggal látja el szakembereinket. Számunkra fontos, hogy a terápiát kizárólag jól képzett profi szakemberek végezzék, akik naprakészek a hajgyógyászati és bőrgyógyászati problémák diagnózisából.

Hajgyógyász szakembereinkkel hosszútávú együttműködést tervezünk, mely az alapos, lelkiismeretes közös munkán alapszik. Olyan  jelentkezőket várunk, akik a vendégeik professzionális kiszolgálásában és a szakmai tudásuk bővítésében látják a jövőt, és ezért hajlandóak tanulni és fejlődni. Fontos számunkra, hogy az Oxygeni Hair hajgyógyászok a legjobb tudásuk szerint a legnagyobb alapossággal diagnosztizálják és kezeljék vendégeiket.

Válts te is 100% natúr és kemikáliamentes termékekre és kezelésre!

Az oxigénterápiás kezelés és az otthoni ápoló termékek is 100%-ban kemikália- és vegyianyagmentesek, így jelentősen csökkentik a xenoösztrogén bevitelt és támogatják a hormonegyensúlyt.
 
Miben vagyunk mások?
  • Közel 70 vitamin hatóanyagát használjuk a kezelésekhez!
  • Hajgyógyászati kezelések mellett hajszerkezet regeneráló kezelést és hajlamináló kezelést is biztosítunk a vendégek számára, ami szintén 100%-ban kemikáliamentes és vegán!
  • Lebomló csomagolású termékeket gyártunk, mely nem szennyezi környezetünket!Állatkísérletektől mentes termékfejlesztés és allergiatesztelés a gyártási folyamat során.
  • Specifikus, a vásárlók egyéni igényeinek megfelelően kialakított kozmetikumokat használunk!

termékek