ALLERGIAVIZSGÁLAT KÉZNYÚJTÁSNYIRA

Manapság az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat. Az allergia is rengeteg embert érint, és nem is gondolnánk, milyen sok típusa létezik. Allergia során immunrendszerünk túlzott reakciójáról beszélünk olyan anyagokra, amelyekre mondjuk egy egészséges szervezet nem reagálna.

Az Oxigénterápiás kezelések során a leggyakrabban intenzív hajhullással, androgén alopéciával, fejbőr hámlással, pikkelysömörrel, ekcémával találkozunk. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A megoldás az allergiavizsgálat lesz, ha még nem jöttünk rá, mi miatt jelentkeznek az allergiás tünetek. Egy allergiavizsgálat következtében tiszta képet kapunk a probléma eredetéről.

Tipp: Vezess naplót! Kövesd nyomon tevékenységeidet a nap folyamán, merre jártál, mit ettél, milyen tünet jelentkezett és mikor pontosan. Ez az orvosunknak is nagy segítség lehet majd az allergiavizsgálat közben.

A budapesti Szabó Imre szalonjainkba bejelentkező vendégeink számára TB alapon elvégezhető további vizsgálatokat biztosítunk pl. allergiavizsgálat, góckutatás, laborvizsgálat. A vizsgálatok elérhetőek Dr. Krasznai Magdolna szakorvosnál előzetes időpont egyeztetéssel. Időpontot egyeztetni a 06-1-790-4720 telefonszámon vagy személyesen a recepción valamint online lehet. Kérjük vendégeinket, hogy a vizsgálat előtt 10 nappal allergia ellenes gyógyszert ne vegyenek be!

Célunk

Az Oxygeni Hair számára mérvadó, hogy segítsen vendégeinek az Oxygeni Life program elindításával, hogy az allergiás tünetekkel rendelkező vendégeink is teljes életet élhessenek az allergiavizsgálat következtében. Mélyrehatóbb szolgáltatás érdekében orvosokkal vesszük fel a kapcsolatot, hogy támogassuk a fejbőr- és hajproblémák kivizsgálását. A budapesti szalonjainkban a fejbőr- és haj diagnózis felállítása után az oxigénterápia mellett a további orvosi vizsgálatokban is tudunk segíteni.

Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be a Szabó Imre szalonok egyikébe vagy az Oxygeni Hair Zsolt udvarba és próbáld ki a kezelést.