fbpx
sikertörténet mobil nézet új
sikertörténetek új borító

RÉKA, BALOGH ÁDÁM VENDÉGE

balogh ádám sikertörténet réka

Szeretnéd Te is kipróbálni az oxigénterápiát? Jelentkezz be Ádámhoz budai Szabó Imre Hair & Beauty szalonunkba és vess véget hajgyógyászati problémádnak!

20 éve tartó hajhullással küzdöttem, fejbőrviszketés, zsíros fejbőr, zsíros korpa, sebesedés. Semmilyen tartós megoldás nem volt erre. Az interneten találtam rátok. Zsíros korpa és mikrosérülések volt a diagnózis. Sampont, pakolást kaptam a fejemre és elkezdtük az O2 terápiát. Már az első alkalommal újjászülettem. A fejbőröm fellélegzett és megszűnt az állandó viszketés. Minden kezelés után a következő hajmosásnál kb. 0, azaz semennyi hajam nem hullott ki a korábbi maroknyihoz képest! Rengeteg babahajam nőtt, egy új frufrum lett a sok hajból. 

5 alkalomra volt szükség, melyeket otthon samponnal, hajpakolással és vitaminos szérummal kombináltunk. Teljesen száműztem a szárazsampont, ami addig csak súlyosbította a fejbőröm állapotát. Erre is a hajgyógyászom hívta fel a figyelmemet, ami nagyot lendített a javuláson.

Ádámmal maximálisan elégedett vagyok, mindig vidáman és lelkesedéssel kezelt, pozitívan feltöltődve távoztam minden alkalommal. Ajánlottam már barátnőimnek, akik valamilyen fejbőrproblémával küzdenek. Kedvenc termékem a sampon, ami érzem, hogy ápolva és kímélő módon szabadít meg mindentől, ami nem a hajamra való, hidratálás kell mellé, de mindenképp megéri használni az Oxygeni Hair termékeit. Köszönöm Nektek és különösen Ádámnak, hogy visszaadtátok az egészséges hajamat és ezáltal az önbizalmamat.

Neked is segített az oxigénterápia és szívesen megosztanád velünk?

Küldd el nekünk személyes történetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.