fbpx
sikertörténet mobil nézet új
sikertörténetek új borító

BRIGI, PATIK ANASZTÁZIA VENDÉGE

sikertörténet patik anasztázia (1)

Szeretnéd Te is kipróbálni az oxigénterápiát? Jelentkezz be Patik Anasztáziához a zsombói Patikázia szalonba és vess véget hajgyógyászati problémádnak!

„Hormontartalmú melldaganattal diagnosztizáltak 2018-ban, ennek kezelésére az orvosi protokoll szerint szervezetemben az ösztrogéntermelést leállították, mely szemmel látható eredménye esetemben – többek között – a férfias típusú alopecia. Pontosan három év telt el az utolsó kemoterápia felvétele és az első Oxygeni Hair kezelés között, de a mai napig ösztrogéngátló gyógyszereket szedek, mely jelentősen megnehezíti a munkát velem és a hajammal. Mivel a betegség előtt szép, hosszú hajam volt, a nőiességem legelső szembeötlő jele, lelkileg nagyon megviselt, mikor kiderült, hogy alig nőtt vissza valami a kemoterápiás kezelések után. Rendszeresen nézegettem a Google-n az ezzel kapcsolatos fotókat, míg egy napon rátaláltam az Oxygeni Hair weboldalán található előtte-utána képekre. A weboldalon kerestem a lakóhelyemhez közel lévő szalont, egyúttal az is világos lett, hogy a hajgyógyász régi ismerősöm. A testvérem azt mondta, ha csak 1% esély van rá, hogy ismét dúsabb hajam lesz, próbáljam ki, és igaza lett.


Normál fejbőrrel rendelkezem, így hajgyószászom a hajnövekedésre, hajhullás megfékezésére alkalmas termékeket javasolt otthoni használatra: Hair Loss Shampoo, Hydrate Mask, H2O Thermal, Vitamin Serum, Pure Aloe Vera és Hair Power, és minimum 10 alkalmas terápiát javasolt 3 heti rendszerességgel.
Egészséges életmódot folytattam, a kezeléseket megelőzően is, ebben a hajgyógyászom is megerősített (sok gyümölcs, zöldség és napi 2-3 liter tiszta víz fogyasztása ajánlott). A mai napig járok. Már 5 alkalom után igen komoly változást véltünk felfedezni, de a 10. alkalom után készült képek a teljes eredményességet támasztották alá. Jelenleg szintentartó kezeléseket veszek fel kéthavonta, ami még további fejlődést hozott a hajam állapotában.
Szeretem a terápiát és szeretek járni a hajgyógyászati szolgáltatásra. Hajgyógyászommal baráti kapcsolatot alakítottam ki és mindig pihentető érzés a találkozás. Mentálisan és lelkileg jobban érzem magam, hiszen egy nő számára igen fontos a szép hajkorona.


Maximálisan megbíztam a hajgyógyászom szakmaiságában már az elején, és végül bebizonyította, hogy jól tettem ezt. A tízalkalmas kezelés végén letargiába estem, hogy már ritkábban találkozunk, mert nagyon szerettem oda járni. Kellemes volt a légkör, okos, intelligens és figyelmes a hajgyógyászom, és nem utolsó sorban imádtam a kezeléseket, különösen a masszírozást. Mindig nagyon várom, hogy mehessek a következőre. Mikor egy-egy kezelés végén készült fotókat összehasonlítottuk, teljes volt az extázis, mert újra és újra bebizonyosodott, jó döntés volt belevágni.
Mióta elkezdtük, minden szintetikus anyagot tartalmazó hajápolási terméket száműztem a fürdőszobámból.


Teljes szívemből tudom ajánlani másoknak is ezt a terápiát, sőt, mint kiderült, az ismerőseim is ajánlják másoknak, látva az én eredményeimet. Szerintem két nagyon fontos tényezővel, a kitartással és a türelemmel mindenképp számolni kell. Fel kell készülni, hogy látható eredmény nem egy hónapon belül garantálható, és az otthoni foglalkozás nélkülözhetetlen hozzá.

Neked is segített az oxigénterápia és szívesen megosztanád velünk?

Küldd el nekünk személyes történetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.