fbpx
sikertörténet mobil nézet új
sikertörténetek új borító

GERGŐ, PATIK ANASZTÁZIA VENDÉGE

Szeretnéd Te is kipróbálni az oxigénterápiát? Jelentkezz be Patik Anasztáziához, Zsombón a Patikázia szalonba és vess véget hajgyógyászati problémádnak!

Hajhullás és Seborrhea-ra hajlamos fejbőr problémájával fordultam Anasztáziához, az Oxygeni szolgáltatáshoz. Genetikailag a családunk férfitagjai is ritkás hajkoronával vannak megáldva. Ehhez még talán hozzátett a Covid és egyéb betegségek is. Az Oxigénterápiáról interneten hallottam, de a konkrét elhatározás, kezelés beindítása ismeretség, ajánlás útján történt. A fejbőröm feltérképezése, egy diagnózis felállítása után, Detox Wash sampont és Hair Loss Mask- balzsamot használtam. A mindennapokban pedig reggel és este egy vitamin szérum+ aloe vera+ termál víz triumvirátust alkalmaztam, ami kezelte a gyulladt fejbőrt. Azt gondolom, ez az oldat, keverék egy optimális közeget biztosított az új hajszálak serkenésének. Életmóddal kapcsolatosan odafigyelek a megfelelő mennyiségű vízivásra, hidratáltságra. A kezelés időszaka 5 hónapot jelentett, azonban már 3. alkalom után látható és érezhető is volt az eredmény. Roppant szkeptikusan álltam a dologhoz, de megpróbáltam, mert aki hasonló cipőben jár, az tudja milyen elkeserítő ez a helyzet. Elégedett vagyok, valóban látom, azt, hogy volt értelme belevágni hiszen besűrűsödött a hajam, a fejbőröm már nem látható.

Összefoglalva csak ajánlani tudom az Oxygeni szolgáltatást, elsőre talán bonyolultnak tűnhet 2-3 terméket használni és sok mindent kikeverni/ hígítani, de megéri. Ugyanis egy látható- kézzelfogható eredményt kapunk cserébe. Azt gondolom, hogy legyen szó bárkiről és bármilyen korosztályról a kezelések mindenképp pozitív irányba befolyásolják majd a hajuk állapotát. Ezzel talán egy kicsit felderítve a jólétüket és hozzáállásukat is. A kezelések igazán vidáman, nevetéssel teltek. Különösen szerettem azt, hogy Anasztázia termékeket, vitaminokat is ajánlott, a belső támogatás miatt is.

Neked is segített az oxigénterápia és szívesen megosztanád velünk?

Küldd el nekünk személyes történetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.