fbpx
sikertörténet mobil nézet új
sikertörténetek új borító

GYÖRGY, RÁCZ PATRÍCIA VENDÉGE

rácz patrícia sikertörténet györgy (1)

Szeretnéd Te is kipróbálni az oxigénterápiát? Jelentkezz be Rácz Patríciához vasvári szalonukba és vess véget hajgyógyászati problémádnak!

Férfias kopaszodással küzdöttem, ami egyre jobban aggasztott, mert kezdett komolyabbá válni. Sok terméket próbáltam ki, de semmi sem vált be, hajbeültetésen is elgondolkoztam, végül rátaláltam az Oxygeni Hairre és az oxigénterápiára. Már az első kezelés meglepően eredményes volt, hiszen a fejbőröm és a hajam már sokkal jobb állapotú.

Már fél évnyi kezelés csodálatos eredményt hozott, fényesebb, szebb, jobb tapintású lett a hajam. Egyre több új hajam van, sok babahaj nő olyan helyen, ahol korábban nem nőtt. Azt tapasztaltam, hogy a hajam pigmentáltsága is felerősödött, a közvetlen környezetem is rácsodálkozott, mindenki azt hiszi, festetem, pedig ez is az Oxygeni Hair termékek és az oxigénterápia hatása. Nagyon elégedett vagyok a már a jelenlegi eredménnyel is, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Szeretném megtartani a hajamat és fenntartani ezt az állapotot, szeretném, hogy megerősödjenek a hajszálaim. Örülök, hogy végül nem volt szükségem hajbeültetésre, mert rengeteg új hajszálam kinőtt, annyira jó állapotú lett a hajam, örülök, hogy természetes módon, orvosi beavatkozás, kés alá fekvés nélkül sikerült megoldani ezt a problémát. Életmód szempontjából pedig odafigyelek a megfelelő vízfogyasztásra, egészséges táplálkozásra, Patrícia életmódtanácsait megfogadtam, ma már odafigyelek étrendemre és folyadékbevitelemre, a rossz szokásaimtól megváltam. 

Az oxigénterápiára teljes mértékben nyitott vagyok, szerintem fontos kitartani mellette, érdemes megfogadni a hajgyógyász életmódbeli és szakmai tanácsait ahhoz, hogy eredményes legyen a kezelés.

Hallgasd meg György teljes történetét a vele és Rácz Patríciával készült közös podcast részünkben!

Neked is segített az oxigénterápia és szívesen megosztanád velünk?

Küldd el nekünk személyes történetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.