fbpx
sikertörténet mobil nézet új
sikertörténetek új borító

ERVIN, SURÁNYI MÓNIKA VENDÉGE

surányi mónika sikertörténet ervin

Szeretnéd Te is kipróbálni az oxigénterápiát? Jelentkezz be Surányi Mónikához a budapesti vagy törökbálinti Surányi Szépségszalon és Hajklinikára és vess véget hajgyógyászati problémádnak!

Történetem a következő: Jó pár éve szenvedtem hajhullás, zsírosodás és fejbőrviszketés problémákkal, hol jobban, hol kevésbé hullott a hajam. Rengeteg zsírosodás elleni sampont, mindenféle hajhullást csökkentő szereket, vitaminokat kipróbáltam. Az évek alatt szerintem súlyos százezreket költöttem a hajamra, nem sok sikerrel. Természetesen voltam bőrgyógyásznál is. 2022 októberében már annyira hullott és viszketett a hajam, ha nem találom meg ezt a fajta terápiát, szerintem már nincs hajam. Az interneten találtam rá, mindent elolvastam a weboldalukon, megnéztem a termékeiket (meglepődtem, milyen sokféle van), rengeteg hozzászólást elolvastam, megnéztem az összes videójukat a YouTube-on. Mindent feltettem egy lapra, ez volt az utolsó „reménysugár”. A kezelések és a termékek árát kissé magasnak találtam, de gondoltam, egy próbát megér, nem volt más választásom (ha ez sem, akkor nullásgép).

Eléggé meggyőztek a hozzászólások és a videók. Tavaly októberében volt az első konzultációm, mint kiderült, seborrhea dermatitisem van. Részletesen átvizsgálták a fejbőröm, fényképek is készültek a hajam állapotáról, majd megkaptam az első kezelést. Összeállították, hogy milyen termékeket kellene használnom, és hogyan: Tonic, Hydrate Mask, Hydrate Wash, H2O Thermal, Pure Aloe Vera, Vitamin Serum és Detox Oil. Az első két-három kezelés után nem sok minden történt, sőt, még egy kicsit jobban is hullott a hajam, de erre felhívták a figyelmem. Amit mindjárt az első kezelés után észrevettem, hogy a fejbőröm megnyugodott, nem volt viszketés.
Az ötödik kezelés után „láss csodát”, ha lehet ezt mondani, egy csapásra megállt a hajhullás, verebet lehetett volna fogatni velem, olyan boldog voltam.

Visszatért belém az élet, már nem félek attól, hogy elveszítem a hajam (60 éves férfi vagyok és hosszú a hajam), most már szeretek a tükörbe belenézni.
Most már a harmadik bérletet kezdtem meg (kéthetente járok), lehet, hogy már elég lenne havi egy kezelés, de imádok a lányokhoz járni, nagyon kedvesek, szívvel lélekkel csinálják, amit csinálnak és talán ez az első ilyen hely, ahol nem a lehúzásról szól a dolog, bármikor hívhatom őket, nagyon segítőkészek, rugalmasak, látni rajtuk, azért vannak, hogy a vendég elégedetten távozzon. A kezelések fantasztikusak, már alig várom a következő időpontot, nagyon jó érzés, teljesen ellazít. A termékek minőségével és hatékonyságával elégedett vagyok, nagyon gazdaságos a kiszerelésük, így sokáig kitartanak, tehát összességében az áruk is jó.

Összefoglalva: a hajhullás teljesen megállt, fejbőrviszketés teljesen elmúlt, rengeteg babahajam van, és ha összefogom copfba, sokkal vastagabb, érezhetően nőtt a tömege. A zsírosodással még nem vagyok teljesen elégedett, de szerintem majd ez is beáll.
A hajgyógyászom tanácsára csináltattam vérből különböző vizsgálatokat (hormonok, pajzsmirigy stb-stb) itt nagyjából rendben voltak az eredmények. ”

Neked is segített az oxigénterápia és szívesen megosztanád velünk?

Küldd el nekünk személyes történetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.