fbpx
sikertörténet mobil nézet új
sikertörténetek új borító

ANITA, TOMBOR-HEGYI KATALIN VENDÉGE

tombor hegyi katalin sikertörténet anita

Szeretnéd Te is kipróbálni az oxigénterápiát? Jelentkezz be Tombor-Hegyi Katalinhoz a keszthelyi Beauty Bar szalonba és vess véget hajgyógyászati problémádnak!

Nekem egy autoimmun betegségem volt, ami miatt tavaly nyáron megműtöttek. A betegség és a műtét miatt teljesen felborult az egyensúly a szervezetemben. A legijesztőbb az az állapot volt, amikor hullani kezdett a hajam. 2-3 hónap alatt sajnos a hajam közel 2/3-át veszítettem el.

Eleinte minden hajmosás sírva végződött, számtalan kozmetikumot próbáltam ki, de semmi sem segített. Szerencsére nem adtam fel, szerettem volna újra dús hajkoronát, folyamatosan kerestem a kiutat ebből a problémából, mindig pozitívan álltam hozzá. 

Így találtam rá Katára és az ő szalonjára az interneten. Kipróbáltam nála az oxigénterápiás kezelést. Kata nagyon kedves volt velem és ő is olyan pozitívan állt az én problémámhoz, mint én, mindketten kerestük a kiutat. Szerintem Kata nagyon profi, hatalmas szaktudása van hajgyógyászat terén. Kata életmódbeli tanácsokkal is segítette az utamat. Mindenről őszintén elmondta a véleményét, én pedig megfogadtam a tanácsait, a hajam pedig visszanőtt.

Azóta megváltozott a hajápolási rutinom is. Korábban is figyeltem arra, hogy olyan kozmetikumokat használjak, amik nem ártanak a fejbőrnek, de ilyen jó termékekkel még nem találkoztam. Az Oxygeni Hair termékek teljesen kemikáliamentesek és azóta ezeket használom, illetve használni szeretném a jövőben is. 

Mindenképpen szeretnék Katánál maradni, szeretném, ha ő maradna a hajgyógyászom és a fodrászom is, hiszen ebben a nagyon nehéz helyzetben ő segített nekem. Úgy gondolom, minden nőnek nagyon fontos a hajkoronája és szépsége. Én majdnem elveszítettem a hajamat, szeretnék kitartani Kata mellett, aki kisegített ebből a helyzetből és végül megmentette a hajamat.

Neked is segített az oxigénterápia és szívesen megosztanád velünk?

Küldd el nekünk személyes történetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.