fbpx
sikertörténet mobil nézet új
sikertörténetek új borító

Vanda, Tombor-Hegyi Katalin vendége

Szeretnéd Te is kipróbálni az oxigénterápiát? Jelentkezz be Tombor-Hegyi Katalinhoz a Beautybarba Keszthelyen és vess véget hajgyógyászati problémádnak!

“Nagyon sok mindent kipróbáltam mire eljutottam Katához. Egy kamerás vizsgálat során kiderült, hogy post covid hajhullásom van. Az első kezelésnél éreztem, hogy ez bizony most más lesz mint az eddig kipróbált termékek. Hajam extrém szőkítés alatt állt hosszú évek óta, így nem csak a hajhullással, hanem a roncsolással is megkellett küzdenünk. Az oxigén terápiát az egész hajhosszon alkalmaztuk, és mellé lamináltuk a hajamat, hogy a szerkezetét is helyre hozzuk.

Most tartunk a 7.kezelésnél,és rendkívül látványos a változás. A hajam olyan helyen is kinőtt, ahol már hosszú évek óta nem volt hajnövekedés. A szerkezete jelentős változáson ment keresztül. Fényes, és élettel teli lett. Otthon is az Oxygeni Hair termékeit használom. Nem csak a hajamra, hanem a bőrömre is. Örülök, hogy rátaláltam. Több hónapja kemikáliamentesen mosunk hajat, és nagyon megszerettük. Nem csak én, hanem a családom is. Köszönöm Tombor – Hegyi Katalinnak a segítséget, és a lelkiismeretes munkát.”

Neked is segített az oxigénterápia és szívesen megosztanád velünk?

Küldd el nekünk személyes történetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.