fbpx
sikertörténet mobil nézet új
sikertörténetek új borító

KRISTÓF, VELLNER OLIVÉR VENDÉGE

vellner olivér sikertörténet (1)

Szeretnéd Te is kipróbálni az oxigénterápiát? Jelentkezz be Olivérhez pesti Szabó Imre Hair & Beauty szalonunkba és vess véget hajgyógyászati problémádnak!

Több márkás sampont, terméket kipróbáltam, mert az elmúlt időszakban elkezdett viszketni a fejbőröm, viszont ezek csak egy bizonyos ideig voltak jók, változás azonban egyiktől sem történt, sőt, a viszketés mellé már korpásodás is társult.
A korpásodás megszüntetésére vásárolt termékektől viszont még inkább irritált lett a fejbőröm. Kevésbé tudtam koncentrálni a munkámra, egyfolytában a megoldásokat kerestem.
Kénytelen voltam tanácsot kérni ismerőseimtől, akik készségesen ajánlották a Szabó Imre szalont. Azt gondoltam, hogy ez egy egyszerű fodrászat, ahol hajvágással, festéssel foglalkoznak, így elkezdtem utánaolvasni, hogy biztosra menjek.

Felmentem a honlapjukra, ahol láttam, hogy egyik fő profiljuk a hajgyógyászat. Nagyon megtetszett a bemutatkozásuk és a hirdetésükben rátaláltam a kedvezményes Oxygeni Nyílt napra.
Telefonon kértem időpontot, ahol részletes tájékoztatást kaptam, így azonnal tudtam, hogy Vellner Olivért szeretném hajgyógyászomnak választani, aki sikeresen helyreállította a száraz, érzékeny fejbőröm 1,5 hónap alatt. Egy otthonos, meleg környezet fogadott, Olivér nagyon készséges volt, professzionális módon elvégezte a fejbőrvizsgálatot, és sikeresen felmérte a problémám. Megnyugtatott, hogy már az első alkalom után érezni fogom a változást, ami valóban így történt. Az első kezelés másfél órát vett igénybe, ezután kéthetes ismétlésekkel fokozatosan javult az állapotom.

Olivér 5 alkalmas bérletet ajánlott, és személyre szabott otthoni hajápolási rutint, kemikáliamentes termékekkel. Mára már tünetmentes vagyok, köszönöm a Szabó Imre szalonnak, az O2 Scalp Medicalnak és Olivérnek.

Neked is segített az oxigénterápia és szívesen megosztanád velünk?

Küldd el nekünk személyes történetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.