1Kiszállítási feltételek

20 000 Ft-ot meghaladó rendelések esetén a szállítási díjat mi álljuk, tehát számodra teljesen INGYENES!

Függetlenül attól, hogy a fizetés milyen módon történik (előreutalással, utánvétellel), a szállítási költség Magyarország egész területén egységesen 2000 Ft abban az esetben, ha a rendelés értéke nem haladja meg a 20 000 Ft összeget.

A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy napközbeni elérhetőséget adjatok meg kiszállítási címként! Amennyiben az Express One az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy, és egy új, egyeztetett időpontban újból megkísérli a kézbesítést. Azonban, ha az árut másodszor sem sikerül kiszállítani, az árut visszaszállítja az Oxygeni Hair Kft-hez.

Amennyiben az áru kézbesítése a vásárló hibájából hiúsul meg (nem gondoskodik az árunak a megjelölt időben történő átvételéről), akkor köteles az eladó ezzel összefüggő többletköltségét (pl. áru visszaszállítása, újbóli kiszállítása, stb.) megtéríteni.

2Átvételi módok
Futárszolgálat: Magyarország egész területére szállítunk Express One futárszolgálattal, illetve egyedi árajánlat alapján külföldre is van lehetőség szállítást igényelni.

3Szállítási költség

A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk. Adott munkanapokon leadott rendelésed, amennyiben a termék készleten van,  a rendelést követően 3-4 munkanapon belül kerül kiszállításra*. Kérünk, vedd figyelembe, hogy az átutalásos fizetés esetén az utalás beérkezése után indítjuk csomagod.  Abban az esetben, ha a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy az Oxygeni Hair központja felveszi veled a kapcsolatot e-mail útján vagy telefonon a további egyeztetés érdekében.