Budapest XIII. kerület – Derényi Erika

Marina Beauty Studio

Cím: 1138, Budapest, Danubius utca 4.

“Kislány korom óta tudom, hogy a szépségiparban szeretnék tevékenykedni.Több mint 20 évet dolgoztam fodrász és kozmetikus szakmában mikor a Covid alatt tudtam hogy valami újat, valami egyedit kell tanulnom, amivel még nagyobb segítséget tudok adni az embereknek a problémáiban.Ekkor találkoztam az oxigénterápiával és a hajgyógyászattal.Számomra addig elérhetetlen és csodálatos eredményeket láttam itt és rögtön tudtam hogy ezt szeretném csinálni és így oly módon tudok fejlődni ,ahogy eddig még soha.Rengeteg ember küzd egészségügyi problémákkal és ezek mind hatással vannak a fejbőrükre és hajukra.Végre egy terápia ami megoldást ad ezekre! Az, hogy kemikáliák nélkül organikus termékekkel dolgozhatunk és ugyanazt a terméket használhatjuk a bőrünkre mint a hajunkra csodálatos, mivel rengeteg allergiás és fejbőrproblémás embernek tudunk megoldást adni a kezükbe.Ezáltal óvjuk vendégeink bőrét és haját, a vegyszereket mellőzve saját magunk egészségét és a környezetünket is.
Sok szeretettel várom kedves, új vendégeimet!”
“Fodrászként és kozmetikusként mindig is érdekeltek a haj és bőrproblémák, ezért is tett boldoggá, mikor rátaláltam az oxigénterápiára, ahol mindkettőt egyszerre tudom kezelni. Ez egy olyan komplex terápia, amivel segítek a vendégek haj- és fejbőrproblémáin, illetve annak otthoni ápolásában. Több, mint 20 éves szakmai gyakorlattal rendelkezem és mindig fontos volt számomra, hogy a vendégek önbizalmát növeljem akár egy szép, egészséges frizurával.
Hajgyógyászként elégedetté tesz, hogy a termékek 100%-ban organikus hatóanyagokra épülnek, kemikáliamentesek és a hajhagymák a megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványi anyag ellátása révén új életre kelnek. A kezelés mellékhatásmentes, így kisgyermekeknek, kismamáknak is nyugodt szívvel ajánlom. Szeretettel várom új vendégeimet!