Biatorbágy – Ditrói Brigitta

Ditrói Hajszalon

ditroi brigitta

Telefonszám: 06204444213

Cím: 2051 Biatorbágy, Vasút u. 9.

Fodrász családban nőttem fel ezáltal belecsöppentem ebbe a lenyűgöző és érdekes szakmába.  1995-ben végeztem fodrászként majd később a mesterfodrász vizsgát is sikeresen letettem. Számos hazai és nemzetközi versenyen részt vettem és fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, továbbképzést. Az oxigénterápia egy testi-lelki feltöltődés ebben a rohanó világban mikor egy kis nyugalomra vágyunk. Az Oxygeni Hair termékei pedig segítséget nyújtanak legyen az bármilyen fejbőr probléma illetve hajhullás.
100%-ban természetes hatóanyagot tartalmaz, kemikália mentes és a csomagolása is biológiailag lebomló! Egyből beleszerettem és tudtam, hogy a vendégeim is imádni fogják és végre megoldást kapnak a fejbőr problémájukra és a hajminőség javítására, erősítésére.
Sajnos sok összetevője van a hajhullásnak. Ilyen a helytelen táplálkozás, stressz, lelki probléma, káros környezeti hatás stb. Az oxigénterápia vitaminnal, 70 féle ásványi anyaggal és oxigénnel tölti fel a hajhagymákat és a hajszálat. Örülök, hogy a fodrászat és a hajgyógyászat összefonódott! Szeretettel várok minden kedves vendéget!