FÜLÖP ILONA HAJGYÓGYÁSZ – OXYGENI HAIR

Camy-Lux Szépségszalon Debrecen

Fülöp Ilona hajgyógyász a debreceni Camy-Lux Szépségszalonban várja haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vagy szépülni vágyó vendégeit kellemes, egyedi stílusú környezetben. Fülöp Ilona kiemelt Oxygeni Hair hajgyógyász, aki már számos skalpot kezelt eredményesen. Az oxigénterápiás kezelés elvégzésén túl hajdiagnózissal, életmód- és hajápolási tanácsadással várja vendégeit.

Bemutatkozás

Fülöp Ilona 2019 őszén részt vett az Oxygeni Hair hajgyógyászati képzésein és továbbképzésein, amelynek során professzionális hajgyógyásszá vált. Missziója, hogy segítsen haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vendégeinek visszanyerni egészséges, gyönyörű, ragyogó hajukat; a természetesség és az egészséges életmód fontosságát tudatosítsa minél szélesebb körben. Ehhez mind képzettsége, mind professzionális felszereltsége és technikai eszközei segítik. Fülöp Ilona olyan hivatásos hajgyógyász, akinek a legfontosabb vendégei egészsége, elégedettsége és egészségtelen hajuk miatt elveszített önbizalmuk visszanyerése.

szalon debrecen

“Hajgyógyászként számomra fontos, hogy segítséget nyújthassak azoknak, akik bármilyen hajszerkezeti vagy fejbőr problémában szenvednek. A különböző fejbőr-és hajproblémák szinte korunk népbetegségévé váltak.

Felgyorsult, rohanó világunkban a káros környezeti hatások, stressz, helytelen táplálkozás, lelki egyensúly felborulása okozzák a problémák jelentős részét. Az oxigénterápia által azonban a hajhagymák megfelelő mennyiségű oxigén, vitamin és ásványianyagokhoz jutva új életre kelnek, amely a hajszálak megerősödését eredményezi. A kezelés alatti fejbőr masszázs pedig segít abban, hogy a vendégek kipihenve, feltöltődve érezzék magukat.”

“Az oxigénterápiás kezelést mindenkinek ajánlom, nők, férfiak, kismamák, áldott állapotban lévő nők, kamaszok, gyermekek számára egyaránt. Ha hajhullással, kopaszodással küzdesz, vagy zsíros, száraz, irritált, viszkető a fejbőröd, ez a kezelés kockázatmentesen látványosan segít. Az oxigénterápia az immunrendszer erősítésén, helyreállításán alapszik, ezért bármilyen problémát képes orvosolni.

Szeretettel várom kedves vendégeimet.” – Fülöp Ilona hajgyógyász

Professzionalizmus, igényesség, vendég-orientáltság várja Fülöp Ilona hajgyógyász vendégeit a Camy-Lux Szépségszalon klasszikus stílusú környezetében.

Foglalj időpontot Fülöp Ilona hajgyógyászhoz:
+36 30 427 2373

Fülöp Ilona hajgyógyász szolgáltatásai

Mikrokamerás és manuális hajdiagnózis, konzultáció

Személyre szabott kezelési terv

Food-Detective ételintolerancia vizsgálat

Oxigénterápiás kezelés rövid és hosszú hajú vendégek számára

Otthoni hajápolási program ajánlás

Személyre szabott termékajánlás

Életmód tanácsadás, amely serkenti a kezelés hatását

Oxigénterápiás bérlet vásárlás

Oxigénterápiás ajándékutalvány vásárlás

Havonta nyílt napok tartása, kedvezményekkel