HAIR SPECIALIST SALON – BUDAPEST

BY RONYECZ RÉKA

1139 Budapest, Frangepán utca 24.

+36 20 941 9900

ronyecz réka

Bemutatkozás

Vitos-Ronyecz Réka vagyok, fodrász és hajgyógyász. Az alapokat 2014-ben gimnáziumi tanulmányaim mellett sajátítottam el és mesterfodrász mellett szereztem tudást, szakmai tapasztalatot a fodrászatban. Képesítésemet 2017-ben szereztem.

Évekig csak a hajhosszabbítás volt a szakirányom a fodrász szakmán belül. Munkám során azt tapasztaltam, hogy a haj és fejbőrprobléma manapság nagyon gyakori. Az ilyen esetekben a hajhosszabbítással csak átmeneti megoldást tudtam nyújtani vendégeim számára esztétikai változtatással. Szerettem volna olyan terápiával foglalkozni, ami minden haj és fejbőrproblémára gyógyír, ezért 2021-ben elvégeztem a hajgyógyászati képzést és bevezettem az Oxigénterápiát és az Oxygeni Hair termékeket. Számomra nagyon fontos a kemikáliamentes munkavégzés, ezért is választottam az Oxygeni Hair termékeit, hiszen maga a kezelés és a termékek is 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak.

Hiszem, hogy precízek csak akkor lehetünk, ha az adott szakterületen maximálisra képezzük magunkat, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat és elvárom ezt kolléganőimtől is. Meghatározó számomra vendégeink részéről a pozitív visszajelzés, ezért mindig teljes odafigyeléssel állunk rendelkezésükre. Célunk minden esetben, hogy vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk. Munkánk során lényegesnek tartjuk a megbízhatóságot, a diszkréciót és a profizmust.

Kinek ajánlom a kezelést?

Azoknak a vendégeknek akik valamilyen jellegű haj vagy fejbőrproblémával küzdenek. Akik szeretnének javítani hajminőségükön, szeretnék elhagyni a póthaj viselést és visszaerősíteni, regenerálni saját hajukat. Azoknak a vendégeknek, akiknek fontos, hogy otthoni hajápoló termékeik is kemikáliamentesek legyenek. Illetve azoknak, akik csupán egy kényeztető luxuskezelésre vágynak fejbőrmasszázzsal.

oxi

A HAIR SPECIALIST SZALON SZOLGÁLTATÁSAI

Mikrokamerás és manuális hajdiagnózis, konzultáció

Személyre szabott kezelési terv

Oxigénterápiás kezelés rövid és hosszú hajú vendégek számára

Kozmetikai oxigénterápiás kezelések

Otthoni hajápolási program ajánlás

Személyre szabott termékajánlás

Életmód tanácsadás, amely serkenti a kezelés hatását

Food Detective ételintolerancia teszt elvégzése a szalonban

Oxigénterápiás bérlet vásárlás

Oxigénterápiás ajándékutalvány vásárlás

Havonta nyílt napok tartása, kedvezményekkel