LAFKÓ KATALIN HAJGYÓGYÁSZ

lafkó hajgyógyászat

Lafkó Katalin vagyok, 25 éve dolgozom fodrászként. Vácon, a belváros szívében helyezkedik el saját szalonom, a luxus kategóriás Perla Szalon, amelyet 2018-ban nyitottam meg. Számos szépségszalont vezettem már életem során, de ebben a szalonban érzem teljesnek magam. Üzletemben teljeskörű szépségipari szolgáltatást vehetnek igénybe vendégeink. 2019-ben tovább szélesítettük a szolgáltatás kínálatunkat az Oxygeni Hair egyedülálló hajgyógyászati kezelésével, az oxigénterápiával. Így haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vendégeinket is várjuk szeretettel. Szakembereink kiváló szaktudással és minőségi, prémium anyagokkal elégítik ki a hozzánk érkező, szépülni vágyó vendégeink igényeit, beleértve a 100% natúr Oxygeni Hair hajgyógyászati termékeket és az organikus NATULIQUE hajfestékeket, hajápoló és styling termékeket.

Fontos számunkra, hogy általános és kiemelkedő szolgáltatások széles palettájáról válogathat kedvére minden kedves vendégünk. Csapatunk küldetése az egészség, szépség, forma, szín és stílus közti harmónia felfedezése és megvalósítása kiváló szakmai háttérrel.

Jelentkezz be hozzánk!

Telefonszám:
+36 70 502 9611

Cím:
2600 Vác, Széchenyi István utca 10-12.

Szolgáltatásaink:

Mikrokamerás és manuális hajdiagnózis, konzultáció

Személyre szabott kezelési terv

Oxigénterápiás kezelés rövid és hosszú hajú vendégek számára

Otthoni hajápolási program ajánlás

Személyre szabott termékajánlás

Életmód tanácsadás, amely serkenti a kezelés hatását

Oxigénterápiás bérlet vásárlás

Oxigénterápiás ajándékutalvány vásárlás

Havonta nyílt napok tartása, kedvezményekkel

Oxigénterápiás ajándékutalvány

Lepd meg szeretteidet oxigénterápiás ajándékutalvánnyal! Ha egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia ajándékutalványt is vásárolhatsz nálunk. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy érdeklődj személyesen!

Nyílt nap

A Lafkó Katalin hajgyógyász szalonban minden hónapban várjuk vendégeinket nyílt napunkon! Oxigénterápiás nyílt napjaink keretében minden hónapban egyszer díjmentesen veheted igénybe a mikrokamerás és manuális hajdiagnózist és kedvezményesen vásárolhatod meg termékeinket és 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletünket.

Oxigénterápia bérlet

5 és 10 alkalmas oxigénterápia bérleteink elérhetőek a Lafkó Katalin hajgyógyász szalonban. Jelentkezz be mikrokamerás hajdiagnózisra és oxigénterápiás kezelésre, és hajgyógyászunk fejbőproblémád szerinti kezelési tervet ajánl számodra.

Jelentkezz be hozzánk!

Telefonszám:
+36 70 502 9611

Cím:
2600 Vác, Széchenyi István utca 10-12.

Oxigénterápia

Lafkó Katalin

Az Oxigénterápia kezelések segítséget nyújtanak abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése. Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

Amire az oxigénterápiás kezelés segítséget nyújt: intenzív hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Aminek következtében fejbőrünk és hajunk állapotát is érik a nem kívánt, negatív hatások. Fejbőrünk hajszálaink táptalaja, amelyről épp olyan mértékben kell gondoskodnunk, mint bármely más bőrfelületünkről vagy szervünkről.

Oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely hajas fejbőrprobléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál.

A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

Lafkó Katalin hajgyógyász nemcsak haj- és fejbőrproblémával küzdő, de a fejbőrproblémák megelőzésére vagy a gyorsabb hajnövesztésre törekvő vendégeit is szeretettel várja, komplex hajgyógyászati kezeléssel, személyre szabott hajápolási és életmódtanácsadással, a váci Perla Szalonban.

Az oxigénterápiás kezelés árai

Normál ár

Hajgyógyászati tanácsadás – Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis 5.000 Ft

Oxigénterápiás kezelés hosszú hajú vendégeknek 21.500 Ft

Oxigénterápiás kezelés rövid hajú vendégeknek 18.500 Ft

Oxigénterápiás kezelés férfi vendégeinknek 16.000 Ft

Kedvezményes ár a nyílt nap alkalmával

Hajgyógyászati tanácsadás – Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis ingyenes

Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés férfiaknak és rövid hajú vendégeinknek 15.000 Ft

Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára 18.000 Ft

Bérletvásárlás esetén a nyílt napon a termékeinket 10%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!

“Mindig is törekedtem a vendégeim maximális kiszolgálására és a minőségi munkára. Munkám során tapasztaltam, hogy milyen sok vendégem küzd fejbőrbetegséggel, hajhullással, kopaszodással. Ezért is nagy örömömre szolgált, amikor találkoztam az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezeléssel és hajápolási termékeikkel.

Mind a kezelés, mind az Oxygeni Hair termékek egyedülállóak Magyarországon, 100%-ban natúr összetevőket tartalmaznak és kemikáliamentesek. Az oxigénterápiát nemcsak a fejbőrproblémával küzdő vendégeim számára ajánlom, hiszen a kezelés haj és fejbőr egészséges állapotának fenntartásában is nagy szerepet játszik. Emellett serkenti a hajnövekedést, regenerálja a hajszálakat és megvédi a hajat és a fejbőrt a külső káros tényezőktől.

Örömömre szolgál, hogy vendégeim a kezelések során önbizalommal, mosollyal és elégedettséggel az arcukon távoznak a szalonból.”

Lafkó Katalin

hajgyógyász

Milyen termékekkel dolgozom?

termékek

Oxygeni Hair kemikáliamentes kozmetikai és hajápolási termékek

Az Oxygeni Hair kemikália mentes haj és testápoló kozmetikumai az oxigénterápiás kezelés komplex termékcsaládja, amely a haj-, fejbőr- bőr és arcbőr típusának és állapotának megfelelő ápolást biztosít. Célunk, hogy a bőr és fejbőrproblémák kezeléséhez vagy a fejbőr és a haj egészségéhez megfelelő otthoni hajápolás mindenki számára elérhető legyen! 100% natúr, vegán, professzionális termékeink hajproblémák szerinti csomagokban találhatóak meg webshopunkban. Csomagjainkat speciális receptúrák szerint, tapasztalt hajgyógyászok  és bőrgyógyászok szakértelmével állítottuk össze. Csomagjainkban magas dózisú vitaminok és ásványi anyagok, illetve aktiváló anyagok együttesen lépnek fel a fejbőr és bőrproblémák ellen.

Natulique

Natulique hajápolási termékek

A Natulique organikus hajápoló és finish termékeit szívesen ajánlom, azoknak a vendégeimnek is, akik fejbőrproblémákkal küzdenek. Igazoltan organikus alapanyagok, kiemelkedő minőség, kiváló hatékonyság és könnyű használhatóság – ezek jellemzik a NATULIQUE styling és hajápoló termékcsaládokat. Minden hajtípusra és hajápolási célra speciális termékeket és komplex megoldásokat biztosít, a természetes alapanyagok erejével.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj időpontot!

Lafkó Katalin Vác 3

Vedd fel a kapcsolatot Lafkó Katalin hajgyógyásszal, kérj időpontot!

Telefonszám:
+36 70 502 9611

Nyitva tartás:
hétköznap: 08:00 – 18:00

Kövess minket social media oldalainkon is!

Perlaszalonvac