Miskolc – NOBASIC

Tel: 06205314990 / 06707007070

Cím: 3525 Miskolc, Széchenyi István út 51-53. – NOBASIC

Terdik Gábor

“Terdik Gábor vagyok, férfifodrász, hajgyógyász. 5 éve köteleződtem el a szakma iránt, és ez idő alatt, mindig arra törekedtem hogy, a vendégeim hajából a maximumot hozzam ki. Az évek alatt rengeteg problémás fejbőrrel, fiatalon kopaszodó férfival találkoztam, akik tőlem kértek/vártak tanácsot/megoldást. 2019 év végén találkoztam szembe az oxigénterápiás hajgyógyászattal, amiben megtaláltam a megoldást ezen problémák kezelésére. Elhatároztam, hogy ezen az úton bővítem tovább a portfólióm és komplex szolgáltatásként, a vendégeim egészségéért is tenni fogok.

Közel két év tapasztalatszerzés után megnyitottam saját szalonom, Miskolcon, a belváros szívében. Az üzlet és a brand, a NOBASIC nevet viseli és 100%-ban kemikália mentes termékekkel dolgozik, ötvözi a modernkori hajvágást és a hajgyógyászatot. Látogasson el hozzánk, hajgyógyász csapatommal szeretettel várjuk egy mentálhigiénés felfrissülésre.”

Nagy Bernadett

” Nagy Bernadett vagyok, több mint 2 éve dolgozom a Nobasic csapatában, itt sikerült megismerkednem az oxigénterápiával, mindig is foglalkoztatott a szépségipar világa de én ebben találtam meg igazán önmagam. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, és fontos számomra hogy segítséget nyújtsak azoknak a vendégek számára akik haj és fejbőr problémával küzdenek. Teljes szívvel ajánlom a kemikália mentes Oxygeni Hair termékek használtat és nem csak azoknak akik problémával küzdenek, fontosnak tartom a megfelelő hajápolási rutin kialakítását otthon is.
Hiszen ép testben ép lélek!”