Tiszaújváros – Molnárné Zsibók Szilvia

Pont Jó Fodrászat

Tel: +36703338206

Cím: 3580 Tiszaújváros, Munkácsy Mihály út 12. fszt.3

“Fontos nekem a munkám, szeretem a vendégeimet. Szalonomat 2020. július 01-jén nyitottam meg. Célom az volt, hogy olyan fodrászatom legyen, ahol kiváló minőségű termékekkel készítek egyénre szabott frizurákat.

Rendszeresen sportolok, körültekintően élek és egészségtudatosan étkezem, mert hiszek abban, hogy mindannyiunknak szükségünk van fittségünk és egészségünk megőrzésére hosszú távon is. Igyekszem a környezetemben élő, különböző korosztályhoz tartozó embereket is aktív életmódra buzdítani. A sportot és a fodrászatot egyaránt a kreativitással, a megújulás képességével és az egészséges egyensúly fontos szerepével tudnám leginkább jellemezni. Életem része a folyamatos tanulás, kíváncsi vagyok, feltölt minden inspiráció, ezért rendszeresen képzem magam.

Az utóbbi időben egyre több fejbőr problémával szembesültem és megoldásokat kerestem. Tanulmányaim alapján szoros összefüggés van a megfelelő hidratáltság, táplálkozás és a fejbőr problémák között. Ilyen például a hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, seborrea, pikkelysömör, zsíros vagy száraz korpás fejbőr, kemoterápiás hajhullás és covid-os hajhullás.”

Hiszem, hogy az oxigénterápia segítséget jelent a hajad és fejbőröd egészségesebb és szebb megjelenéséért.”