Termékeink a hajgyógyászatban

Az alábbiakban arról olvashatsz, hogy melyik termékünket milyen fejbőr- és hajproblémára ajánljuk, hogyan és melyiket kell használni.

SAMPONOK ÉS WASHOK

A samponok általános koncentrátumok, ami azt jelenti, hogy hígítva szükséges használni őket a fejbőrön. 10-15 ml sampont ( hajhossztól függően) hígítsunk applikátorban  50-100 ml vízzel és mossuk meg a hajunkat egymás után kétszer.

Detox Wash: túlzsírosodó, gyulladt fejbőrproblémák, bőrproblémák

Hair Loss Shampoo: hajhullás, hajerősítés

Sensitive Wash: irritációra hajlamos, enyhén zsírosodó fejbőrproblémák, sebes fejbőr, bőrproblémák

Hydrate Wash: száraz fejbőr és hajproblémák, bőrproblémák

MASZKOK

A sampon leöblítése után a 10- 20 ml (hajhosszúságtól függően) hajtípusnak és fejbőrproblémának megfelelő maszkot vigyünk fel a hajra és egyenletesen oszlassuk a haj teljes hosszán. Szükség szerint diónyi mennyiséget vigyünk fel a fejbőrre és maszírozzuk be, hagyjuk hatni 5-10 percig majd nagyon alaposan öblítsük le. Készíthetünk belőlük fejbőrpakolást is, a hajmaszkokhoz fejbőrproblémától függően keverhetünk H2O Thermal vizet, Tonicot, Szérumokat, Aloe Vera Gelt vagy Pure Aloe Verát és Olajokat. Fejbőrpakolásként vagy hajvég és hajszerkezet regeneráló kezelésként alkalmazva 10-30 percen át dunsztoljuk a hajunkat egy zuhanysapka segítségével.

Detox Mask: túlzsírosodó fejbőrre, vegyileg kezelt roncsolt hajszálakra ajánljuk

Hair Loss Mask: hajhullás, hajerősítés

Sensitive Mask: irritációra hajlamos, enyhén zsírosodó fejbőr és haj

Hydrate Mask: száraz fejbőr és hajproblémák

Pure Mask: Száraz-roncsolt hajvégek, hajhullás ellen, irritációra hajlamos fejbőr

KRÉMEK

A hajvégápoló krémeink a  töredezett, sérült hajszálak bevonásával és kondicionálásával tartást és fényt adnak az igénybevett, száraz hajnak anélkül, hogy elnehezítenék azt. Minden hajra kíváló, de különösen ajánlott a göndör, sérült, vegyileg festett vagy vegyi kozmetikumokkal kezelt, élettelen és száraz hajra. Selymes és könnyen fésülhető lesz tőle a haj. Segít a haj formázásában.
Hajhossztól függően egy-két pumpányi krémet vigyünk fel a nedves hajvégekre, majd öblítés nélkül lehet szárítani, formázni a hajat.
Készíthetünk belőlük fejbőrpakolást is, a krémekhez fejbőrproblémától függően keverhetünk H2O Thermal vizet, Tonicot, Serumokat,  Aloe Vera Gelt vagy Pure Aloe Verát és Olajokat. Fejbőrpakolásként vagy hajvég és hajszerkezet regeneráló kezelésként alkalmazva 10-30 percen át dunsztoljuk a hajunkat egy zuhanysapka segítségével.

Arckrémként, testápolóként, bőrpakolásként, sérült, hámhiányos, gyulladt, ekcémás pikkelysömörös bőrre is alkalmazható.

HYDRATE CREAM – Vízhiányos, dehidratált, mélyrétegi vízhiányos bőrre és fejbőrre. Sprőd, roncsolt hajra.

REPAIR CREAM – Roncsolt, keratinhiányos, kémiailag kezelt hajra. Gyulladt, égett, hámhiányos, pikkelysömörös, rosaceás bőr kezelésére.

MOISTURIZING CREAM – Könnyen elnehezülő, roncsolt, dehidratált, vékonyszálú hajra. Arcra és fejbőrre is alkalmazható, zsírosabb, vegyes, pattanásos, irritált bőrfelületekre.

ALOE VERA ALAPÚ TERMÉKEK – VIVŐANYAGOK

Az Aloe Vera termékeket haj és bőrgyógyászati problémától függően keverjük ki. Keverhetünk belőle különböző pakolásokat, gél állagú hatóanyagos bőrhidratálókat és egyéb bőrregeneráló és tökéletesítő receptúrákat. Nem csak a receptúrák alapanyagaként segítik a hatóanyagok megfelelő bejutását de előkészítik a bőrt az otthoni bőrápolási rutinok további lépéseire. Önmagukban is tökéletesen használhatóak a bőr és a haj ápolására.

A bőrápolás során ishasználhatjuk őket arclemosó tonikként, a Tonic tökéletes bőrrtonizáló és pH visszaállító, az Aloe Vera Gel tökéletes hámosító, hidratáló, gyulladáscsökkentő a teljes testápolás során, a Pure Aloe Vera segítségével pedig arc és testápoló hatóanyag koktélokat tudunk keverni a teljes testfelületre.

Pure Aloe Vera: Termékünk az aloe vera növény meleg préseléséből származik, teljesen folyékony állagú, így felszívódása az olajjal együtt rendkívül gyors általánosan ezzel a termékkel ajánljuk az olajok és szérumok kikeverését. Pure Aloe Verát ajánlunk a hajhullásokra, hajerősítése, általános bőrápolásra és hidratálásra, olajok, szérumok vivőanyagaként.

Az Aloe Vera Gel: Termékünk az aloe vera növény hideg préseléssel nyerjük, így intenzívebb a növény minden jótékony hatása, antibakteriális, hámosító és gyulladáscsökkentő hatású. Aloe Vera Gélt ajánlunk minden olyan problémára, amely irritációval, viszketéssel, gyulladással jár, vagy epéldául extrémen száraz fejbőr, égési sérülések esetén.

Az Oxgeni Hair Tonic: amely aloe vera alapú frissítő tonik, tisztító, fertőtlenítő és hidratáló hatással van a bőrre, ezáltal felvehetjük a harcot a baktériumokkal és a kórokozókkal szemben. Segít visszaállítani a bőr pH értékét. A bőrproblémák és hajhullások többsége a bőr pH értékének eltolódása miatt alakul ki, így a frissítő tonik használatával kezelhetjük és megelőzhetjük ezeket. Zsíros, gyulladt fejbőrre ajánljuk.

H2O THERMAL

A H2O Thermal vizet használhatjuk fejbőr pakolásokhoz, de akár önmagában fejbőr-, arc és teljes test frissítő permetként is, illetve Aloe Vera termékkel, Vitamin Serummal, Anti- Aging Serummal és olajokkal is keverhetjük a fejbőrproblémától függően. 

Táplálja és ásványi anyagokkal tölti fel és visszaállítja a fejbőr ph -ját és a megfelelő barrier rétegét. Megnyugtatja az érzékeny bőrt, antioxidáns hatásának köszönhetően megvédi a sejteket a szabad gyökök káros hatásaitól. Segít a hámsejtek képződésében és serkenti a kollagénképződést. Vitaminokkal és ásványi anyagokkal tölti fel a hajat, amely ezáltal életteli és ragyogó lesz.

Arcápolásra és teljes testápolásra alkalmas gyulladáscsökkentő, hidratáló, pH visszaállító, multifunkcionális termék.

OLAJOK

Az olajokat általánosan vivőanyaggal visszük fel a kívánt területre. A Pure Aloe Vera és az Aloe Vera Gel termékeink tökéletes vivőanyagként szolgálnak az olajaink használata során. A vivőanyag segít hogy az adott termék a bőr mélyebb rétegeibe és gyorsabban beszívódjon, használatával elkerülhető a ragacsos érzet a bőrön. A szérumok mellet az olajoknak van a legszélesebb a felhasználásuk a hajápolás és bőrápolás során, minden problémára megoldást nyújtanak! Tökéletesen kezelik a dehidratált arcbőrt vagy a test bármely területén a mélyrértegi dehidratációt és hámhiányt. Tökéletes termék a komplex anti-aging receptúrák kikeveréséhez. Az olajok és a szérumok tartalmazzák a legnagyobb hatóanyag mennyiséget! 

Med Oil: zsíros, gyulladt, irritált, sebes fejbőrre és arcbőrre, testre

Hydrate Oil: száraz fejbőrproblémákra, száraz hajvégek és hajhullás ellen

Detox Oil: Felülfertőződött, gyulladt, irritált, érzékeny, dehidratált fejbőrre

SZÉRUMOK

Az szérumokat minden esetben vivőanyaggal visszük fel a kívánt területre. A Pure Aloe Vera és az Aloe Vera Gel termékeink tökéletes vivőanyagként szolgálnak az széumjaink használata során. A vivőanyag segít hogy az adott termék a bőr mélyebb rétegeibe és gyorsabban beszívódjon, használatával elkerülhető a ragacsos érzet a bőrön. Az olajok mellett a szérumoknak a legszélesebb a felhasználásuk a hajápolás  és bőrápolás során, minden problémára megoldást nyújtanak! Az olajok és a szérumok tartalmazzák a legnagyobb hatóanyag mennyiséget! A szérumok fejbőr- és hajpermetként alkalmazva megszűntetik a különböző típusú hajhullásokat, stimulálják a hajhagymák működését, segítenek helyreállítani a haj sérült, roncsolt szerkezetét. Ezáltal dúsabb, egészségesebb, fényesebb lesz tőlük a haj.

Nagyon széles spektrumban használható termékek, anti-aging kezelésre, aknés, gyulladt arcbőrre, mélyrétegi vízhiányos, rosaceás, seborrhoeás, pikkelysömörös, ekcémás, T-vonalban zsírosodó arc és bőrproblémák kezelésére.

Anti-Aging Serum: Mindenféleképpen a dehidratált, mélyrétegi vízhiányos fejbőrre és hajra, kollagén és elasztinhiányos fejbőrre és arcbőrre. Magas hialuronsav tartalmával segít helyreállítani a haj és a fejbőr rugalmasságát. Az Anti – Aging Serum a maximális nedvesség megkötő tulajdonságával előkészíti a Vitamin Serum beépülését a bőrbe.

Vitamin Serum: Vitamin és ásványianyag hiányos fejbőrre és arcbőrre. Természetes DHT blokkoló hatásának köszönhetően minden típusú hajhullás megfékezésére és megelőzésére ajánlott, extra magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Bőrméregtelenítő hatású, aknés, gyulladt, dehidratált, irritált, viszkető fejbőrre ajánljuk.

A két termék szisztémában és szinergiában működik egymással, így együttesen fejtik ki a leginkább jótékony hatásukat.