TERMÉKISMERET E-BOOK

Ismerd meg termékeinket és a sokrétű felhasználási módjukat!

ebook4

Az Oxygeni Hair and Skin hatóanyagai 100%-ban természetes eredetűek és vegánok. Semmiféle kemikáliával, szintetikus illatanyaggal vagy színezékkel nem dúsítjuk termékeinket. Kizárólag magas minőségű természetes hatóanyagokkal dolgozunk, amelyeket elsősorban Svájcból, UK-ből, Spanyolországból és Olaszországból szerzünk be.
Igyekszünk a környezetet is kímélni, ugyanis a gyártási folyamatok során a minimumra csökkentettük a fosszilis energiafelhasználást.

Termékismeret tudásanyagunk abban nyújt segítséget, hogy hogyan használd a megvásárolt termékeket és milyen alternatív felhasználási módok állnak rendelkezésedre. Az e-bookot akkor ajánljuk, ha épp termékvásárlás előtt állsz vagy már próbáltad termékeinket, de nem ismered a pontos hatóanyagokat és kiváncsi vagy, hogy mire használhatod még a megvásárolt készítményeket!

ebook

Miről olvashatsz az e-bookban?

ISMERD MEG A TERMÉKEKET!
  • Összetétel

  • Csomagolás

  • Mit jelent a slowcosmetics?

  • Termékek felhasználása

  • Alternatív felhasználási módok

  • Termékajánlás probléma szerint

E-bookunk teljesen ingyenes letölthető PDF formátumban. Nyugodtan lementheted, így bármikor hozzáférhetsz, ha szükséged lenne az információkra!

Ha viszont szeretnél egy 10%-os kuponkódot, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, ha még nem tetted meg, és az e-bookal együtt küldjük számodra a felhasználható kódot! Ha már korábban feliratkoztál, csak töltsd le itt a tudásanyagot!

Levelünk lehetséges, hogy spam vagy promóció mappába kerül, így kérjük, hogy nézd meg azokat a mappákat is, ha nem találod a beérkező levelek között az e-bookot!

*
*