Tudnivalók a kezelésről

Az Oxygeni Hair kezelés az immunrendszer erősítésén alapszik. Mélynyomású tiszta oxigén segítségével közel 60 féle vitamint és ásványi anyagot juttatunk a fejbőrbe, amelyek aktivizálják a hajhagymákat és segítik a sejtanyagcserét. Ha gondoskodsz szervezeted napi szintű, megfelelő tápanyagellátásán, ezzel segítesz a szervezetednek ellenállni, visszafordítani vagy gyógyítani a haj- és fejbőrproblémákat.

Fontos, hogy vendégeink életmódjukkal, táplálkozási szokásaikkal, otthoni hajápolási rutinjukkal és bizonyos javaslatok betartásával hozzájáruljanak a kezelés hatékonyságához. Mi hátráltatja és mi növeli a kezelés hatékonyságának esélyét? Mit javaslunk és mit nem a kezelés ideje alatt? Mit tehetsz azért, hogy az elért eredmény tartós legyen, és egyáltalán milyen eredményre számíthatsz?

Az oxigénterápia a haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vendégeink 98%-a számára eredményes kezelést kínál.

Bejelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók:

Új oxigénterápiás vendégeinket kérjük, telefonon jelentkezzenek be referencia szalonjainkba, hogy teljeskörű tájékoztatást kapjanak a kezelésről és a kontraindikációkról.

A kezelés iránti nagy érdeklődés miatt érdemes időben bejelentkezni, nyílt napjainkra minimum 1 héttel előtte ajánlott.

A bejelentkezést követően kérjük vendégeinket, hogy olvassák el a kezelésről szóló tudnivalókat, különösen a kezelés előtti időszakra vonatkozó tájékoztatást (lásd lejjebb).