VENDÉGEINK VÉLEMÉNYE

Vivi

Kuvik Erika, Budapest

“Imádom! Szülés után 3 hónappal tenyérnyi nagyságú csomókban hullott ki a hajam hajmosáskor. Én egy 5 alkalmas bérletet vásároltam, jelenleg 3 kezelésen vagyok túl, de már az első alkalom után hatodára csökkent a kihullott hajmennyiség. Nem hittem a szememnek… csoda! Csakis Era! Nekem is ajánlották, én is szívből ajánlom. Vicces, kedves, de a legfontosabb, hogy profi! Megmentette a brutálisan hulló hajam, ezer hála és köszönet! Frissen szült anyukák, itt a helyetek!”

2023. május 9.

Búza Alexandra

Tóth Csilla, Kőszeg

“Érdekes, a fejbőr betekintésére, mit látni milyen állapotban van a fejbőr. Sok reményt fűzök a termékekhez és a szolgáltatáshoz. Kezdődő fejtetőn kopaszodásom van. Öröklődő hormonális problémák miatt választottam a kezelést. Eredmények meggyőzőek. Nagyon közvetlen, pontosan tájékoztat mikor és mit csinál és miért. Termékek részletes bemutatása. Ajánlások mit tegyek miért. Megbízható szakember, talpra kész és precíz. Bármikor lehet kérdezni, sok jó tanácsot kap az ember. Bátran ajánlom másoknak is! “

2023. április 25.

Petró Zsuzsanna

Dr. Inges Lívia, Dunakeszi

“Első alkalom után is éreztem a változást a bőrömön! Feltöltődött a bőröm, és végre jól éreztem magam smink nélkül is, amit korábban állandóan viseltem. Mindenképp végig csinálom az ajánlott 5 alkalmat! Teljeskörű tájékoztatást kaptam a kezelés előtt magáról a kezelésről, a termékekről, és ellátott a problémámmal kapcsolatos megfelelő tanácsokkal is! Nagyon kedves, nagyon figyelmes volt, az eredménnyel pedig nagyon elégedett voltam! Hálás vagyok a munkájának, és mindenképp őt választom legközelebb is! Köszönöm kedves Lívia!”

2023. április 19.

Szilágyi Lajos

Gál Bori, Budapest - Szabó Imre Hair & Beauty Buda

“Első alkalom volt, de egyből érezhető/megfigyelhető volt a pozitív hatás! Egy kissé szkeptikus voltam, de igazából minden kételyem szertefoszlott már akkor amikor Bori elmagyarázta hogyan is néz ki a kezelés az pedig , hogy ilyen gyorsan lett is eredménye meg is adta a teljes bizalmat. :) Bori nagyon kedves es abszolút profi!”

2023. március 19.

Szabó Imre szalon vendége

Pásztor Cintia, Budapest - Szabó Imre Hair & Beauty Pest

“Kíváncsian vártam a kezelést. Nagyon kellemes élmény volt. Többször is igénybe fogom venni, hiszen több alkalom kell az ideális hatás eléréséhez. Cintia kedves és figyelmes volt az egész kezelés alatt. Elmondott minden tudnivalót a kezelés menetéről, ha kérdésem volt mindent megválaszolt. Teljeskörű felvilágosítást kaptam. 😄”

2023. március 18.

Makkai Edit

Koleszár Andrea, Kazincbarcika

“A kezelés professzionális, kellemes. Az eredmény függvényében derül ki hatékonysága. Andrea felkészűlt, kedves, segítőkész”

2023. március 8.

Nyíró Edit

Bereczki Éva, Budapest 17. kerület

“Kíméletes, természetes módszer, amit részben otthon is végezni kell. Drága, de megéri belevágni. Örülök, hogy megtaláltam és mertem elkezdeni. Mindenkinek ajánlom. Éva felkészült, profi szakember. Nagy kedves, segítőkész. Örülök, hogy megtaláltam Őt, ráadásul a mellettem levő kerületben. Szeretek hozzá járni, rövidesen a hajfestést is kipróbálom.”

2023. március 7.

Pásztor Beatrix

Nádasi Dóra, Nyíregyháza

“Precíz, segít megoldani, feltáratni a probléma okát, a hajhullásomnak .Maximálisan megvagyok első alkalommal is elégedve a munkájával. Köszönöm🙏Pikkelysömörös részt már első alkalommal nyugott fejbőrt biztosított a terápia és eltűntek a hámok. Csodát tett🙂.”

2023. február 23.

Emerencia

Koleszár Andrea, Kazincbarcika

“Korrektül tájékoztat a kezelés minden lépéséről. Sok mindent kérdez és minden kérdésre kielégítően válaszol. A kezelés minőségével elégedett vagyok.”

2023. február 21.

Szilágyi Lajos

Gál Bori, Budapest - Szabó Imre Buda

“Bori nagyon félkészült és nagyon kedves. Minden nagyon profi, sok mindent tartalmaz a kezelés. Ez volt az első de határozottan nem az utolsó alkalom :) Csak ajánlani tudom! “

2023. február 21.

Porcza Erika

Kuvik Erika, Budapest - Oxygeni Hair & Skin

“Nagyon segítőkész és kedves volt velem az első alkalom óta. Nagyon jó volt hozzá járni, már az első kezelés végére éreztem a változást a hajamon, és kezelésről kezelésre jobbnak éreztem a fejbőröm. Seborrhoea problémám volt, amit néhány kezelés után már sikerült eltüntetni, és az utolsó kezelés végére már nagyon tisztának éreztem és láttam a fejbőrömet a felvételen keresztül. Emellett sok új hajszálat is láttunk növekedésnek indulni, és már azt tapasztalom, hogy kevesebb hajam hullik ki. Hála neki olyan göndörnek láthattam a hajamat, amilyennek még sosem.
A termékekkel maximálisan meg vagyok elégedve, nagyon hatékonynak találom őket, ezek otthoni használata nélkül valószínűleg nem értem volna el azt a hatást, amit most elértem, hiszen az oxigénterápia és az otthoni használat együttesen segített javítani a fejbőröm helyzetén. Folytatni fogom ezek használatát a jövőben is.”

2023. február 16.

Jeruska Eszter

Michel Viktor, Székesfehérvár

“Michel egy szimpatikus, empatikus és szakmája iránt elkötelezett, kedves fickó benyomását keltette, aki nem csak a munkájára de a szalon külsejére és tisztaságára is ügyel. A kezei között úgy éreztem, hogy végre jó helyen vagyok a hajhullás problémámmal. Már az első alkalom után csökkent a hajhullásom, a második után ugrásszerűen, aztan a 3. kezelést követően már nem csak, hogy a hajhullásom múlt el szinte teljesen, de kicsit több, mint két hónappal a kezelés megkezdését követően rengeteg új babahajam van, amiket minden fésülködés közben fülig érő szájjal csodálok. Az én problémámra meghozta a várva várt eredményt az oxigénterápiás kezelés és az otthon használt termékek, nagyon örülök, hogy rátaláltam és így időben meg tudtuk állítani a hajhullásom, illetve vissza is tudtuk hozni a hajállományom “

2023. január 29.

Harcz Judit

Gampel Szilvia és Rácz Patricia, Vasvár

“Mindketten szakmailag nagyon felkészültek, a kezeléseket követően érdeklődtek a fejbőröm/bőröm állapotáról, nem engedték el a kezem. Nagyon szimpatikus volt, hogy az állapotfelmérések alkalmával diszkréten kezelték a problémáim, a termékeket részletesen bemutatták, majd személyre szabottan ajánlottak. A fejbőröm és a bőröm állapota összehasonlíthatatlan a korábbival, nagyon örülök, hogy rájuk találtam.  Nagyon tetszik, hogy egy probléma komplexen van kezelve (vitamin, sampon, hidratáló), illetve az is, hogy egy terméket több területre is lehet használni. A terápia számomra igazi wellness élmény volt, így később is igénybe fogom venni mindkét területen.”

2023. január 28.

Enikő

Horváth Zsüliett, Budapest - Oxygeni Hair & Skin szalon

“Kb fel évig jártam havonta egyszer, 2 hetente kellett volna mennem, de nekem az nem fért bele. Nem néztem az első alkalom után még a hajam, így nem is emlékszek rá, de pár kezelés után, már szépen látszott az eredmény. A hajgyógyászom is mindig mondta, hogy szépen nő a hajam, és lett egy csomó baba hajam, ott ahol eddig nem volt hajam. Nekem egyedül ez használt, amitől egy kicsit nőtt a hajam. Nagyon sok baba hajam lett tőle.”

2023. január 23.

Kristóf

Horváth Zsüliett, Budapest - Oxygeni Hair & Skin szalon

“Zsüli szakmai profizmusa és elszántsága páratlan. Természetesen, csak abból tudok kiindulni, amit a kezelések alatt tapasztaltam. Tényleg nagyon elhivatottan dolgozik és ez a lényeg. Felfigyeltem arra is, hogy nagyon jól kommunikál a vendégekkel, ilyen egy igazán jó service! :) A kezelés hatásának hagyok időt, mert tudom pár alkalom nem elegendő.”

2023. január 10.

Tímea

Erdei Alexandra kozmetikus, Budapest - Oxygeni Hair & Skin

“Kiváló kommunikációs képességű, abszolút vevő orientált, kedves, segítőkész, informatív, nagyon jó stílusban kezel és sales-ezik. Jó szakembert ismertem meg a személyében. Meg voltam elégedve a termékekkel, a kezeléssel, az eredmény már másnap érzékelhető volt.”

2023. január 2.

 

Antal Petra hajgyógyász, Miskolc

“Készséges, körültekintő, hozzáértő. Maximálisan meg vagyok vele elégedve. A kezelés egy kikapcsolódás. Feltölt. 2 hónap után megjelentek a rég nem látott hajszálaim és meg is maradtak! Nagyon hálás vagyok Antal Petra hajgyógyásznak.”

2023. január 8.

Helga

Tóth Csilla, Kőszeg - Gyöngy Szépségszalon

“Nagyon profi. Szuper keze van. Otthonra is ellátott tanácsokkal. A kezelés nagyon kellemes érzés. Várom a hatást.”

2022. december 12.

Viszlai Barbi

Szabó Beáta, Oxygeni Hair & Skin Alíz utca

“Beushoz járok már jó ideje hajkezelésre, nagyon elégedett vagyok nem csak a munkájával, hanem magával a szalonnal is, így gondoltam írok róla egy véleményt, amit alább olvashattok. Sosem mutogattam olyan büszkén a hajam, mint amióta Beához járok oxigén kezelésre. Maga a kezelés már egy jó kis “énidő”: hajmosás, fejmasszázs, hajpakolás, és a végén az oxigén kezelés. A hajam fényesebb, erősebb, rengeteg a babahajam és ami a legjobb, hogy lassabban zsírosodik. Elég addiktív, mert a jóhoz könnyű hozzászokni így újra és újra befizetek egy egy kezelésre. Csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen nektek is a minőségi kiszolgálást!”

2022. december 09.

Ágnes

Szigeti Regina, Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

„Nagyon kedves, profi. Minden kérdésemre kaptam választ. Nagyon jól éreztem magam a kezelés közben. Relaxáló és jó élmény volt.”

2022. november 26.

Rózsa

Gula Cintia, Dabas

“Nagyon kedves, szuper válaszokat ad minden kérdésre. És rengeteg terméket tud ajánlani, fokozatosan haladunk a gyógyulás felé. A kezelés szuper, kellemes, kisebb wellness :) pihe puha tapintású a hajam és a fejbőröm szinte ki lett cserélve! ”

2022. november 24.

Áron

Borbély Gábor, Sé

“Alapos, élhető otthoni kezelési tanácsokat kaptam, diszkrét, kedves, szakmai, segítőkész. Még csak kétszer voltam, nagyon jónak tartom és nagyon bízom benne, hogy segít!”

2022. november 23.

Zsóka

Borbély Gábor, Sé

“Nagyon jól éreztem magam a szalonban, Gábor segítőkész volt, minden infót átadott nekem, utána is tudtam kérdezni tőle. Bízom benne hogy segíteni fog a probléma megoldásában.”

2022. november 21.

Tündi

Visz Dorina, Oxygeni Hair & Skin Alíz utca

“Azon túl, hogy nagyon kedves, szakmailag kiváló hajgyógyász! Hogy visszanyerjem a hajkoronámat együtt dolgozunk :) remek támogatást nyújt! Határozottan látszik már az eredmény, aminek nagyon örülök! A fejbőröm és a hajszálaim állapota is pozitívan változott. Már a hajvégeim sem töredeznek.”

2022. november 20.

 

Berecz Krisztina, Hair Ledneczki Győr

“Kriszta mint ember, mint hajgyógyász: 10/10 !!!! Az a kedvesség, ami árad belőle, az Oxigénterápia iránti imádata és lelkesedése lenyűgöző! Csodálatos sikert értünk el, nagyon hálás vagyok neki és a terápiának! Az, ahogy Ő is örül a sikeremnek a terápia által, nagyon-nagyon jól eső érzés! Minden szalonba ilyen maximalista, profi, csodálatos embert kívánok! Szülés utáni hajhullás miatt kerestem fel a győri hajszalont. Hajdiagnosztika után ajánlottak sampont és “balzsamot”, valami csodát művelt velem a hajterápia és a termékek. Sokkal több hajam lett, dúsabb, hosszabb, és minimálisra csökkent a hajhullásom. 2 hetente járok hajkezelésre, de már a 3. alkalom után látványos a változás. Minden évben el fogok járni Krisztához ilyen hajkezelésre. Ez egy CSODA!”

2022. november 17.

 

Surányi Mónika, Surányi Szépségszalon és Hajklinika

“Mónika egy tündér🙂Segítőkész és profi abban amit csinál.Hálás vagyok,hogy eljutottam hozzá.Már az első kezelés sok változást hozott nálam,nagyon örülök. Hónapok óta fejbőrproblémával küzdök. Már az első kezelés sok változást hozott nálam.”

2022. november 17.

Timi

Visz Dorina, Oxygeni Hair Zsolt udvar

“Dorina kedves, segítőkész, lelkiismeretes, kiváló szakember. Hajhullás miatt kerestem fel a szalont. Dorina a hajgyógyászom mindent alaposan elmagyarázott az oxigénterápiás kezelésről, otthonra is ajánlott termékeket, amikkel nagyon elégedett vagyok. Hajfestésen is voltam, ami tökéletes lett. A kezelés kellemes, a 1,5 óra alatt teljesen ki tudok kapcsolódni. Ajánlom Őt mindenkinek!”

2022. november 11.

 

Budai Kata, Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

„A mikrokamerás vizsgálat alatt Kata jól érthetően elmagyarázta mire hajlamos a fejbőröm. Az oxigénterápia alatt a kérdéseimre is válaszolt, hogy éppen mi történik. A termékeket amit ajánlott, elmagyarázta hogy hogy használjam. Úgy éreztem, hogy olyan szolgáltatást nyújtott, amit bárkinek szívesen ajánlok! Mivel régóta van problémám a fejbőrömmel, és sok pozitív visszajelzést, eredményt láttam, meggyőzött hogy nekem is segíthet. Az első kezelés után a fejbőröm feltűnően kevésbé zsírosodott. A másik érv ami miatt az Oxygeni termékek mellett döntöttem, hogy kemikáliáktól mentes termékeket akartam használni. 3 hónapja használom őket és a hajam sokkal erősebb és dúsabb 1-1 hajmosás után. Sajnos az oxigénterápiás szolgáltatást csak ritkán tudom igénybe venni, mert külföldön élek, de hála egy pozitív visszajelzés, hogy az Oxygeni termékek egészen Kanadáig jutottak 🙂 De mikor otthon járok nem kérdés, hogy az utam a budapesti szalonba is elvisz! ”

2022. november 08.

Richard

Baksa Mónika, Oxygeni Hair Zsolt udvar

„Móni mindig kedves, lelkiismeretesen végzi az oxigénterápiát. Érződik, hogy elhivatott a szakmája iránt, az oxigénterápia folyamatát és működését pontosan ismeri és ismerteti velem is. Emellett jó társaság, mindig kellemes hangulatban telnek a kezelések. A fejbőr szárazság szinte teljesen elmúlt, a hajnövekedés kissé lassabban indult be a vártnál, de 10 alkalom után határozottan látható az eredmény.”

2022. november 05.

Nikolett

Visz Dorina, Oxygeni Hair Zsolt udvar

“Kedves, felkészült, minden kérdésemre tud mindig választ adni. A kezelést és a hajfestést, frizurakészítést is mindig körültekintően, odafigyeléssel és maximalizmussal végzi. Rugalmas, mindig próbálja megoldani az időpontokat a sűrű időbeosztásom ellenére is. 2 kezelés és a termékek rendszeres használatával normalizálódott a hajhullásom és elkezdtek nőni a babahajak a felkopaszodott részeken. A fejbőrömet sokkal frissebbnek és egészségesebbnek érzem. A hajam rugalmasabbá vált, kevésbé töredezik és sokkal jobb tapintású. ”

2022. november 04.

Lili

Visz Dorina, Oxygeni Hair Zsolt udvar

“Nagyon kedves és figyelmes és látszik hogy hozzáértő. A problémám azonnal felismerte és hála a szakértelmének pár kezelés után érezhető is volt a változás. Nagyon elégedett vagyok, az első találkozás óta a szalon állandó vendége vagyok. Megoldotta a régóta húzódó fejbőrproblémám, borzasztóan boldog és hálás vagyok.”

2022. november 03.

Kamilla

Szigeti Regina, Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

„Maximálisan elégedett vagyok Regina munkájával , a lelkes és mindig kedves hozzáállásával. Sokat segített a hajhullásom megállításában. Neki köszönhetem, hogy az általa ajánlott Oxigeni Hair termékek álltál sokkal szebb és jobb minőségű lett a hajam. Elégedett vagyok mert az első hajhullásom három alkalom után megállt.”

2022. november 03.

Krisztián

Baksa Mónika, Oxygeni Hair Zsolt udvar

„Remek szakembernek tartom, aki azon túl, hogy a munkájához ért, nagyon kedves személyiség, így a kezelés alatt ott töltött idő mindig jókedvűen telt. Ajánlom mindenkinek aki egy kedves és megbízható szakembert keres! :) 5-6 kezelés után is egyértelműen látható a változás, van még néhány hátra, így izgatottan várom a fejlődést, maga a kezelés teljesen fájdalommentes és gyors, közben pedig a hangulat szuper.”

2022. november 02.

Dorka

Baksa Mónika, Oxygeni Hair Zsolt udvar

„Móni az első alkalommal megvizsgálta a hajam és a fejbőröm. Elmondta, hogy miből fog állni a kezelés és milyen hatóanyagokat fog használni. Az otthoni termékeket is megmutatta, azóta is azokat használom. Nagyon kedves, körültekintő szakember! A kezelés hatására nagyot csökkent a hajhullásom, sok-sok babahajam lett 😊 Köszönöm Móni! Otthonra is az oxigeni termékeket használom már csak! ”

2022. november 02.

Nóra

Borbély Gábor, Sé

“Rendkívül felkészült szakember. Alapos tájékoztatás és vizsgálat előzte meg a kezelést. A kezelés során semmi kellemetlenséget nem tapasztaltam. Erős hajhullásom már az első kezelést követően mérséklődött. Az otthoni hajápolási termékekről is eddig jók a tapasztalataim. Hosszú távú tapasztalatom még nincsen, most térek át a termékek használatára.”

2022. november 01.

Mesi

Surányi Mónika, Surányi Szépségszalon és Hajklinika

“Szuper kedves, segítőkész, elmagyarázta a folyamatot, ajánlott termékeket is. Egyelőre 2 alkalmon vagyok túl, közben csinálom az otthoni kezeléseket. A fejbőröm nagyon gyulladt volt, húzódott, viszketett. Ez már pár nap után enyhült. A zsírosodásom is sokat javult. És már látok apró babahajakat is. Eddig nagyon elégedett vagyok.”

2022. október 31.

 

Visz Dorina, Oxygeni Hair Zsolt udvar

“Szakszerű, képzett. Most járok a harmadik kezelésnél, mások már látják a változást, élettel teli lett a hajam.”

2022. október 27.

Boglárka

Visz Dorina, Oxygeni Hair Zsolt udvar

“Dorina nagyon kedves és alapos! A kezelést megelőző konzultáció során kiváló szakmai tanácsokat kaptam tőle, melyeket otthon is tudtam követni. Bátran ajánlom őt másoknak is! A terápián felül az otthoni hajápolási termékekkel is nagyon elégedett vagyok. Amióta használom azokat, sokat javult a fejbőröm és hajam állaga is.”

2022. október 26.

Mónika

Baksa Mónika, Oxygeni Hair Zsolt udvar

“Baksa Mónika nagyon igényes munkát végez és teljeskörű tájékoztatást ad a kezelésről. Mindig segít, ha bármi probléma adódik. Jó hangulatban és profi körülmények között zajlanak a kezeléseim. Második bérletemet járom, rengeteg babahajam nőtt azóta, és sokkal jobb állapotba került a hajszerkezetem.”

2022. október 25.

Vanessza

Surányi Mónika, Surányi Szépségszalon és Hajklinika

“Ügyesek, kedvesek. Mindent elmondtak a kezelésről, minden kérdésemre választ kaptam. Már az első alkalommal láttam, hogy működik, visszaadták a reményt.”

2022. október 21.

 

Kuvik Erika, Oxygeni Hair Zsolt udvar

“Közvetlen, humoros, segítőkész, nagyon jó szakember :) egy élmény hozzá járni :) Pozitív tapasztalatok vannak. A fejbőröm sokkal tisztább, elmúlt a minimális fejbőrviszketés ami volt néha, a hajam is kevésbé hullik már a 3. kezelés után.”

2022. október 21.

Anett

Surányi Mónika, Surányi Szépségszalon és Hajklinika

“Megbízható, segítőkész, kedves hozzáállással és az “alap” szolgáltatáson jóval túlmutató segítőkészséggel jellemezném a szalonban történő kezeléseken tapasztaltakat. Elindultam az úton, abszolút tapasztalom a kezelés pozitív hatásait, viszont még van hova fejlődni.”

2022. október 07.

Jucuska

Borbély Gábor, Sé

“Mint mindig, most is nagyon profin végezte a kezelést! Elmagyarázta, bemutatta, és minden információt megosztott velem! Maximálisan elégedett vagyok!! Beváltotta a hozzá fűzött reményeimet!!”

2022. október 06.

Nikoletta

Borbély Gábor, Sé

“A hideg időben sajnos nálam gyakran előfordul a száraz korpa, a fodrászom nem rég kezdett el foglalkozni ezzel a szolgáltatással, és úgy gondolta ez megoldaná a problémámat. Nagyon nagy odafigyeléssel és gondosan kiválasztotta a nekem megfelelő termékeket, amiket otthoni felhasználásra is ajánlott. Kezelés közben is nagyon komfortosan éreztem magam. Folyamatosan tájékoztatott, hogy épp mi történik mit és miért használ fel a kezeléshez. Már az első kezeléssel nagyon meg vagyok elégedve, látványos, szabad szemmel is jól látható eredményt értünk el. Az összes lerakódástól megszabadította és nyugtatta a fejbőrömet. Nekem göndör hajam van és eddig mindig kértem a fodrászomat, hogy vasalja ki, de most a hajszárítás után nagyon szép, ápolt és egészséges lett a hajam, hogy nem éreztem szükségét, hogy használjuk a hajvasalót. Ez volt az első, de biztosan nem az utolsó kezelésem. Bátran ajánlom mindenkinek.”

2022. október 02.

Kinga

Orbán Tünde, Innovation Hair & Beauty Salon

“Tünde kiváló hajgyógyász, pontosan elmagyarázza mikor mit és miért csinál, mi hogyan hat a fejbőrömre. Végtelenül hálás vagyok neki. Első két kezelés után már láttam a változást, kezdtek pici apró hajak megjelenni. Nagyon boldog voltam. 11. kezelésnél tartok és mostmár konkrétan kb 10 centiméteres frufrut tudok magamnak fésülni. Kezelésekre pontosan járok és otthon is csak az Oxygeni termékeket használom, picit macerásabb de mostmár megszoktam.”

2022. szeptember 27.

Bence

Surányi Mónika, Surányi Szépségszalon és Hajklinika

“Nagyon kedvesek és segítőkészek, sok hasznos tanáccsal ellátak és bármikor ha valami problémám van mindig segítenek. Örülök, hogy rájuk találtam. Mindig örömmel jövök kezelésre. Csak ajánlani tudom őket. A terápiát rendkívül hasznosnak találom,már az első két kezelés után láthatóan javultak a fejbőr problémáim (seborheás dermatitisben szenvedek). Az első tíz kezelés legvége felé járok,látványos a különbség a kezdetek óta. Csak ajánlani tudom,akik hasonló problémával szenvednek.”

2022. szeptember 26.

Fanni

Baksa Mónika, Oxygeni Hair Zsolt udvar

„A kezelés ajánlása mellett Móni felhívta a figyelmem a megfelelő folyadékbevitelre és táplálkozásra.”

2022. január 25.

Zsófia

Darabos Leila, Szabó Imre Hair & Beauty (Buda)

“Leila nagyon kedves, lelkiismeretes és segítőkész. A megfelelő kezelések segítségével a hajamat sokkal egészségesebbé tette, aminek nagyon örülök.”

2021. május 31.

Ádám

Oxygeni Hair Zsolt udvar

„Minden embernek erősen ajánlom, aki hajhullással küzd! Azt gondoltam generációs hajhullási problémám van, de kiderült, hogy csak a fejbőröm kíván nagyobb odafigyelést! A csajok ebben nagyon sokat segítettek nekem, méghozzá extra kedvességgel és odaadással! Most már szinte minden Oxygeni terméket használom otthon, mert minden egyes összetevő/hatóanyag segít valami elfeledett problémát helyreállítani! Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget és hálám örök a sok kinövesztett hajszálért ZSOLT UDVAR!”

2022. április 14.

Virág

Váczi Krisztián, Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

„Az első fodrászat, ahol azt érzem, minden figyelem rajtam van és maximálisan a vendég igényei a fontosak. A vendégfogadás mindig nagyon kedves, gondoskodó és segítőkész. Én Váczi Krisztiánhoz járok, és mindig nagyon figyelmes, kedves velem, emellett a szakmai tudása és profizmusa sem utolsó szempont. A kezelések során (oxigénterápia) mindig készséges tájékoztatást kapok arról, hogy mi miért történik, és milyen lépés fog következni. Minden alkalommal kapok valamilyen új, hasznos és egyszerű tippet a hajápoláshoz, melyet könnyedén alkalmazva sokkal szebb hajat kreálhatok magamnak otthoni viszonyok között. Amikor a szalonba megyek nem csak a hajam gyógyul, hanem a lelkem is. Mindez köszönhető annak a 1,5 órának, ami csak rólam szól, kedves és támogató környezetben, na és persze mindezeken felül a szuper masszázsszéknek is ;)”

2021. február 16.

Júlia

Darabos Leila, Szabó Imre Hair & Beauty (Buda)

“Leilához járok ,nagyon pozitív személyiség. Mindig boldogan és elégedetten távozom a szalonból! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

2021. május 21.

Nikoletta

Baran Barbara, Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

“Barbi nagyon kedvesen fogadott, egyáltalán nem feszengtem az új környezetben. Hasznos hajápolási tanácsokkal látott el, és nem éreztem azt, hogy rám tukmálná a termékeket, amelyektől még szebb lehetne a hajam.”

2020. május 27.

Emese Kaszner

Balogh Ádám, Szabó Imre Hair & Beauty (Buda)

“Balogh Ádámnál voltam, hajvágáson és oxigénterápiás hajkezelésen. Ádám személyében egy kiváló hajszobrászt ismertem meg, elégedett vagyok az eredménnyel. A szalon tiszta, rendezett, méltó Szabó Imre nevéhez. Ajánlom mindenkinek!”

2021. szeptember 18.

Konor Dzson

Baran Barbara, Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

“Nagyon jól éreztem  magam Baran Barbinál  voltam oxygeni kezelésen, minden kérdésemre választ kaptam. Éreztem, hogy jó kezekben vagyok.”

2020.július 08.

Janka

Váczi Krisztián, Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

“A Krisztián minden mozdulata előtt meggyőződött arról, hogy számomra minden a lehető legkomfortosabb. Jó kedvvel távoztam a szalonból egy remek beszélgetés és frizura után.”

2020. május 20.

Karabecsny Judit

Darabos Leila, Szabó Imre Hair & Beauty (Buda)

“Az oxigén terápia segítségével, a lányom haját kezeli Leila és nagyon szép eredményt ért el. Profi fodrászok, profi termékekkel, szép környezet, kedves, segítőkész csapat.”

2021. január 23.

Bianka

Váczi Krisztián, Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

“Kiváló szolgáltatásban volt részem, kedves fogadtatás, pontos munkakezdés, masszázs fotelben történő hajmosás, szakszerű tájékoztatás a hajamat illető egyéni igényeimről, minőségi termékek, hasznos trükkök az otthoni hajformázáshoz és a kívánt végeredmény sem maradt el! Bátran ajánlom a szalont és Kriszt is!”

2018. november 19.

Beáta

Gál Bori, Szabó Imre Hair & Beauty (Buda)

„Bori alapos, kedves, kreatív. Kérdez, aztán figyel a válaszra és annak fényében dolgozik precízen. Így újra elképesztően örülök a hajamnak. És nemcsak szerintem szép a végeredmény”

2022. április 09.

Nikolett

Váczi Krisztián, Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

“Minden információt előre elmondott Krisztián,kérdésem nem is maradt.Maximálisan felkészült,udvarias nagyon kedves.Csak ajánlani tudom Krisztiánt és a szalont is.”

2020. március 09.

Gréta

Váczi Krisztián, Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

„Nagyon kedves és precíz! Részletes tájékoztatást kaptam a terápiáról lépésről lépésre, illetve rengeteg kérdésemre is türelmesen válaszolt :) sok hasznos tippet kaptam az otthoni hajápolásról, és a hajterápia mellé egy csoda szép fonattal is távoztam! Köszönöm! :) Mindenkinek bátran ajánlom!”

2019. május 04.

Anikó

Szigeti Regina, Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

„Nagyon kedves. Szakmailag magas szinten, a vendég kérésének megfelelően dolgozik.”

2019. május 01.

Cintia

Misányi Johanna, Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

“Nagyon aranyos, hozzáértő. Maximális odafigyeléssel végzi a munkáját, precíz. Profi szakember, mindenkinek csak ajánlani tudom.”

2021. december 30.

Katalin

Vellner Olivér, Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

“Olivér kedves, figyelmes és nagyon elégedetten távoztam eddig tőle.”

2020. augusztus 26.

Tímea

Budai Kata, Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

„Nagyon precíz, szépen dolgozik. Magabiztos munkát végez, így jó kezekben éreztem magam végig. A végeredmény egyszerűen csodás lett. Csak ajánlani tudom!”

2020. október 07.

Szandi

Oxygeni Hair Zsolt udvar

„Nagyon Profik a csajok, a kezelést imádom, ahogy fejbőröm is! Az otthoni terméket csak ajánlani tudom, én az arcomra is használom őket, mert pattanásos nagyon, és látványos az eredmény. Próbálja ki mindenki, nem fog csalódni! ♥️”

2022. április 20.

Fanni

Oxygeni Hair Zsolt udvar

„A Hydrate Wash-tol teljesen helyre jott a szaraz fejborom. Vegre nem viszket mar a masodik napon :) Kulon koszonet a Pure Maskert! Legjobb kondicionalo🤩”

2022. március 28.

Dorottya

Szabó Imre Hair & Beauty (Buda)

„Igényes szalon profi emberekkel. Az oxigénterápia már 2 alkalom után meghozta a kívánt eredményt (megállította a hajhullásomat és az azt okozó túlzott zsírosodást). A saját márkás samponnal és kondicionálóval is elégedett vagyok.”

2020. augusztus 15.

Zalán

Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

„Szép tiszta szalon, kedves személyzet, hozzáértő profi szakemberek! Részemről maximális elégedettség! :)”

2019. november 22.

Gergely

Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

„Minőségi szolgáltatás. Legjobb budapesti fodrászszalon!”

2019. október 08.

Krisztina

Szabó Imre Hair & Beauty (Pest)

„Professzionális munka, kellemes környezet, kedves személyzet.”

2019. június 17.