Zsolt udvar promóció

Zsolt udvari szalonunkban most kivételes kedvezményt biztosítunk 5 és 10 alkalmas oxigénterápiás bérlet vásárlása esetén és 10% kedvezményt pedig a termékvásárlás árából.

A promócióra azon vendégeink jelentkezését várjuk, akik az elmúlt időszakban különböző okokból nem tudták igénybe venni kezeléseinket. Tudjuk, hogy anyagilag megterhelő lehet a terápia ára, így próbálunk segíteni azoknak akiknek ez óriási terhet jelent.

Zsolt udvari szalonunk diszkrét, kis létszámú, így azon vendégeink számára is komfortos lehet, akik esetleg kellemetlenül érzik magukat több ember előtt.

Az első alkalom ára : 13.500 Ft

Az 5 alkalmas bérlet ára : 67.500 Ft 

A 10 alkalmas bérlet ára : 135.000 Ft 

Kizárólag az első alkalommal él az egy alkalmas kedvezmény, utána már csak bérletvásárlás esetén tudjuk ezt az árat biztosítani.

A 10% termékvásárlási kedvezmény szintén kizárólag bérletvásárlás esetén érvényes.

Jelentkezni kizárólag az űrlap kitöltésével lehet, közvetlen bejelentkezéssel szalonunkban nem él a kedvezmény!

Az űrlap beérkezése után hajgyógyászunk felveszi veled a kapcsolatot! 

Jelentkezési határidő: Október 22.

Az Oxigénterápia kezelések segítséget nyújtanak abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése. Napjainkban az emberek több mint 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

Referenciaszalonunk címe, ahol igénybe veheted a kezelést:

Cím: 1016 Budapest, Zsolt utca 6.

Jelentkezési határidő: Október 22.