Avantgarde Szalon - Oxygeni Hair & Skin

Oroszlány

Avantgarde szalon

hajgyógyászat

elérhetőség

Telek-Metzler Anita - Avantgarde Szalon

Avantgarde Szalon - Komárom-Esztergom megye

Telek-Metzler Anita vagyok, Fodrász mester, hajgyógyász.Oroszlányon saját szalonomban várom a szépülni, gyógyulni vágyó vendéget. A fodrász szakma iránti szerelmem már egész kislány koromban kezdődött és soha nem is múlt el, ezért számomra ez nem is munka hanem hobbi. 10 éve lettem Fodrász mester és tőbb mint 20 éve már hogy az Avantgarde Szalon megnyitotta kapuit ami egy hatalmas álmom volt kislányként! Nagyon sok fodrász tanulót oktattam sok év alatt akikre nagyon büszke vagyok mert mindegyikük sikeres szakember. Arra törekszem, hogy a vendégeimnek ,tanulóimnak mindig naprakész legyek, ezért mindig elsajátítom a legújabb trendeket,oktatásokon,tanfolyamokon, továbbképzéseken veszek részt. Viszont egyre többször fordulnak hozzám vendégeim a különböző fejbőrproblémák okozta tüneteikkel. 

Szerettem volna nekik a problémáikat megoldani ezért elvégeztem az Oxygeni Hair hajgyógyászati képzését.Úgy érzem, hogy utána a tudásom akkor teljesedett ki amikor elkezdtem a hajgyógyászattal is foglalkozni. Nagyon sok esetben a fejbőr és hajszerkezeti problémák eredete egészen a hajgyökérben rejtőzik és speciális kezelést igényel Az oxigénterápia véleményem szerint egy rendkívül hatékony megoldás a különböző eredetű fejbőrproblémákra. Az oxigénkezelés során a megfelelő többlépcsős előkészület után lehetőségünk van egy hatalmas dózisú organikus alapanyagokból álló vitaminbombát egészen a hajgyökerekig bejuttatni. Ennek eredménye , hogy a hajhullás megszűnik,új hajak nőnek,megszűnnek a fejbőrbetegségek ! Ha Te is küzdesz valamilyen problémával, vagy csak gyönyörű, hosszú, egészséges hajra vágysz, keress fel bizalommal, hogy a számodra megfelelő kezeléseket elkezdjük Neked is!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?