GYAKORI KÉRDÉSEK AZ OXIGÉNTERÁPIÁRÓL

Az oxigénterápia minden probléma esetén megoldást nyújthat, viszont elengedhetetlen a kiváltó ok kiderítése és megfelelő, szakszerű kezelése.

Maximálisan! 4-5 alkalom után már nemcsak a mikrokamerán, hanem szabad szemmel is látható a rengeteg apró új haj,  az akár évek óta kopasz területeken.

Az oxigénterápia immunterápia, így mindenkinél egyedi a hatása, mindenki másképp reagál rá. Több mint 20000 skalp kezelése során legfeljebb 5 olyan esettel találkoztunk, ahol a javulás alacsonyabb mértékű volt az elvártnál és az eddigi tapasztalatoknál. Az oxigénterápia komplex kezelés, amely az otthoni hajápoló programmal és az életmódváltással szorosan összekapcsolódik. A kezelés eredményességét 50%-ban az otthoni hajápolás befolyásolja, amelyhez kizárólag az Oxygeni Hair termékeket ajánljuk.

Vannak olyan speciális autoimmun betegségek, amelyeknél olyan hosszadalmas és költséges lenne a kezelés, hogy nem terheljük meg a vendéget anyagilag.
Jótékonysági programunk keretében őket ingyen kezeljük! Ezzel próbálunk mi is vissza adani valamit azok számára, akiknek ez az utolsó reményük.
Ennek részleteiről ITT olvashatsz!

Budapesten a Szabó Imre Szalonokban lehet igénybe venni az oxigénterápiás kezelést, vidéki referencia szalonjaink listáját pedig ITT találod.

A kezelést kizárólag általunk kiállított okirattal rendelkező, minősített szakemberek végezhetik!

Minden  Oxygeni Hair hajgyógyász az összes vendége első digagnózisát köteles elküldeni a központunkba. A központi ellenőrzés pedig 24 órán belül megvizsgálja az adott problámát (leírva, befotózva), hogy jól járt-e el a hajgyógyász, és megfelelő tervet állított-e fel! Abban az esetben, ha vezető hajgyógyászunk bármilyen eltérést talál, esetleg más termékek használatát, vagy további orvosi vizsgálatokat javasol, azonnal jelzi a kezelő hajgyógyász felé.

Mikrokamerás hajdiagnózis és konzultációs csomagunk ára: 5000 Ft
Tartalmaz: Mikrokamerás hajdiagnózis  –  Pull-teszt  –  Haj- és fejbőrállapot felmérő beszélgetés  –  Kezelési terv felállítása a hajdiagnózis függvényében  –  Otthoni hajápolási program felállítása  –  Hajápolási tanácsadás

Az első alkalom 1,5 órát vesz igénybe, mely során egy mikrokamerás diagnózis és átfogó beszélgetés során tájékozódik a hajgyógyász. Ezután felállítja a kezelési tervet és az otthoni ápoló termékeket, majd elvégzi az első kezelést.
(Fontos: Bármilyen lelet vagy előzetes orvosi vizsgálati eredmény és szakvélemény van a birtokodban, vidd magaddal a diagnózishoz.)

Az oxigénterápia elengedhetetlen része a megfelelő otthoni hajápolás, mivel a kezelés sorozat 60%-át teszi ki, így nagyban befolyásolja a kezelés sikerét. Hatóanyagaink szisztémában vannak, és szinergiában dolgoznak, erősítve ezzel az oxigénterápia hatását, így a kívánt eredményt gyorsabban tudjuk elérni. Termékeink 100%-ban kemikália mentesek, nem tartalmaznak kőolaj származékokat, és teljes mértékben natúr hatóanyagokat és összetevőket tartalmaznak.

Az oxigénterápia előtt 48 órával ne mosd meg a hajad!

Minimum 10-14 nap teljen el bármilyen kémiai beavatkozás után (festés, melír, dauer stb)! A kezelés után 48 óráig nem ajánlott a hajmosás, szaunázás, erős izzadással járó sport és a közvetlen napfény vagy szolárium! A kezelés után 10-14 napig nem szabad kémiai kezelést végezni.

További javaslatok és információk a kezelés előtt és után.

Az Oxygeni Hair oxigénterápia bárki számára ajánlott. 6 éven felüli kisgyerekek, terhes kismamák és szoptatós anyukák is részt vehetnek rajta.

Ha ismert allergiád van trópusi gyümölcsökre, citrusfélékre, keresd fel szalonjaink egyikét foglalt időpontod előtt, és kérj 48 órás bőrtesztet hajgyógyászainktól, koordinátorainktól.

A fejbőr kéregtelenítése után több mint 59 féle vitaminnal és ásványi anyaggal töltjük fel a fejbőrt, 3 bár nyomású tiszta palackozott oxigén segítségével. A kezelés során többlépéses hidratálást, gyulladáscsökkentést végzünk, egy speciális masszázs segítségével pedig oldjuk az energetikai blokkokat. A kezelés után a fejbőr és hajhagymák szabályosan fellélegeznek.

A kezelésről további információkat ITT találsz.

Általában 10 alkalom alatt már nagyon látványos eredményt tudunk elérni az oxigénterápiával. Van, akinek több alkalom is szükséges! Mivel ez a kezelés tüneti terápia, ha a problémát kiváltó ok nem szűnik meg, akkor egészen addig kell járni a terápiára!

Az első 3 kezelés 2 hetente, majd után havonta egy kezelés ajánlott. Akut esetben lehet 10 naponta is, illetve a 10 alkalmas kúra után 2 havonta egy megelőző kezelés ajánlott. Ezt teljes mértékben a hajgyógyász tudja eldönteni a látott eredmény és az előzmények alapján!

Teljes mértékben kemikália mentes, natúr anyagokkal dolgozunk, hatóanyagaink minden esetben a legmagasabb minőségben találhatóak meg termékeinkben. Az oxigénterápiás kezelések és otthoni hajápolóink szisztematikusan vannak kifejlesztve, hogy azok szinergiában, egymást kiegészítve és egymás hatását fokozva dolgozzanak. Emellett minden termékünk vegán, és állatkísérletmentes.

Természetesen igen! Kimondottan erre lettek kifejlesztve az Oxygeni Hair O2 Medical termékei, amiket bármelyik hajgyógyászunknál, illetve webshopban is megvásárolhatsz. Termékeinket nem csak azoknak ajánljuk, akik valamilyen fejbőr problémával küzdenek, hanem azoknak is, akik szeretnék száműzni a kemikáliákkal teli ápolókat az életükből, pici babáknak, sőt még négylábú kedvenceink is használhatják. 🙂

A Oxygeni Hair 100%-ban magyar fejlesztés és magyar szabadalom! A termékeket magyar cég gyártja és forgalmazza!

A két kezelés között nincs sok összefüggés, míg a hiperbár oxigénterápia kifejezetten klinikai esetekkel foglalkozik, addig az Oxygeni Hair oxigénterápia hajgyógyászati problémákkal foglalkozik.

Egy rövid kérdőív kitöltésével lehet pályázni a kezelés bevezetésére, valamint további információt is ITT találsz.

Legtöbb termékünk 500 ml-es kiszerelésben kapható, így a samponok legalább fél évig elegendőek a receptúra betartása mellett, a speciális kiegészítő termékek pedig több mint fél évig lesznek elegendőek.
A Vitamin Serum 1 évre elegendő mennyiséget tartalmaz a megfelelő receptúra betartása mellett.

A megfelelő, szakszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezeléseknek. Az oxigénterápia kezelés során használt alaptermékeink otthoni használatra is elérhetőek, sőt az otthoni hajápolási rutin felerősíti és gyorsítja a kezelés hatásosságát és hatékonyságát. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

I. Stádiumú haj- és fejbőrprobléma esetén 20.000 Ft-tól kezdődnek csomagjaink, II – III. Stádiumú haj- és fejbőr problémák esetén 50.000 – 80.000 Ft között kaphatóak csomagok, amik már tartalmazzák a speciális kiegészítő termékeket is.
Összes termékünk megvásárolható mind budapesti, mind pedig vidéki hajgyógyászainknál is.
A webshopban feltüntetett árak eltérnek a szalon áraitól.

A kezelés látványossága attól függ, hogy a vendégnek milyen jellegű, illetve mennyire súlyos problémái vannak.
I. stádiumú haj- és fejbőrprobléma esetén 5 alkalom után az otthoni hajápoló termékekkel kiegészítve a kezelést nagyon látványos eredményeket tudunk elérni.
(Diszkomfort érzet a fejbőrön, fejbőr túl gyors zsírosodása, viszketés, enyhe bőrpír, korpás tünetek, átlagosnál több hajhullás)
II. stádiumú haj- és fejbőrprobléma esetén 10 alkalom után az otthoni hajápoló termékekkel kiegészítve a kezelést a problémák látványosan javulnak, a hajhullás minimálisra csökken, vagy meg is szűnik.
(Erős zsírosodás, erősen zsíros hajtő és száraz hajvég, folyamatos korpásodás, égető – viszkető fejbőr, érzékenység mindenféle kemikáliára, intenzív vagy ciklikus hajhullás, szemmel látható androgén alopécia)
III. stádiumú haj- és fejbőrprobléma esetén akár 20 alkalomra is szüksége lehet vendégnek. A gyógyulási idő általában 18 hónap, indokolt esetben a kezelésre folyamatosan járnia kell a vendégnek.
(Kisebesedett – irritált fejbőr, intenzíven vagy foltokban hulló haj, erős korpásodás – pakkosodás, szaga van a fejbőrnek, előrehaladott androgén alopécia foltos hajhullással vagy egybefüggő foltokkal)

Az 1. alkalom általában 90 percet vesz igénybe, a további alkalmak félhosszú-hosszú hajú vendégeknél 75 perc, rövid hajú vendégeknél 60 perc. Az első 5 alkalommal a kezeléseket 2 hetente javasoljuk, a továbbiakban havonta 1 kezelés javasolt, indokolt esetben folytatni kell az intenzív kezeléssorozatot.

Egy teljes kúra 10 alkalomból áll. Vannak esetek amikor kevesebb alkalom is elég a probléma megoldására, súlyosabb gondokkal küzdő vendégeinknek ismételni kell a kúrát.