Gyakori kérdések és válaszok - Oxygeni Hair & Skin
Gyakori kérdések és válaszok - Oxigénterápia
gyakori kerdesek oxigenterapia slider 2

oxigénterápiás kezelés

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hajgyógyászat

A hajgyógyászati oxigénterápia kezelés segítséget nyújt abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése. Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőr problémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

Mikrokamerás hajdiagnózis és konzultációs csomagunk ára: 5500 Ft
A következőket tartalmazza:

 • Mikrokamerás hajdiagnózis
 • Pull-teszt
 • A hajat és a fejbőr állapotát felmérő beszélgetés
 • Kezelési terv felállítása a hajdiagnózis függvényében
 • Otthoni hajápolási program felállítása
 • Hajápolási tanácsadás

A mikrokamerás hajdiagnózis az oxigénterápiás kezelés része, így aki oxigénterápiára jelentkezik be, annak a diagnózis benne van az árban, nem kell érte külön fizetni. Nyílt napok alkalmával a diagnózis és a tanácsadás ingyenes a nyílt napot tartó szalonokban.

A hajgyógyászati oxigénterápiás kezelés menete a következő:

 • Mikrokamerás és manuális hajdiagnózis
 • Kezelési terv felállítása a diagnózis függvényében
 • Otthoni hajápoló termékek ajánlása
 • Samponos mosás
 • Fejbőr megtisztítása speciális enzimes kéregtelenítővel
 • Masszírozás – méregtelenítő folyamatok beindítása
 • Tonizálás – a fejbőr ph visszaállítása
 • Mélyhidratálás – meleg gőz és speciális hidratáló segítségével
 • Vitaminok befújása tiszta palackozott oxigénnel
 • Hajszárítás- frizurakészítés

Amennyiben kiváncsi vagy itt megnézheted videón is a folyamatot: Oxigénterápiás kezelés

Fontos elsősorban megérteni minden vendégünknek, hogy habár az oxigénterápiával tényleg elképesztő eredményeket lehet elérni, de ilyen esetekben vendégeink 100%-os együttműködésére is szükség van. Fontos megérteni és tudni, hogy ha a vendég szervezetében komoly fennálló egészségügyi probléma van, tehát ha például van egy gyulladás a szervezetben (fog, mandula, pajzsmirigy, ízületek, bélrendszeri gyulladások stb…), vagy van egy kezeletlen ételintolerancia, egyéb káros külső tényezők, bőrre, fejbőrre használt kemikália tartalmú termékek, lelki eredetű gondok és betegségek, kezeletlen napi szintű stressz, akkor a kezelés hiába hatásos a fejbőrön vagy arcon, de sajnos nem lesz tartós az eredmény, mivel a szervezetben fennálló probléma újra és úja ki fogja alakítani a haj- és a bőrproblémákat.

Az első és legfontosabb lépése az oxigénterápiás kezelésnek, hogy a vendég elmenjen kivizsgálásokra, vérvételre, ételintolerancia vizsgálatra, esetleg gasztroenterológushoz, természetgyógyászhoz, stresszhelyzet esetén egy jó pszichológushoz, de nagyon fontos a napi sport és megfelelő táplálkozás is. Az első lépés tehát, hogy vendégeink megértsék, hogy ez nem csak egy kezelés, mert a hatásos kezeléshez egy életmódváltásra is szükség van! Ugyanis sajnos azon vendégeink, akik valamilyen komoly hajgyógyászati, kozmetikai vagy bőrgyógyászati problémával oxigénterápiára jelentkeznek, ott minden esetben van valamilyen belső eredetű probléma! Ellenkező esetben nem alakult volna ki az adott fejbőrt, hajat vagy bőrt érintő kellemetlenség.

Sajnos a hajgyógyászok és kozmetikusok hiába tesznek meg minden tőlük telhetőt előfordul, hogy nincs meg az összhang a vendég és közöttük, esetleg valamiért az életmód tanácsadás kommunikációban siklik valami félre. Sokszor a nagyon összetett problémák megoldása óriási kihívás számukra, így az Oxygeni Hair & Skin központjában felkészült szakmai háttér segíti munkájukat. A vendég együttműködése kulcsfontosságú, hiszen csak akkor lehet tartós és maradandó eredményeket elérni a terápiával, ha közben a probléma gyökere is kezelve van. Előfordul, hogy a tervezett 5-10 alkalom és kevésnek bizonyul és akár 15- 20 alkalom is szükséges a sikeres kezeléshez, de az gyakori, hogy jóval előtte már látható bíztató eredmény, ez maximálisan függ a vendég együttműködésétől és szervezetének reakciójától.

Az első kezelés ideje rövid haj esetén minimum 90 perc, hosszú haj esetén 120 perc is lehet, amelynek során hajgyógyászod mikrokamerás és manuális hajdiagnózist végez; a következő alkalmak rövid hajra 60 percet, hosszú hajra 90 percet vesznek igénybe.

Az első 5 kezelést 2 hetente, a fennmaradó kezeléseket pedig havi rendszerességgel javasolt elvégezni, de ezt minden esetben a hajgyógyász dönti el.

Egy oxigénterápiás kúra 10 alkalmat jelent; a probléma súlyosságától függően azonban lehetséges, hogy ennél kevesebb vagy több alkalom szükséges az eredmény eléréséhez. Kérjük, jelentkezz be egy mikrokamerás fejbőr diagnózisra és tanácsadásra egyik szalonunkba, hogy meg tudjuk állapítani hány alkalomra lesz szüksége a fejbőrnek/hajnak a probléma megoldására. Ezt sajnos látatlanul nem tudjuk megállapítani.

Természetesen:) Erre az egyik legjobb lehetőségünk a nyílt nap programunk, amelyben rengeteg partner szalonunk részt vesz országszerte. Hajgyógyászati nyílt napot minden hónapban tartunk, amely alkalmával az alábbi oldalon található szalonokba tudsz jelentkezni a kedvezményekért: https://oxygenihair.hu/oxigenterapia-nyilt-nap 

Nyílt nap alkalmával a mikrokamerás fejbőrdiagnózisra és tanácsadásra ingyenesen tudsz bejelentkezni, illetve kedvezményesen tudsz kezelésre is bejelentkezni ezen a napon.

A kezelés árait azért nem találod az oldalunkon, mert ez a cégünk központi weboldala. Országszerte több száz szalonban elérhető már a kezelésünk, és az árak, mint a legtöbb fodrászati szolgáltatás is, szalononként eltérő. Nincs egy központi ár, amennyibe az oxigénterápiás kezelés kerül, így kérjük a szalonjaink menüpontban válaszd ki azt a szalont, amely számodra a leginkább megfelelő és érdeklődj a kezelés pontos áráról, az adott szalonnál megadott telefonszámon.

Szabó Imre szalonokban a következő áron érhető el kezelésünk:

 • Hajgyógyászati tanácsadás: 5.500 Ft
 • Oxigénterápia hajgyógyászati vizsgálattal férfi és rövid női: 22.000 Ft
 • Oxigénterápia hajgyógyászati vizsgálattal félhosszú és hosszú női: 25.000 Ft
 • Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény férfiak és rövid hajú vendégeinknek: 17.400 Ft/alkalom
 • Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény fél- és hosszú hajú vendégeinknek: 20.800 Ft/alkalom
 • 5 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára: 87.000 Ft
 • 5 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára: 104.000 Ft
 • 10 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára: 174.000 Ft
 • 10 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára: 208.000 Ft

Időpontfoglaláshoz kérjük előbb nézz ki egy szalont ahova kezelésre szeretnél járni: https://oxygenihair.hu/referenciaszalonjaink/.

Kattints a kiválasztott szalonra és kérj időpontot a megadott telefonszámon.

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Ennek következménye fejbőrünk és hajunk állapotán is kimutatható. Fejbőrünk hajszálaink táptalaja, amelyről épp olyan mértékben kell gondoskodnunk, mint bármely más bőrfelületünkről vagy szervünkről.

A hajgyógyászati oxigénterápia az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely fejbőr és hajgyógyászati probléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes.

Tudj meg többet a fejbőr problémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

Habár az oxigénterápiás kezeléssel rengeteg problémán segítettünk már és vannak “csodák” is, fontos tudni mik azok a problémák amelyeken nagy eséllyel sajnos nem tudunk segíteni. Fontos tudni, hogy hajhullások esetében, kihullott területeken az oxigénterápiás kezeléssel általában 4 évre visszamenőleg tudunk segíteni, de vannak példák olyanra is, hogy 20 éve kihullott hajat tudtunk újra beindítani. Ez nagyban függ a szervezet terápiára való reagálásától. Ezen felül amin nem tudunk segíteni az a teljes szőr vesztéssel járó hajhullás, amikor a vendég egész testfelületén egy autoimmun reakció miatt teljes szőrvesztés következik be. (szempillák, szemoldök, haj, szőrzet). Illetve a hajgyógyászok a szalonokban higiéniai okok miatt nem tudnak foglalkozni nagyon durva gombás vagy bakteriális felülfertőzéssel, ezekkel bőrgyógyászhoz kell fordulni.

A kezelés során és az otthoni hajápolás során használt, saját gyártású Oxygeni Hair termékek natúrkozmetikumok, állatkísérletektől mentesek és semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak.

A kezelés és a termékek gyermekek, terhes nők, szoptatós kismamák számára is nagy biztonsággal ajánlott.

A kezelés során és az otthoni hajápoláshoz ajánlott termékekről webshopunkban bővebben is olvashatsz: https://webshop.oxygenihair.com/shop/

Hajgyógyászod az első kezelés során mikrokamerás vizsgálat segítségével felállítja hajdiagnózist, amely alapján hajtípusodnak és haj-/fejbőr problémádnak megfelelő otthoni hajápoló termékeket ajánl számodra. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. A kezelés egyik alapköve a fejbőr és a szervezet kemikáliáktól való megtisztítása. Termékeink 100%-ban natúrkozmetikumok, így semmilyen mesterséges kémiai anyagot nem tartalmaznak. Amennyiben a kezelés során megtisztítjuk a fejbőrt, de otthon a vendég ezt bármilyen más vegyszeres termékkel “elrontja”, úgy a terápia hatását teszi tönkre vele. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

Hagyományos hajfestékkel nem. Sajnos a rengeteg kemikália miatt a hajfestés hagyományos hajfestékkel ugyanúgy elrontja a terápia hatását, mint bármi más kémiai anyag vagy kemikália. A kezeléssorozat során nem javasoljuk a hajfestést amennyiben az nem elengedhetetlen. Természetesen tudjuk, hogy akinek van egy komolyabb fejbőr problémája vagy hajhullása, az már egy alap negatív lelki tényező. Amennyiben hajat se lehetne festeni, az még inkább fokozná a vendég lelki eredetű problémáit. Ezért szükségessé vált egy olyan mára bevezetése, amellyel beteg fejbőrrel rendelkező vendégeket is lehet festeni. Ez a márka a Natulique, amellyel olyan vendégek hajfestését is el lehet végezni, akiknek komolyabb fejbőr problémájuk, vagy esetleg hajfesték allergiájuk van. Így az oxigénterápiás kezelés során a hajfestés Natulique hajfestékekkel megoldható. Sok hajgyógyászati partner szalonunkban megtalálható, így tőlük tudod kérni a lehetőséget.

A Natulique márkával kapcsolatban itt bővebb információt találhatsz: https://natulique.hu/

Készítsd elő a szervezeted a kezeléshez!

 1. Fontos, hogy a kezelés előtti napokon figyelj arra, hogy egészségesen táplálkozz, minél több vitamindús ételt fogyassz (zöldségeket, gyümölcsöket). De a legjobb, ha sikerül elhatározni magad, és életmódszerűen odafigyelsz szervezeted megfelelő vitamin- és tápanyag ellátására. Ha teheted, fogyassz bio vagy megbízható termelőktől vásárolt zöldségeket és gyümölcsöket.
 2. A kezelés megkezdése előtt kiemelten figyelj a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére. Igyál naponta minimum 2 liter szénsavmentes vagy szűrt vizet. A megfelelő vízfogyasztás teljes szervezetedre hatással van, beleértve az agy működését és a bőr egészségét is.
 3. Mellőzd az alkohol- és koffeintartalmú italok fogyasztását, illetve ízesített, szénsavas üdítő helyett szénsavmentes vagy szűrt vizet igyál.
 4. Fontos, hogy legalább a kezelés előtti órákban ne dohányozz és ne fogyassz kávét vagy egyéb roboráló – koffein tartalmú innivalót.
 5. A kezelés előtt kerüld a kémiai műveleteket (hajfestés, szőkítés, tartós hajegyenesítés) a kezelés előtt 10 nappal és a kezelés után 10 napig nem ajánlott!
 6. Ne moss hajat 48 órával a kezelés előtt!
 1. Védd hajad és fejbőröd a kezelés után, míg a hatóanyagok beépülnek!
 2. A kezelés után 60 percig tilos a dohányzás, szénsavas és koffeintartalmú italok fogyasztása.
 3. A hajgyógyászati oxigénterápia után 12 órán keresztül nem ajánlott erős izzadással járó sportot végezni vagy szaunába/gőzfürdőbe/szoláriumba menni.
 4. A kezelés után 48 órán keresztül nem ajánlott a fejbőrt közvetlen napsugárzásnak kitenni.
 5. A kezelés után 10 napig tilos bármilyen kémiai művelet a fejbőrön.
 6. A kezelés után 48 óráig nem ajánlott a hajmosás, de 24 óra a minimum.
 7. A kezelés után és a terápia teljes időtartama alatt tilos bármilyen kemikáliát a fejbőrre tenni, hajtőemelő, száraz sampon, hajhab stb. használata kizárólag kemikáliamentes termékekkel történhet – erre hajgyógyászaink tudnak megoldást ajánlani.
 8. A kezelés időtartama alatt nem ajánlott ammónia és egyéb kemikália tartalmú hajfestékkel a hajfestés – erre hajgyógyászaink tudnak megoldást kínálni csökkentett, maximum 1% -os kemikália tartalmú hajfestékünkkel történő hajfestés maximálisan biztonságos.

Kedvezményeink mindig a weboldalon, az oxigénterápia menüpont alatt találhatóak meg, illetve a Szabó Imre szalonjainkban megtalálható kedvezmények a Szabó Imre szalonok weboldalán találhatóak meg: https://szaboimre.hu/kedvezmenyek/

Kozmetikai oxigénterápia

Sajnos sok esetben az arcon és fejbőrön jelentkező tünetek kapcsolatban állnak és összefüggnek egymással, de van, hogy a test különböző pontjain is megjelennek ezek a problémák. Ilyen lehet a seborrhea, az ekcéma, az allergia, vagy a dehidratált, érzékeny bőr, valamint a zsíros és száraz bőr. A hajgyógyászat magába foglalja a fejbőrt érintő problémákat, így gyakran fordultak hozzánk, ha a bőr más felületén tapasztaltak változást, az egészséges bőrtől eltérő állapotot. Az Oxygeni Hair and Skin termékei sok esetben segítenek enyhíteni, vagy teljesen megszüntetni a vendégek problémáit. Pontosan emiatt szerettünk volna segíteni egy olyan vonallal, amely nem csak a hajról, hanem a test teljes egészéről gondoskodik. Bővebb infoormáció a kozmetikai oxigénterápiáról az oldalon:

https://oxygenihair.hu/kozmetikai-oxigenterapia/

 1. Bőrtisztítás habzó arctisztítóval
 2. A pH visszaállítása – a tisztítás során megváltozó pH visszaállítása és az az esetlegesen bőrön maradt arctisztító maradványainak eltávolítása
 3. Savas hámlasztás – előzetes kéregtelenítéssel eltávolítjuk az elhalt hámréteget
 4. Bőrfelület letisztítása
 5. Bőrfelület hűtése – az ödémás területek kezelésére, a pórusok szűkítésére, a gyulladt területek lenyugtatására
 6. Bőrnyugtatás és masszázs
 7. Hidratálás – a bőr vízhiányából eredő felesleges faggyú termelés megakadályozására
 8. Oxygeni Skin koktél bevitele a bőrbe oxigénnel dúsítva – tű használata nélkül bevisszük az oxigént és a bőr rendellenességeit kezelő szérumokat a sejtek közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található

Fontos elsősorban megérteni minden vendégünknek, hogy habár az oxigénterápiával tényleg elképesztő eredményeket lehet elérni, de ilyen esetekben vendégeink 100%-os együttműködésére is szükség van. Fontos megérteni és tudni, hogy ha a vendég szervezetében komoly fennálló egészségügyi probléma van, tehát ha például van egy gyulladás a szervezetben (fog, mandula, pajzsmirigy, ízületek, bélrendszeri gyulladások stb…), vagy van egy kezeletlen ételintolerancia, egyéb káros külső tényezők, bőrre használt kemikália tartalmú termékek, lelki eredetű gondok és betegségek, kezeletlen napi szintű stressz, akkor a kezelés hiába hatásos a bőrön vagy arcon, de sajnos nem lesz tartós az eredmény, mivel a szervezetben fennálló probléma újra és újra ki fogja alakítani a bőrproblémákat.

Az első és legfontosabb lépése az oxigénterápiás kezelésnek, hogy a vendég elmenjen kivizsgálásokra, vérvételre, ételintolerancia vizsgálatra, esetleg gasztroenterológushoz, természetgyógyászhoz, stresszhelyzet esetén egy jó pszichológushoz, de nagyon fontos a napi sport és megfelelő táplálkozás is. Az első lépés tehát, hogy vendégeink megértsék, hogy ez nem csak egy kezelés, mert a hatásos kezeléshez egy életmódváltásra is szükség van! Ugyanis sajnos azon vendégeink, akik valamilyen komoly kozmetikai vagy bőrgyógyászati problémával oxigénterápiára jelentkeznek, ott minden esetben van valamilyen belső eredetű probléma! Ellenkező esetben nem alakult volna ki az adott bőrt, arcot érintő kellemetlenség.

Sajnos azonban a kozmetikusok hiába tesznek meg minden tőlük telhetőt előfordul, hogy nincs meg az összhang a vendég és közöttük, esetleg valamiért az életmód tanácsadás kommunikációban siklik valami félre. Sokszor a nagyon összetett problémák megoldása óriási kihívás számukra, így az Oxygeni Hair & Skin központjában felkészült szakmai háttér segíti munkájukat. A vendég együttműködése kulcsfontosságú, hiszen csak akkor lehet tartós és maradandó eredményeket elérni a terápiával, ha közben a probléma gyökere is kezelve van. Előfordul, hogy a tervezett 5-10 alkalom és kevésnek bizonyul és akár 15- 20 alkalom is szükséges a sikeres kezeléshez, de az gyakori, hogy jóval előtte már látható bíztató eredmény, ez maximálisan függ a vendég együttműködésétől és szervezetének reakciójától.

A kezelésekre 2 hetente, a fenntartó kezeléseket pedig havi rendszerességgel javasolt elvégezni, de ezt minden esetben a kozmetikus dönti el.

Egy oxigénterápiás kúra 10 alkalmat jelent; a probléma súlyosságától függően azonban lehetséges, hogy ennél kevesebb vagy több alkalom szükséges az eredmény eléréséhez. Kérjük, jelentkezz be egy mikrokamerás bőr diagnózisra és tanácsadásra egyik szalonunkba, hogy meg tudjuk állapítani hány alkalomra lesz szüksége a bőrnek a probléma megoldására. Ezt sajnos látatlanul nem tudjuk megállapítani.

Természetesen:) Erre az egyik legjobb lehetőségünk a nyílt nap programunk, amelyben rengeteg partner szalonunk részt vesz országszerte. Kozmetikai nyílt napot minden hónapban tartunk, amely alkalmával az alábbi oldalon található szalonokba tudsz jelentkezni a kedvezményekért: https://oxygenihair.hu/kozmetikai-nyilt-nap/.

Nyílt nap alkalmával a mikrokamerás bőrdiagnózisra és tanácsadásra ingyenesen tudsz bejelentkezni, illetve kedvezményesen tudsz kezelésre is bejelentkezni ezen a napon.

A kezelés árait azért nem találod az oldalunkon, mert ez a cégünk központi weboldala. Országszerte több száz szalonban elérhető már a kezelésünk, és az árak, mint a legtöbb kozmetikai szolgáltatás is, szalononként eltérő. Nincs egy központi ár, amennyibe az oxigénterápiás kezelés kerül, így kérjük a szalonjaink menüpontban válaszd ki azt a szalont, amely számodra a leginkább megfelelő és érdeklődj a kezelés pontos áráról, az adott szalonnál megadott telefonszámon.

Időpontfoglaláshoz kérjük előbb nézz ki egy szalont ahova kezelésre szeretnél járni: https://oxygenihair.hu/referenciaszalonjaink/.

Kattints a kiválasztott szalonra és kérj időpontot a megadott telefonszámon.

 • Pikkelysömörös, ekcémás, seborrheás bőr
 • Rosaceás, mélyrétegi vízhiányos bőr
 • Pigmentált- foltos bőr
 • Gyulladt aknés bőr
 • Mitesszeres bőr
 • Fáradt – fakó bőr
 • Száraz irritált bőr
 • Öregedő- ráncos- megereszkedett bőr
 • Azonnali bőrfiatalításra és ráncfeltöltésre
 • Nyak fiatalítására
 • Tokavonal finomítására
 • Szőrnövekedés normalizálására ( áll, bajusz, szemöldök, szempilla)
 • Bőrtökéletesítésre

A kezelés során és az otthoni bőrápolás során használt, saját gyártású Oxygeni Hair termékek natúrkozmetikumok, állatkísérletektől mentesek és semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak.

A kezelés és a termékek gyermekek, terhes nők, szoptatós kismamák számára is nagy biztonsággal ajánlott.

A kezelés során és az otthoni bőrápoláshoz ajánlott termékekről webshopunkban bővebben is olvashatsz: https://webshop.oxygenihair.com/shop/

Kozmetikusod az első kezelés során felállítja diagnózist, amely alapján bőrtípusodnak és problémádnak megfelelő otthoni ápoló termékeket ajánl számodra. Az Oxygeni Hair and Skin otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. A kezelés egyik alapköve a bőr és a szervezet kemikáliáktól való megtisztítása. Termékeink 100%-ban natúrkozmetikumok, így semmilyen mesterséges kémiai anyagot nem tartalmaznak. Amennyiben a kezelés során megtisztítjuk a bőrt, de otthon a vendég ezt bármilyen más vegyszeres termékkel “elrontja”, úgy a terápia hatását teszi tönkre vele. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair ápoló termékei alkalmasak.

 • Készítsd elő a szervezeted a kezeléshez! Fontos, hogy a kezelés előtti napokon figyelj arra, hogy egészségesen táplálkozz, minél több vitamindús ételt fogyassz (zöldségeket, gyümölcsöket). De a legjobb, ha életmódszerűen odafigyelsz szervezeted megfelelő vitamin- és tápanyag ellátására.
 • Az oxigénterápiás kezelés megkezdése előtt kiemelten figyelj a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére. Igyál naponta minimum 2 liter szénsavmentes vagy szűrt vizet. A megfelelő vízfogyasztás teljes szervezetedre hatással van, beleértve az agy működését és a bőr egészségét is.
 • Mellőzd az alkohol- és koffeintartalmú italok fogyasztását, illetve ízesített, szénsavas üdítő helyett szénsavmentes vagy szűrt vizet igyál. Fontos, hogy legalább a kezelés előtti órákban ne dohányozz és ne fogyassz kávét vagy egyéb roboráló – koffein tartalmú innivalót.
 • A kozmetikai oxigénterápia előtti 48 órában ne legyen műszempillád!
 • Ne legyen gyantázva a kezelt terület 48 órával a kezelés előtt!
 • 10-14 nappal a kezelés előtt ne történjen kémiai beavatkozás: például hámlasztás!
 • Az érzékeny bőrű és allergiás vendégeknél bőrpróbát végzünk a fül mögött és a nyakon!
 • Védd a bőröd a kezelés után, míg a hatóanyagok beépülnek!
 • A kezelés után 60 percig tilos a dohányzás, szénsavas és koffeintartalmú italok fogyasztása.
 • A kezelés után 12 órán keresztül nem ajánlott erős izzadással járó sportot végezni vagy szaunába/gőzfürdőbe/szoláriumba menni.
 • 48 órán keresztül a kezelés után nem ajánlott a bőrt közvetlen napsugárzásnak kitenni napfényvédő nélkül. A kezelés olyan nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, hogy fényérzékennyé teheti a bőrt.
 • Lehetőleg 50-es fényvédőt használj! A kemikáliamentes vagy minimális kemikália tartalmú termékek javasoltak.
 • Használj kézfertőtlenítőt, így nem viszel fel szennyeződéseket az arcodra és bőrödre!
 • A kozmetikai oxigénterápiát követő 3 órában ne tegyél fel sminket vagy egyéb kozmetikumot (kivéve a fényvédő krém).

OXIGÉNTERÁPIÁS OKTATÁS - PARTNER CSATLAKOZÁS

GYAKORI KÉRDÉSEK

HAIR – Hajgyógyászat: Napjainkban a fejbőr problémákkal küzdő emberek száma látványosan növekszik, egyre többen szenvednek hajhullástól, fejbőr irritációtól, korpásodástól, zsíros fejbőrtől, fejbőr viszketéstől, kopaszodástól. Az elérhető kezelések azonban nagy százalékban nem orvosolják a problémát, nem nyújtanak látványos javulást. Az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelés az esetek 97%-ában eredményességet biztosít. Öt év alatt több, mint 10.000 skalpon végeztük el a terápiát, kezelésünk a legtöbb haj- és fejbőr problémák kezelésére kiváló megoldást nyújt. Csatlakozz csapatunkhoz, válaszd a számodra legmegfelelőbb partnerségi lehetőségünket! A hajgyógyász képzés során minden szükséges tudást elsajátíthatsz!

A hajgyógyászati oktatással kapcsolatban bővebben itt olvashatsz: https://oxygenihair.hu/legy-te-is-hajgyogyasz-partnerunk


SKIN – Kozmetika: A kozmetikus továbbképzés során a szakemberek el tudnak sajátítani minden alapismeretet, amely szükséges a diagnózis és az oxigénterápia elvégzéséhez és már el is kezdhetik végezni a kezelést. A továbbiakban pedig folyamatosan ráépülő online továbbképzéseket tartunk, mely által profi szakemberekké válhatnak. Elsősorban kozmetikus szakembereknek szervezzük oktatásainkat. Vezesd be Te is szalonodba oxigénterápiás kezelésünket!

Kozmetikus továbbképzésünkön nem szükséges a személyes megjelenés, online szervezzük, és minden anyag visszanézhető és letölthető.

Oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely bőr és kozmetikai probléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A sejtek megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, a bőr megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.
Az oxigénterápia bármilyen bőr és kozmetikai probléma esetén használható, és csökkenti a gyógyulási és regenerálódási időt. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott.

A kozmetikai oktatással kapcsolatban bővebben itt olvashatsz:
https://oxygenihair.hu/kozmetikus-tovabbkepzes/

Ehhez nem szükséges más, mint hogy kitöltsd partner regisztrációs űrlapunkat.
Az űrlap feldolgozása maximum 1-2 munkanap. Ezt követően küldjük ki az első körös válaszlevelünket. A válasz levelünk sajnos sokszor promóciók mappába érkezik, így kérlek ellenőrizd, hogy oda nem érkezett-e meg a levelünk. Amennyiben 3 munkanapon belül nem kapsz tőlünk választ, kérjük jelezd nekünk emailen, mert ez esetben lehet, hogy valamilyen technikai probléma történt.

A partner jelentkezési űrlapot itt találod: https://oxygenihair.hu/partner-regisztracios-urlap/

Sajnos nem. A termékek szalon használata és bevezetése az oxigén terápiás szolgáltatás bevezetéséhez kötött.

Az oktatásnak nincsen külön díja. Partnerként oktatásainkon ingyenes a részvétel és bármennyi oktatásunkon részt vehetsz, illetve az összes online oktatást vissza tudod nézni bármikor. A csatlakozás a kezdőcsomag megvásárlásához kötött. Többféle kezdőcsomag közül tudsz választani. A Basic csomagot olyan csatlakozók tudják választani, akik egyedül fogják végezni a szolgáltatást a szalonjukban. A Referencia csomag olyan jelentkezőknek/szalonoknak elérhető, akik egyszerre többen jelentkeznek, többen fogják a szolgáltatást végezni a szalonból. (ez a csomag a referencia csomaghoz képest dupla mennyiségű terméket tartalmaz) A kezdőcsomagban megtalálható minden termékünkből (Basic csomag esetén 1-1 db, Referencia csomag esetén 2-2 db) kezelési és eladási termék. A kezelési termékekkel körülbelül (Basic csomag esetén az első 100 kezelésre, referencia csomag esetén az első 200 kezelésre elegendő anyag található). Emellett a csomag tartalmazza az eszközöket, különböző offline anyagokat.

A kezdőcsomagok pontos tartalmát és árát, illetve azokat az eszközöket, amelyek nincsenek benne a kezdőcsomagban és szükségesek a kezelés végzéséhez (amelyeket a kezdőcsomag mellett a csatlakozó partnernek szükséges beszerezni) az első körös emailünkben fogod megtalálni, itt tudod megtekinteni.

A hajgyógyászati partner csatlakozáshoz szükséges fodrászati végzettség. A kozmetikai csatlakozáshoz szükséges kozmetikai végzettség.

Erre azért van szükség, mert például a hajgyógyászati oxigénterápiás szolgáltatás része a haj beszárítása, illetve vannak egyéb hajszerkezet regeneráló kezeléseink, amelyekhez elengedhetetlen a fodrászati végzettség. Rengeteg fejbőr problémás vendég igényli a Natulique alternatív hajfestési lehetőséget, ez az a festék, amellyel fejbőr problémás, vagy akár hajfesték allergiás vendéget is be lehet festeni akár az oxigénterápiás kezeléssorozat alatt is. Ezt a lehetőséget nálad fogja tudni igénybe venni. Ha elmegy és máshol festeti be a haját, szinte biztos, hogy nem megfelelő festékkel fogják festeni neki, így ez a kezelés eredményét fogja tönkretenni, ez pedig a vendég elégedetlenségét fogja szülni veled és az oxigénterápiás szolgáltatással szemben. Az a tapasztalatunk, hogy ha valaki jár egy hajgyógyászhoz, akkor már nem fog külön fodrászhoz is járni, ehhez viszont teljes körű szolgáltatást kell tudnod nyújtani. (vágás, festés, hajszerkezet regenerálás).

Ugyanez igaz a kozmetikai oxigénterápiára, elengedhetetlen a kozmetikai végzettség a szolgáltatás bevezetésére, hiszen problémás arcbőröket kezelünk. Nagyon fontos, hogy itt is teljeskörűen tudd kiszolgálni vendégeid igényeit, hiszen ha elmegy hozzád egy kozmetikai oxigénterápiás szolgáltatásra, akkor már nem fog máshoz járni egyéb kozmetikai szolgáltatásokkal.

Tulajdonképpen a szerződés megkötését és teljes összeg befizetését követően 10 heted van megnézni az oktatásokat, gyakorolni és letenni a szolgáltatás bevezető vizsgát majd bevezetni a szolgáltatást.

A jelentkezés és csatlakozás folyamata:

 • Jelentkezési űrlap kitöltése
 • Kiajánló elolvasása, átgondolása
 • Kezdőcsomag kiválasztása
 • Kezdőcsomag kifizetése, szerződés aláírása és visszaküldése elektronikus úton
 • Ezt követően regisztrálunk partnereknek létrehozott oktatásos oldalunkra, ahol megtalálhatóak az oktatási anyagok (videók, PDF-ek)
 • Oktatóanyagok, oktatások megtekintése, gyakorlás
 • Kezdőcsomag kiküldése, gyakorlás és szerződés megkötésétől számított 10 héten belül szolgáltatás bevezető vizsga letétele
 • Bemutatkozó szöveg és fotó küldése
 • Szolgáltatás elkezdése szalonban

Partnereinktől elvárjuk, hogy mindent megtegyenek a szolgáltatás megismertetése és a szalonukban a szolgáltatás sikeressé tétele érdekében. Rengeteg lehetőséget biztosítunk partnereink számára, hogy a szolgáltatás felfuttassák a szalonjukban, többek között marketing és brand anyagokkal, hirdetési lehetőségekkel, weboldal jelenléttel, folyamatos oktatási lehetőséggel, videós és online anyagokkal. Figyelemmel követjük, hogy a partnereink mennyire aktívak a közösségi média felületeken, illetve, hogy mennyi regisztrált oxigénterápiás vendégük van. Természetesen ha rendesen végzik a kezeléseket partnereink, az együtt jár azzal, hogy az otthoni ápoló termékekből (amelyeket a vendégeiknek szükséges adni a kezelések mellé) illetve a szalon kezelési anyagokból is rendeljenek. Amennyiben azt látjuk egy partnerünkön, hogy hónapokon át már egyáltalán nem, vagy csak saját felhasználási célra rendel terméket, első körben felszólítjuk partnerünket, majd ha nem történik jelentős változás az ügyben, az esetben szerződésbontásra fog sor kerülni.

A képzés online történik és a szerződés megkötésétől számítva 10 héten belül a jelentkező partnernek vagy szalonnak le kell tennie a szolgáltatás bevezető vizsgát az online oktatóanyagok és videós anyagok elsajátítását követően. A sikeres vizsga után a partner azonnal el tudja kezdeni végezni a szolgáltatást. (Ez a szerződés megkötésétől számítva maximum 10 hét).

A képzés folyamata:
Szerződéskötés és a teljes összeg átutalása után felviszünk oktatási oldalunkra, ahol eléred az összes oktató anyagokat. A videós elméleti és gyakorlati oktatás illetve az oktató ebook megtekintése és megtanulása után lehetőséged van letenni a szolgáltatás bevezető vizsgát. Amint a vizsgát sikeresen letetted, a szerződés megkötését követően 10 héten belül, kiállítunk neked egy oklevelet, amellyel már el is kezdheted végezni a szolgáltatást. Ilyenkor szoktunk kérni egy bemutatkozó szöveget és fényképet rólad, amivel kikerülsz majd a weboldalunkra.

Folyamatos képzések és videós anyagok állnak rendelkezésedre a fejlődés érdekében. Amikor már nagyobb gyakorlatot szereztél az oxigénterápiával és hónapok óta aktívan kezelsz, illetve a többi oktató videónkat és ebookunkat is sikerült megnézni és elsajátítani, akkor van lehetőséged letenni a bejegyzett képzésünket, amelynek letételével hivatalos felnőttképzési tanúsítványt adunk.

Azok a partnereink akik már letették a bejegyzett képzés vizsgáját, és megkapták a tanúsítványukat, tovább tudnak fejlődni és lehetőségük van letenni a mestervizsgát is.

water 1

HEAD SPA - PARTNER CSATLAKOZÁS

GYAKORI KÉRDÉSEK

Head Spa bevezetésére kétféle lehetőség közül tudsz választani, a Head Spa Prémium és a Head Spa Rituals. A Prémium lehetőséget fodrász szakemberek tudják végezni, ezt egy prémium masszírozós fejmosóban végezzük. A Rituals lehetőséget fodrászati, hajgyógyászati és kozmetikai és egyéb szépészeti végzettséggel rendelkező szakembereknek is ajánljuk. Ez a lehetőség az, ami a hagyományos kör vízsugaras masszírozós fejmosó ágyban végeznek a szakembereink.

Bővebb információ az oldalon: https://oxygenihair.hu/head-spa/

Ehhez nem szükséges más, mint hogy kitöltsd partner regisztrációs űrlapunkat.

Az űrlap feldolgozása maximum 1-2 munkanap. Ezt követően küldjük ki az első körös válaszlevelünket. A válasz levelünk sajnos sokszor promóciók mappába érkezik, így kérlek ellenőrizd, hogy oda nem érkezett-e meg a levelünk. Amennyiben 3 munkanapon belül nem kapsz tőlünk választ, kérjük jelezd nekünk emailen, mert ez esetben lehet, hogy valamilyen technikai probléma történt.

A partner jelentkezési űrlapot itt találod: https://oxygenihair.hu/partner-regisztracios-urlap/

Sajnos nem. A termékek szalon használata és bevezetése az oxigén terápiás szolgáltatás bevezetéséhez kötött.

Az oktatásnak nincsen külön díja. Partnerként oktatásainkon ingyenes a részvétel és bármennyi oktatásunkon részt vehetsz, illetve az összes online oktatást vissza tudod nézni bármikor. A csatlakozás a kezdőcsomag megvásárlásához kötött. Többféle kezdőcsomag közül tudsz választani. A Basic csomagot olyan csatlakozók tudják választani, akik egyedül fogják végezni a szolgáltatást a szalonjukban. A Referencia csomag olyan jelentkezőknek/szalonoknak elérhető, akik egyszerre többen jelentkeznek, többen fogják a szolgáltatást végezni a szalonból. (ez a csomag a referencia csomaghoz képest dupla mennyiségű terméket tartalmaz) A kezdőcsomagban megtalálható minden termékünkből (Basic csomag esetén 1-1 db, Referencia csomag esetén 2-2 db) kezelési és eladási termék. A kezelési termékekkel körülbelül (Basic csomag esetén az első 100 kezelésre, referencia csomag esetén az első 200 kezelésre elegendő anyag található). Emellett a csomag tartalmazza az eszközöket, különböző offline anyagokat.

A kezdőcsomagok pontos tartalmát és árát, illetve azokat az eszközöket, amelyek nincsenek benne a kezdőcsomagban és szükségesek a kezelés végzéséhez (amelyeket a kezdőcsomag mellett a csatlakozó partnernek szükséges beszerezni) az első körös emailünkben fogod megtalálni, ott tudod majd megtekinteni.

A Premium csatlakozáshoz szükséges fodrászati és hajgyógyászati végzettség. A hajgyógyászati végzettséget nálunk tudod elsajátítani.

A Rituals csatlakozáshoz szükséges fodrászati vagy hajgyógyászati vagy kozmetikai végzettség. (vagy egyéb szépészeti végzettség)

Erre azért van szükség, mert például a hajgyógyászati oxigénterápiás szolgáltatás része a haj beszárítása, illetve vannak egyéb hajszerkezet regeneráló kezeléseink, amelyekhez elengedhetetlen a fodrászati végzettség. Rengeteg fejbőr problémás vendég igényli a Natulique alternatív hajfestési lehetőséget, ez az a festék, amellyel fejbőr problémás, vagy akár hajfesték allergiás vendéget is be lehet festeni akár az oxigénterápiás kezeléssorozat alatt is. Ezt a lehetőséget nálad fogja tudni igénybe venni. Ha elmegy és máshol festeti be a haját, szinte biztos, hogy nem megfelelő festékkel fogják festeni neki, így ez a kezelés eredményét fogja tönkretenni, ez pedig a vendég elégedetlenségét fogja szülni veled és az oxigénterápiás szolgáltatással szemben. Az a tapasztalatunk, hogy ha valaki jár egy hajgyógyászhoz, akkor már nem fog külön fodrászhoz is járni, ehhez viszont teljes körű szolgáltatást kell tudnod nyújtani. (vágás, festés, hajszerkezet regenerálás).

Ugyanez igaz a kozmetikai oxigénterápiára, elengedhetetlen a kozmetikai végzettség a szolgáltatás bevezetésére, hiszen problémás arcbőröket kezelünk. Nagyon fontos, hogy itt is teljeskörűen tudd kiszolgálni vendégeid igényeit, hiszen ha elmegy hozzád egy kozmetikai oxigénterápiás szolgáltatásra, akkor már nem fog máshoz járni egyéb kozmetikai szolgáltatásokkal.

A képzés online történik és a szerződés megkötésétől számítva 10 héten belül a jelentkező partnernek vagy szalonnak le kell tennie a szolgáltatás bevezető vizsgát az online oktatóanyagok és videós anyagok elsajátítását követően. A sikeres vizsga után a partner azonnal el tudja kezdeni végezni a szolgáltatást. (Ez a szerződés megkötésétől számítva maximum 10 hét).

A képzés folyamata:
Szerződéskötés és a teljes összeg átutalása után felviszünk oktatási oldalunkra, ahol eléred az összes oktató anyagokat. A videós elméleti és gyakorlati oktatás illetve az oktató ebook megtekintése és megtanulása után lehetőséged van letenni a szolgáltatás bevezető vizsgát. Amint a vizsgát sikeresen letetted, a szerződés megkötését követően 10 héten belül, kiállítunk neked egy oklevelet, amellyel már el is kezdheted végezni a szolgáltatást. Ilyenkor szoktunk kérni egy bemutatkozó szöveget és fényképet rólad, amivel kikerülsz majd a webolodalunkra.
Folyamatos képzések és videós anyagok állnak rendelkezésedre a fejlődés érdekében. Amikor már nagyobb gyakorlatot szereztél az oxigénterápiával és hónapok óta aktívan kezelsz, illetve a többi oktató videónkat és ebookunkat is sikerült megnézni és elsajátítani, akkor van lehetőséged letenni a bejegyzett képzésünket, amelynek letételével hivatalos felnőttképzési tanúsítványt adunk.

kozmetikai oxigénterápia

Ételintolerancia vizsgálat

GYAKORI KÉRDÉSEK

food detective 5 1

Az ételintolerancia olyan állapot, amikor az emésztőrendszer nem képes megfelelően megemészteni bizonyos ételeket vagy összetevőket. Ennek következtében a szervezet reakcióba lép, ami tüneteket okoz. Az ételintolerancia kialakulhat genetikai vagy környezeti tényezők, valamint az életmód és az étrend hatására.

Napjainkban az ételintolerancia egyre inkább problémává válik mindennapi életünkben. Egyre többen szenvednek a kellemetlen tünetektől, és ezáltal nem tudják kiélvezni az étel adta örömöket. Az ételintolerancia komoly hosszú távú következményeket is okozhat és az egyének reakciója eltérő lehet az élelmiszerekkel szemben, ezért mindenképp érdemes kideríteni, hogy mi okozza! Ételintolerancia teszt otthon? Lehetséges a Food Detective ételintolerancia teszttel!

A Food Detective tesztet otthoni környezetben kevesebb mint egy óra alatt te is elvégezheted! Derítsd ki, hogy szenvedsz-e valamilyen ételintoleranciában. A reakció-tálcára 46 féle élelmiszer fehérje kivonatait rögzítették. A Food Detective teszt az ujjbegy megszúrásából nyert kis mennyiségű vér segítségével 46 féle élelmiszer ellenanyagának jelenlétét tudja kimutatni.

Azonosításukat követően a reakciókat kiváltó élelmiszerek kiiktathatók az étrendből, amellyel rengeteg, az ételintolerancia következményeként kialakult egészségügyi problémát, többek között hajhullást, vitamin- és ásványi anyag hiányt, hormonális-, bőr- és bélrendszeri kellemetlenségeket lehet megszűntetni.

Az ételallergia és az ételintolerancia két különböző reakció, mindkettő az élelmiszerek fogyasztásával kapcsolatos, de teljesen különböző mechanizmusokon alapulnak és más jellegű tüneteket okozhatnak és fontos megérteni a kettő közti különbséget a problémák beazonosításához.

Az ételallergia az immunrendszer túlzott reakciójára vezethető vissza. Amikor valaki allergiás egy adott élelmiszerre, az immunrendszere félreismeri az ételt veszélyes anyagnak, és azonnali reakciót indít el az ellenanyagok termelésével. Ez az immunreakció gyakran az IgE típusú antitesteket involválja és különböző tüneteket okozhat, mint például kiütések, duzzanat, nehézlégzés, hányás vagy akár életveszélyes anafilaxiás sokk. Az ételallergia általában még kis mennyiségű élelmiszer fogyasztása után is kialakulhat, és a reakció gyorsan bekövetkezik. A leggyakoribb allergén ételek közé tartozik a földimogyoró, diófélék, citrusfélék, paradicsom, eper, kagyló és rákfélék.

Az ételintolerancia viszont nem immunrendszeri válasz, hanem az emésztőrendszer vagy más testrendszerek problémáiból ered. Az intolerancia általában a megfelelő enzimek hiányára vagy elégtelen mennyiségére vezethető vissza, ami az adott élelmiszer megfelelő feldolgozásának vagy emésztésének nehézségeit okozza. Például a laktózintolerancia esetén a laktáz enzim hiánya miatt a laktóz, vagyis a tejcukor lebontása zavart szenved.
Az ételintolerancia tünetei változatosak lehetnek, például puffadás, hasmenés, hajhullás, bőrkiütések, súlyproblémák és alvászavar. Gyakran azok az ételek váltják ki az intoleranciát, amelyeket rendszeresen fogyasztunk, például burgonya, brokkoli, csirkehús, élesztő, fokhagyma, glutén, marhahús, rizs, szójabab vagy tej. Az ételintolerancia esetén a tünetek órákkal, napokkal vagy akár hetekkel később is megjelenhetnek.

Az elfogyasztott táplálék bizonyos fehérjeinek egy része még az emésztés előtt átjut a bélfalon és bekerül a keringésbe. Az immunrendszer ezeket az ételfehérjéket idegen anyagként azonosítja, és nagy mennyiségű IgG antitestet termel ellenük. Általában a szervezet immunrendszere képes eltávolítani az antitest-ételfehérje komplexeket, de ha ezek a komplexek felhalmozódnak a szervezet szöveteiben, akkor olyan folyamatok indulhatnak el, amelyek tüneteket okoznak az ételintolerancia jellegű reakciók formájában.

A Food Detective ételintolerancia teszt tálcáján olyan fehérjék találhatóak, amelyek segítségével a levett vérminta és különböző hígító folyadékok hatására megállapíthatók az ellenanyagok szintjei a vérben. A teszt paneljén három különböző színű kék jelenhet meg, amelyek a kicsi, közepes és magas szintű ételintolerancia jelenlétét jelzik. Az olyan ételek mellőzésével, amelyek erős immunreakciót váltanak ki, általában a tünetek sokat enyhülnek, és az általános közérzet jelentős javulást mutat.

alma, bárányhús, brazil dió, brokkoli, burgonya, búza, csirkehús, dinnyemix, dió, durumbúza, édesvízi halmix, élesztő, fehér halmix, fekete ribizli, fokhagyma, földimogyoró, földieper, glutén, gomba, grépfrút, gyömbér, kakaóbab, káposzta, kesudió, kukorica, mandula, marhahús, narancs és citrom, olajbogyó, paprika mix, paradicsom, póréhagyma, rák- és kagylómix, rizs, rozs, sárgarépa, sertéshús, szójabab, tea, tehéntej, teljes tojás, tonhal, uborka, zab, zeller, zöldségmix

Nem, éppen ezért az allergéneket érdemes 1-2 hétig több alkalommal fogyasztania a teszt elvégzése előtt. Lehetőség szerint érdemes minden típusú élelmiszert fogyasztani, hogy amennyiben bármelyik problémát okoz, akkor a teszt elvégzése során az kimutatható legyen. Ha úgy végzel vagy végeznek rajtad ételintolerancia tesztet, hogy a problémás ételeket nem fogyasztod egy ideje, akkor a szervezetedben nem lesz az a fehérje aminek a jelenléte a problémát jelzi.

Ha nem kezelik az ételintoleranciát, az hosszú távon negatív hatással lehet az egészségre és az életminőségre.

 1. Tünetek és kényelmetlenség: Az ételintolerancia tüneteket okozhat, mint például hasi fájdalom, puffadás, hasmenés, hányinger, hajhullás, bőrkiütés vagy fejfájás. Az extrém módon aknésodó arc, hát vagy fejbőr is sokaknál előforduló tünet. Ezek a tünetek rendszeresek és ismétlődőek lehetnek, és jelentősen befolyásolhatják az életminőséget.
 2. Krónikus gyulladás: Az ételintolerancia hosszú távon krónikus gyulladást okozhat az emésztőrendszerben. Ez a gyulladásos állapot hozzájárulhat a bélrendszeri betegségek, mint például a vastagbélgyulladás vagy az irritábilis bél szindróma (IBS) kialakulásához.
 3. Tápanyaghiány: Az ételintolerancia miatt az érintett személy bizonyos tápanyagokat nem tud megfelelően felszívni vagy felhasználni. Ez hosszú távon tápanyaghiányhoz vezethet, például vas, B-vitaminok vagy kalcium hiányához, ami más egészségügyi problémákat okozhat.
  Súlyproblémák: Az ételintolerancia befolyásolhatja az étvágyat és a táplálkozási szokásokat.
 4. Az alapbetegségek súlyosbodása: Az ételintolerancia növelheti az alapbetegségek, például a pikkelysömör, az ekcéma vagy az ízületi gyulladás tüneteinek súlyosságát. Az ételintolerancia okozta krónikus gyulladás és immunreakciók hatással lehetnek az alapbetegségek kialakulására és kezelésére.

RENDELÉSEK - TERMÉKEK - WEBSHOP

GYAKORI KÉRDÉSEK

Rengeteg vásárolónk fordul hozzánk ezzel a kérdéssel, illetve vannak olyanok is, akik vesznek egy csomagot hajhullás ellen, hiszen ők annyit tapasztalnak, hogy hullik a hajuk. Azonban a termék nem a legmegfelelőbb számukra, hiszen nem látják, hogy sok esetben a hajhullást például egy extrém módon zsírosodó vagy éppen száraz fejbőr okozza. Sokszor azt vesszük észre, hogy az egész szervezet gyulladt állapotban van, amelynek következményei a hajat és bőrt érintő problémák, kiütések, érzékenységek, hajhullások. Első sorban az a feladatunk, hogy kiderítsük a probléma belső okát, hogy mi okozza a testi tüneteket. Ez lehet egy gyulladásos gócpont, egy kezeletlen ételintolerancia, érzékenység, allergia vagy egyéb lelki eredetű problémák. Mindaddig amíg a szervezetben ilyen jellegű egészségügyi probléma van ami újra és újra generálja a testi tüneteket, sajnos hiába használunk bármilyen terméket vagy megyünk el bármilyen kerelésre. Habár ezek tüneti kezelést tudnak biztosítani, amint a gyulladás vagy a probléma a szervezetben újra belobban, a probléma vissza fog térni. Első lépés tehát egy teljes kivizsgálás, vérkép, góckutatás, ételintolerancia vizsgálat, hormonpanel, lelki tényezők kivizsgálása és probléma esetén segítség kérése. Ezt követően, ha a probléma belső kiváltó oka kezelve van akkor érdemes a tünetek megszüntetésén gondolkozni. Webshopunkban érdemes megkeresni az adott problémát a menüben kiválasztva megtalálhatóak külön a hajgyógyászati problémák iletve külön a bőrgyógyászati, kozmetikai probémák: https://webshop.oxygenihair.com/.

Amennyiben összetettebb, kellemetlen tüneteid vannak, és nem tudod merre indulj el, kérjük mindenképp látogass el egy referencia szalonunkba, ahol a problémát személyesen is meg tudják nézni mikrokamerával, illetve személyre szabott haj és bőrápolási rutint tudnak neked összeállítani a termékekből. Szalonjaink listáját itt találod: https://oxygenihair.hu/referenciaszalonjaink/

A mikrokamerás diagnózis és tanácsadás a nyílt napok alkalmával a programban részt vevő szalonokban ingyenes. Nyílt napos szalonjaink listáját és bővebb információt a lehetőségről itt találsz:

Kozmetikai nyílt nap: https://oxygenihair.hu/kozmetikai-nyilt-nap/

Hajgyógyászati nyílt nap: https://oxygenihair.hu/oxigenterapia-nyilt-nap/

Termékeink 90%-a multifunkcionális termék. Mit, mire lehet használni?

Washok:
Wash termékeink használhatóak hajmosásra samponként, illetve teljes test tisztítására tusfürdőként, babafürdetőként, arclemosóként, sminklemosóként, intim tisztításra, bőrproblémák kezelésére, kiskedvencek fürdetésére.

Maszkok:
Mask termékeink szintén multifunkcionális termékek, így a haj és fejbőr ápolásán túl kiválóan alkalmazhatóak különboző bőrproblémák kezelésére a teljes testfelületen, arcon, kezeken és lábakon egyaránt. Sőt használhatjuk kiskedvenceink problémás bőrének kezelésére, illetve fürdetés után bundájuk fényesítésére, ápolására is. A maszk termékeinket minden esetben a hatóidő lejárta után alaposan le kell öblíteni.

Krémek:
Krém termékeink szintén multifunkcionális termékek, így a hajvégek ápolásán túl bátran használhatjuk testápolóként, arckrémként, kézkrémként őket. Szintén alkalmazhatjuk felnőtteken, várandós kismamákon, újszülött babákon és gyerekeken is a krémeket, hiszen mint minden termékünk ezek is 100%-ban kemikália mentesek..

Aloe Vera termékek és H2O Thermal:
Aloe Vera termékeink magukban is alkalmazhatóak haj, fejbőr, illetve arc és bőrápolásra, illetve a szérumok, elixírek, krémek, olajok hozzáadásával mélyen tápláló és ápoló permeteket tudunk belőlük kikeverni. Ez esetben az Aloe Vera termékeket vivőanyagnak szoktuk nevezni, hiszen a különböző szérumok, olajok, elixírek felszívódásában és hasznosításában jelentős szerepük van. A termékek így sokkal mélyebbre tudnak jutni és gyorsabban be tudnak szívódni mint önmagukban használva, ezáltal a hatóanyagok jobban tudnak hasznosulni.

Szérumok, Elixírek, Olajok:
A szérumok, olajok és elixírek szintén multifunkcionálisak, így a teljes testfelületre használhatjuk őket. Haj és fejbőr ápolására általában permetként kikeverve használjuk őket vivőanyaggal, ami általában a könnyebb kezelhetőség és állag miatt a Pure Aloe Vera szokott lenni. Arcra és testre használhatjuk szintén a Pure Aloe Vera terméket vivőanyagként, ha egy lágyabb folyékony állagú terméket szeretnék kapni, azonban arcra és testre ajánljuk az Aloe Vera Gel alkalmazását vivőanyagként, amelyből egy testesebb gél állagú tápláló, hidratálót kaphatunk. Fontos, hogy a szérumokat, elixíreket érdemes úgy használni fejbőr vagy arc ápolására, permetként vagy egyéb kikevert ápolóként, hogy az már lehetőleg ne kerüljön leöblítésre. (A termékek magas árából kifolyólag ugyanis ez nem lenne költséghatékony) Természetesen, mivel a Pure Elixírt és a Mineral Serumot problémás fejbőr vagy bőr esetén primer termékként is szoktuk használni és ajánlani, így erre van kivétel.

Detox Scrub hámlasztó:

A legújabb trend hatására a fejbőrradír egyre inkább teret nyer az emberek életében, és sokan kíváncsiak arra, hogy mennyire hatékony a rendszeres és mély tisztításra. Az igazság az, hogy rendkívül fontos az egészséges haj és bőr megőrzése érdekében, ugyanis hozzájárul a bőr megfelelő működéséhez és a hajszálak növekedéséhez. A Detox Scrub különlegessége, hogy bambuszgolyós kialakításának köszönhetően, nem okoz mikro karcolásokat a bőrön, így biztonságosan és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a bőr elhalt sejtjeit. A Detox Scrub egy teljesen natúr és kemikáliamentes mélytisztító peeling, amely megtisztítja a bőrt a káros toxinoktól, szennyeződésektől. Az általunk kínált scrub teljesen multifunkcionális, nem csak a fejbőrre, hanem arcbőrre és teljes testre is használható, mivel 100% -ban kemikáliamentes, emellett pedig megtisztult, puha bőrt kölcsönöz. Rendszeres alkalmazása segít a bőrsejtek megújulásában, csökkenti a korpásodást, a fejbőr irritációját és a pattanások kialakulását.

Bővebb információt a megfelelő termékek kiválasztásával, sokrétű felhasználásával kapcsolatban itt találsz:

https://webshop.oxygenihair.com/termekeink-hasznalata/

Legtöbb termékünk 500 ml-es kiszerelésben kapható, így a samponok legalább fél évig elegendőek a receptúra betartása mellett, a speciális kiegészítő termékek pedig több mint fél évig lesznek elegendőek.

A Vitamin Serum 1 évre elegendő mennyiséget tartalmaz a megfelelő receptúra betartása mellett.

Műanyag flakonjaink mind biológiailag lebomló műanyagból készülnek, lebomló matricával. A flakont így nem a szelektív műanyaggyűjtő szemetesbe, hanem a kommunális hulladékok közé dobjuk, mert nem újrahasznosítható, de a szeméttelepre kerülve hamarosan lebomlik. Kizárólag a szeméttelepeken élősködő mikroorganizmusok (pl. gombák) bontják le, ezek biztosan nem találhatóak meg a fürdőszobánkban.

Ha több termékre van szükséged, mert problémád 2. vagy 3. stádiumú, akkor akár 5-6 termék használata is javasolt. Termékeink nagy része 500 ml-es és 1000 ml-es kiszerelésben, valamint pipettás termékeink 50 ml-es kiszerelésben is kaphatóak. A nagyobb méretű üveges termékek átlagban 8- 10 hónapig is elegendőek lehetnek, így gazdaságos mindenki számára. Egy komplex, 4-5 termékes hajápolási és/vagy kozmetikai rutinhoz szükséges termékek ára 10.000 Ft/hónap. Ennél nagyobb összegbe maximum akkor kerülnek a havi ápolási termékek, ha a család többi tagja is előszeretettel használja ezeket

Minden sampon és Wash koncentrátum, az a termék is, amit éppen most használsz, csak nem tudsz róla! A gyártóknak és forgalmazóknak nem érdeke, hogy applikátorban hígítva ajánlja a használatát, hiszen anélkül minimum 30%-kal többet fogsz elhasználni a hajmosás során! Ez a többlet nem csak neked, de a környezetednek is rossz, hiszen a feleslegesen sok sampon lefolyik a lefolyóba, az ivóvizünkbe, ahol folyamatosan növeli a víz mikroműanyag tartalmát, ami egy idő után ihatatlanná válik emiatt! Nem csak saját egészséged, de a környezet védelme érdekében is használj applikátort és műanyagmentes hajápolókat!

Heti két hajápolási rutin az ajánlott, de a heti három alkalom még elfogadható lehet, ha szükséges. Az ennél több vagy a kettőnél kevesebb már nem tekinthető ideálisnak. A napi hajmosás kifejezetten ártalmas a faggyúmirigyek működése szempontjából, hiszen a folyamatos szárítás folyamatosan túl intenzív faggyútermelést eredményez.

Nem, nem csak a webshopon tudsz terméket vásárolni. Minden referencia szalonunkban van lehetőség személyesen is termékeket vásárolni, azonban érdemes telefonon érdeklődni mielőtt mész, hogy az adott termék biztosan elérhető-e jelenleg a szalonban.

Referencia szalonjainkban az oxigénterápiás szolgáltatások igénybevételén, illetve a termék megvásárlásán túl mikrokamerás diagnózist és tanácsadáson is részt tudsz venni, így biztosan a problémádnak megfelelő termékeket fogod tudni használni.

Referencia szalonjaink listáját itt találod: https://oxygenihair.hu/referenciaszalonjaink/

A webshopban leadott rendeléseket a logisztikai központunk hétfőtől péntekig készíti össze és küldi tovább a futárszolgálatnak. Az délig leadott rendelések még aznap kimennek, az az után leadott rendelések valószínűleg csak a következő munkanapon kerülnek feladásra. A szokásos szállítási idő Express One szállítás esetén 1-3 munkanap, Magyar posta esetén 4-10 munkanap.

Csomagautomata:

Figyelem! Amennyiben csomagpontot választasz felhívjuk figyelmedet, hogy több csomagautomata esetén (pl. Alza boxok) a termék automatába való érkezését követően 48 órán belül át kell venni a csomagot, ellenkező esetben a csomagot visszaküldik nekünk. Tehát kérjük, ha csomagautomatát választasz átvételi pontnak számolj azzal, hogy a csomagodat át tudod-e venni akár 48 órán belül, különben az vissza fog jönni hozzánk.

A csomagok sikertelen átvétele esetén, amennyiben az átvétel a vásárló miatt hiúsult meg, az újraküldésére a szállítási díj ismételt kifizetése esetén van lehetőség. A másik lehetőség ha a csomagot sztornózzuk és a rendelés újra leadásra kerül. Ez esetben a szállítási díj nem kerül visszatérítésre.

Ha nem kapsz emailt a rendelésed visszaigazolásáról, akkor az azért lehet, mert vagy nem volt sikeres a rendelés leadása/ kifizetése, vagy pedig rossz email címet adtál meg a rendeléshez, ez esetben pedig a téves email címre ment a rendelés összesítő email. Kérjük amennyiben ilyet tapasztalsz mindenképpen jelezz nekünk az webshop@oxygenihair.com email címen, hiszen így a rendelés kiszállításáról sem fogsz értesítést kapni.

Amennyiben a rendelésedet vissza szeretnéd mondani, kérjük mielőbb írj nekünk egy emailt az webshop@oxygenihair.com email címre. A rendelést így tudjuk lesztornózni, illetve ha bankkártyával fizettél akkor ezt követően tudjuk a rendelés díját visszatéríteni. A rendelés végösszege 2-14 munkanapon belül érkezik vissza a bankszámládra.

Ha a rendelésed már kiment a központi raktárunkból és ezt követően mondod vissza a rendelést, akkor sajnos a csomagot már nem tudjuk megállítani. Ez esetben a futárszolgálatnál van lehetőség a csomagot visszautasítani.

Hajadomány

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hajadomány programunk azért született meg, mert sajnos léteznek olyan körülmények, amelyek teljes testszőrzet vesztéssel járnak, amikor már az Oxigénterápia sem tud segíteni. Mi viszont ilyenkor is szeretnénk segítséget nyújtani, amit hajadományokkal tudunk megtenni.

A hajadományozási programmal kapcsolatban minden ifnormációt megtalálsz az alábbi oldalunkon: https://oxygenihair.hu/hajadomany/

A budapesti Szabó Imre szalonokban a hajadományozási program keretén belül, ingyenesen vállaljuk a haj levágását a kért fazonra, illetve innen rögtön továbbítjuk is a hajat a Die Haarspender alapítványnak, akik elkezdik készíteni a parókákat a hajakból. Amennyiben esetleg nem budapesti vagy, vagy a hajad esetleg már le van vágva egy másik fodrász által, a levágott tincseket összekötve, borítékolva postai úton is feladhatod nekünk, ez esetben a cím: 1056. Budapest, Belgrád rkp. 26, Szabó Imre Hair and Beauty.

Szabó Imre szalonba való bejelentkezéshez, hajadományozásra való időpontkéréshez kérlek keresd fel alábbi linken megtalálható szalonjaink egyikét telefonos úton.: https://szaboimre.hu/kapcsolat/

Amennyiben nem budapesti vagy, vagy a hajad esetleg már le van vágva egy másik fodrász által, a levágott tincseket összekötve, személyesen is behozhatod bármelyik Szabó Imre szalonba, vagy borítékolva postai úton is feladhatod a 1056. Budapest, Belgrád rkp. 26, Szabó Imre Hair and Beauty címre.

Amennyiben nem budapesti vagy, vagy a hajad esetleg már le van vágva egy másik fodrász által, a levágott tincseket összekötve, személyesen is behozhatod bármelyik Szabó Imre szalonba, vagy borítékolva postai úton is feladhatod a 1056. Budapest, Belgrád rkp. 26, Szabó Imre Hair and Beauty címre.

Amennyiben nem budapesti vagy, vagy a hajad esetleg már le van vágva egy másik fodrász által, a levágott tincseket összekötve, személyesen is behozhatod bármelyik Szabó Imre szalonba, vagy borítékolva postai úton is feladhatod a 1056. Budapest, Belgrád rkp. 26, Szabó Imre Hair and Beauty címre.

A hajadományozás feltételei a következők:

 • Legalább 40 centiméter hosszúságú hajat lehet adományozni.
 • Jó minőségű, természetes színű, natúr és festett hajat is elfogadunk
 • Balayage/Ombre hajat abban az esetben fogadunk el, ha nagyon természetes, lágy az átmenet
 • Az egészséges és tiszta haj alapfeltétele az adományozásnak
 • Egyenes, hullámos és göndör haj is megfelelő
 • rasztás hajat
 • 40 cm-nél rövidebb hajat
 • copfokat, amikben csak 1-2 tincs éri el a 40 cm-t
 • nagyon sűrűn festett hajat
 • többféle különböző színű (szivárvány színű) hajat
 • nagyon töredezett/roncsolt hajat
 • élénk, természetellenes színű hajat (lila, kék, zöld)
 • dauerolt hajat
 • hajat, ami kémiai hajkiegyenesítésen esett át
 • hajat, ami nem egy irányba lett összekötve, hanem a földről vagy hajkeféből lett összeszedve

Sajnos nem. A levágott tincseket a szalonból borítékolva szoktuk továbbküldeni a Die Haarspender egyesületnek, akik elkezdik a paróka készítését és akik a hajadományozási program többi részével foglalkoznak. Innentől a levágott vagy leadott hajak “kikerülnek a kezeink közül”.

OXIGÉNTERÁPIÁS EREDMÉNYEINK

ELŐTTE-UTÁNA

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?