Head Spa - Oxygeni Hair & Skin
Head spa
Head spa

Vezesd be a legnépszerűbb hajhullást kezelő terápiát, mely minden típusú hajhullás és fejbőr betegség esetén ajánlott! Az Oxygeni Head Spa olyan újgenerációs szépség- és wellnessmárka, amely magával ragadó élményekkel várja vendégeit a head spa világában. Csatlakozz, és alakítsd ki azt a szentélyt ahol a stressz és feszültség egy pillanat alatt elillan, és ahol a  szépészeti luxus kezelések kényeztető érzése egyesül a fejbőr egészségének revitalizálásával.

Az Oxygeni Head Spa tervezésekor a fenntarthatóság, a kemikáliamentesség, a szakmaiság, az egészség és a személyre szabott kezelések voltak a fő szempontok, így egy olyan koncepció született, amely egyesíti a modern luxust és a hagyományos gyógyító praktikákat.

Az Oxygeni Hair a jövő szolgáltatása, a leginnovatívabb és legdinamikusabban fejlődő fodrászati-beauty márka ma Magyarországon. Szolgáltatásunk és termékeink immár 30 hazai városban elérhetőek és kínálnak professzionális megoldást a haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vendégek számára. Márkánkhoz egyre több fodrász és hajgyógyász szakember, szalon és befektető csatlakozik, akik hozzánk hasonlóan hisznek a jövő szolgáltatásában, a minőségi modern, 100% organikus és környezettudatos termékekben.

Nézd meg eredményeinket és szolgáltatásainkat és lépj be a luxus beauty szolgáltatók közé!

NINCS FRANCHISE CSATLAKOZÁSI VAGY HAVI DÍJ, KIZÁRÓLAG A SZÜKSÉGES ESZKÖZÖK ÉS ANYAGOK MEGVÁSÁRLÁSA SZÜKSÉGES!

NYISS TE IS FRANCHISE SZALONT AZ OXYGENI HEAD SPA FEJBŐR-HAJ-ARC KEZELÉSEIVEL ÉS SPECIÁLIS GYÓGYMASSZÁZSAIVAL!

Ha fodrászként dolgozol, és szeretnéd bevezetni sikeres oxigénterápiás és spa kezeléseinket, várjuk jelentkezésed. Légy Oxygeni Hair referencia vagy franchise szalonunk! Töltsd ki regisztrációs űrlapunkat, és kérj információt területed telítettségéről/foglaltságáról!

A CSATLAKOZÁS FELTÉTELE

 • Külön helyiség kialakítása a spa élményért
 • Oxigénterápiás és hajgyógyászati oktatás elvégzése és a szükséges vizsga letétele, hogy professzionális szolgáltatást tudj nyújtani
 • Gyógyító indiai head spa masszázs elsajátítása
 • Oxygeni Hair and Skin referanciaszalonná válás

MIBEN MÁS, MINT EGY OXIGÉNTERÁPIÁS KEZELÉS?

 • Nyugtató spa élményt biztosít a hajgyógyászat és a wellness élmény ötvözésének segítségével
 • Testi-lelki regenerálódást biztosít a vendégek számára
 • Az oxigénterápia és a head spa összehangoltan segítik egymást, ezáltal hatékonyabb eredményt lehet elérni
 • Az ayurveda indiai head spa masszázs gyógyító hatással bír

VÁLTS KEMIKÁLIAMENTESRE!

HOGYAN LEHETSZ KEMIKÁLIAMENTES SZALON?

Válts te is 100% natúr és kemikáliamentes termékekre és kezelésre!
Az oxigénterápiás kezelés és az otthoni ápoló termékek is 100%-ban kemikália- és vegyianyagmentesek, így jelentősen csökkentik a xenoösztrogén bevitelt és támogatják a hormonegyensúlyt.

Miben vagyunk mások?
 • Közel 70 vitamin hatóanyagát használjuk a kezelésekhez!
 • Hajgyógyászati kezelések mellett hajszerkezet regeneráló kezelést és hajlamináló kezelést is biztosítunk a vendégek számára, ami szintén 100%-ban kemikáliamentes és vegán!
 • Lebomló csomagolású termékeket gyártunk, mely nem szennyezi környezetünket!Állatkísérletektől mentes termékfejlesztés és allergiatesztelés a gyártási folyamat során.
 • Specifikus, a vásárlók egyéni igényeinek megfelelően kialakított kozmetikumokat használunk!

Mit kell tenned, hogy ilyen szalonná válj?

 • Válts 100%-ban kemikáliamentes termékekre. Az oxigénterápiához szükséges vegyianyagmentes termékeket biztosítja számodra az Oxygeni Hair.
 • Hajfestéshez a Natulique termékcsalád termékeit tudod használni, amik igazoltan organikus, természetes hajfestékek. A Natulique termékek használhatók olyan fejbőrproblémák, irritáció és fejbőrallergia esetén is, amelyek mellett más termékekkel a hajfestés lehetetlen lenne.
 • Használj állatkísérletektől mentes termékeket!
 • Válassz olyan lebomló csomagolású termékeket, melyek nem szennyezik környezetünket.
 • Válaszd a hajgyógyászati oxigénterápiát a fejbőrproblémák és hajhullások kezelésére, ami 100%-ban természetes megoldást nyújt, és a sejtek megfelelő oxigén, ásványi anyag és tápanyag ellátásán alapszik.

Csatlakozz Magyarország leginnovatívabb márkájához!

Ha fodrászként dolgozol, és szeretnéd bevezetni sikeres oxigénterápiás és spa kezeléseinket, várjuk jelentkezésed. Légy Oxygeni Hair referencia vagy franchise szalonunk! Töltsd ki regisztrációs űrlapunkat, és kérj információt területed telítettségéről/foglaltságáról!

MIT KÍNÁLUNK?

MIT NYERSZ, HA PARTNERÜNKÉ VÁLSZ?

Segítjük a marketinged! Social media oldalainkon és honlapunkon is feltüntetjük referencia munkáidat! Sőt ezek hirdetési költségét is magunkra vállaljuk!

30 éves kutatói bőrgyógyászati múlttal rendelkező kezelést sajátíthatsz el, így professzionális szakemberektől tanulhatod meg a hajgyógyászat alapjat és az oxingénterápia kezelési menetét.

Professzionális saját gyártású 100% vegán natúrkozmetikumokat. Környezetbarát termékeket biztosítunk a kezeléshez és otthoni termékeladásra (vegán, állatkísérletektől mentes, lebomló csomagolás).

Korrekt áron elérhető kezdőcsomagot kínálunk, nincs gépvásárlás, nem szükséges több millió forintos  beruházás az induláshoz!

Kizárólag színvonalas szalonokban, profi, szakmailag felkészült szakemberek kezelhetnek oxigénterápiával!

Nincs konkurenciánk, kezelésünk egyedülálló! A fejlesztést magyar szakemberek végezték és szabadalmi eljárás alatt áll!

Szakmailag támogatjuk hajgyógyászainkat személyes és online oktatásokkal, továbbképzésekkel, mesterképzéssel.

Közvetlen, fiatal menedzsment segíti munkádat, akik azért dolgoznak, hogy neked több vendéged legyen! Napi 8 órában állunk rendelkezésedre bármilyen szakmai vagy egyéb kérdésed van!

MIÉRT EGYEDÜLÁLLÓ PARTNERSÉGI AJÁNLATUNK?

Partnereink, hajgyógyász szakembereink számára teljes körű szakmai képzést, folyamatos szakmai támogatást, teljeskörű központosított marketing támogatást, social media, web, PR megjelenéseket, karrierépítési és ingyenes továbbképzési lehetőséget biztosítunk! A partner csatlakozás hajgyógyászati és oxigénterápia oktatáshoz kötött, amely biztosítja, hogy kezelésünket szakmailag megbízható, felkészült és professzionális hajgyógyászok végezzék maximális minőségi igénnyel. Az Oxygeni Hair minőséget, környezettudatosságot, egyedülállóságot és exkluzivitást képviselő márka; így fontos, hogy a csatlakozni vágyó hajgyógyászok, szalonok és befektetők is osztozzanak cégünk filozófiáján.

 • Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis
 • Fejbőr és haj spa tisztítások
 • Speciális méregtelenítő és relaxáló fej-arc-nyak és karmasszázs (15p vagy 30p)
 • Enzymes fejbőrhámlasztás
 • Hajszerkezet regenerálások (kisrutin, acid repair)
 • Mélyhidratáló gőzbúrás kezelés
 • Hajlaminálás, Metal Detox vagy Curly Method kezelés
 • Oxygeni Hair Fejbőr és haj oxigénterápiás kezelés
 • Mikrokamerás arcbőr diagnózis
 • Enzymes arc-nyak-dekoltázs hámlasztás
 • Arc-nyak-dekoltázs és karmasszázs (15 perc vagy 30 perc)
 • Mélyhidratáló, Anti-aging, Acne-stop, méregtelenítő kezelések
 • Medical fejbőr és teljes test bőr kezelések – ekcéma, szeborrhea, akné vagy egyéb bőrgyulladás kezelések
 • Bőrápolási tanácsadás, dietetikai tanácsadás
 • Relaxációs és reflexológiai kezelések
 • Ételintolerancia vizsgálat
 • Hajanalízis laborvizsgálatok
 • Teljes körű orvosi és laborháttér

KIKNEK VÁRJUK A JELENTKEZÉSÉT?

 • Exkluzív Oxygeni Head spa szalont nyitni kívánó befektetőknek.
 • Szolgáltatásaikat bővítő Fodrász szalon tulajdonosoknak.
 • Kozmetikus és spa szolgáltatásokkal foglalkozó szakemberek jelentkezését.
 • Olyan együtt dolgozó fodrászok és kozmetikusok jelentkezését akik szeretnének közös szalonjukban egy igazán egyedülálló modern spa és medical szolgáltatást bevezetni

FONTOS TUDNIVALÓK

Miért éri meg csatlakozni?

HEAD AND SKIN SPA CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK

Csatlakozás

HEAD SPA PREMIUM CSATLAKOZÁS

Mit kell tudni a Head Spa Premium csatlakozásról?

Ez az a lehetőség, amely a prémium módon ötvözi az oxigénterápiás hajgyógyászati szolgáltatást, az oxygeni termékek bevezetését és a relaxáló spa élményt. A fejbőr és haj megfelelő tisztítását, ápolását és kezelését követően oxigénterápiás befújás egy relaxáló Head Spa fejbőrmasszázs követ. Az élményt pedig a MALETTI GONDOLA AIR MASSAGE FEJMOSÓ teszi prémiummá. A felemelhető lábrésszel és a masszázsfunkcióval ellátott teljes testet masszírozó fejmosó hozzájárul a vendég kényelmének és ellazulásának maximalizálásához. Emellett ugyancsak nagyon fontos a nyugodt, csendes környezet biztosítása a vendég számára. (Szintén vagy egyedül lehet a szalonban vagy erre egy elkülönített helységben szükséges elhelyezni a masszírozós fejmosót, ahol a vendég nem hall hajszárítót, többi vendéget, egyéb zavaró zajokat)

Igen, szükséges a hajgyógyászati szolgáltatás bevezetéséhez fodrászati végzettség!

Erre miért van szükség? A hajgyógyászati vendégek, akik oxigénterápiás kezelésre és head spa masszázsra érkeznek hozzád, teljeskörű szolgáltatást igényelnek. Szükséges, hogy ne csak a fejbőrproblémáját/hajproblémáját tudd kezelni, hanem tudj neki például egészségügyi tanácsokat adni, tudjon hozzád hajvágásra menni, meg tudd oldani, a szép beszárítást, hogy elégedetten, frizurával távozhasson a szalonból és hogy be tudd festeni a haját amennyiben hajfestésre van szüksége. (természetesen ez nem egy alkalommal van a kezeléssel) Hajgyógyászati kezelésre járó vendégeket csak Natulique festékekkel lehet biztonságosan festeni, úgy, hogy az ne tegye tönkre a terápia hatását.

Összefoglalva nagyon fontos, hogy teljeskörű szolgáltatást tudj a vendégeknek biztosítani, mert nem fog egy vendég 2-3 helyre járni fodrászhoz-hajgyógyászhoz, hogy mindent megkapjon amit szeretne. Így a szolgáltatásunkat kizárólag fodrászati végzettséggel rendelkező szakembereknek tudjuk kiadni.

Szükséges hozzá egy masszírozós fejmosó, (MALETTI GONDOLA AIR MASSAGE FEJMOSÓ amit mi tudunk ajánlani erre, de megfelelő egyéb masszírozós fejmosó is erre a célra, csak lehessen a láb részét is felemelni) illetve a kiválasztott hajgyógyászati kezdőcsomagunk, és az oxigénterápiához szükséges egyéb eszközök (palack, reduktor, gőzbúra, valamilyen szekrényke a palacknak, tablet a mikrokamerához) illetve a masszázs segédeszközök csomagunk megvásárlása szükséges hozzá.

A szolgáltatás SPA élményként igényli a nyugodt, csendes, pihentető környezetet, így biztosítanod kell a Head Spa Premium szolgáltatásra bejelentkező vendégnek, hogy kezelés közben a szalonban csendes, nyugodt környezetben tudjon feltöltődni. Tehát vagy szükséges egy erre kialakított külön helység, ahol a vendég csendben tud relaxálni, vagy pedig biztosítanod kell, hogy a szalonban a vendég egyedül legyen. (Közben nem megy hajszárító, nem hallgatja egy másik vendég-fodrász beszélgetését, nem érez hajfesték szagot stb…)

Szeretnénk bemutatni legújabb termékünket, amely tökéletes választás mind a hajgyógyászati kezelések, mind pedig fodrászati szolgáltatások esetén. A kényelmes pozícióba dönthető testet is masszírozó fejmosó tökéletes választás a vendégek kényelmének fokozásához, illetve az Oxygeni Head Spa szolgáltatás bevezetéséhez.

Hatékony technológia
A fejmosó a legmodernebb air massage technológiával van ellátva, kényelmes szögben dönthető, a láb rész felemelésével, kiválasztható masszázs programmal a vendégek kényelme érdekében.

Könnyű kezelhetőség
Kialakítása és könnyű kezelhetősége ideálissá teszi a szalonban való használatra.

Modern design
A Maletti Air Massage fejmosó nemcsak hatékony, de esztétikailag is jól mutat a szalonban!

MÉRETE: 101 cm x 165,3 cm x 66 cm

KÜLÖNLEGES FUNCIÓK:

 • ELEKTROMOS LÁBEMELÉS
 • AIR MASSAGE

Megrendeléstől számított 3-6 héten belül elkészül.

HEAD AND SKIN SPA RITUALS CSATLAKOZÁS

Mit kell tudni a Head and Spa Rituals csatlakozásról?

A Head and Skin Spa Rituals lehetősége nem csupán fodrászoknak, de kozmetikusoknak is csábító lehet, ugyanis ehhez a szolgáltatáshoz tartozik a méltán ismert fekvős fejmosó ágy, amely egzotikus megjelenésével távolkeleti hangulatot varázsol a szépségszalonokba. Ez a lehetőség kimondottan ajánlott olyan szalonoknak, ahol kozmetikus és hajgyógyász is megtalálható, ugyanis ki tudják egészíteni egymás szolgáltatásait. A szolgáltatás a nyugodt-csendes környezeten és fejbőrmasszázson felül egy arcmasszázzsal is kiegészül. Emellett ugyancsak nagyon fontos a nyugodt, csendes környezet biztosítása a vendég számára. (Szintén vagy egyedül lehet a szalonban vagy erre egy elkülönített helységben szükséges elhelyezni a fekvős fejmosót, ahol a vendég nem hall hajszárítót, többi vendéget, egyéb zavaró zajokat).

Igen, szükséges a szépészeti végzettség szolgáltatás bevezetéséhez! (kozmetikus, fodrász, egyéb szépészeti végzettség)

Erre miért van szükség? A hajgyógyászati vendégek, akik oxigénterápiás kezelésre és head spa masszázsra érkeznek hozzád, teljeskörű szolgáltatást igényelnek. Szükséges, hogy ne csak a fejbőrproblémáját/hajproblémáját tudd kezelni, hanem tudj neki például egészségügyi tanácsokat adni, tudjon hozzád hajvágásra menni, meg tudd oldani, a szép beszárítást, hogy elégedetten, frizurával távozhasson a szalonból és hogy be tudd festeni a haját amennyiben hajfestésre van szüksége. (természetesen ez nem egy alkalommal van a kezeléssel) Hajgyógyászati kezelésre járó vendégeket csak Natulique festékekkel lehet biztonságosan festeni, úgy, hogy az ne tegye tönkre a terápia hatását.

Összefoglalva nagyon fontos, hogy teljeskörű szolgáltatást tudj a vendégeknek biztosítani, mert nem fog egy vendég 2-3 helyre járni fodrászhoz-hajgyógyászhoz-masszőrhöz, hogy mindent megkapjon amit szeretne. Így a szolgáltatásunkat kizárólag szépségipari végzettséggel rendelkező szakembereknek tudjuk kiadni.

Szükséges hozzá teljes testet masszírozó, fekvő, körvízsugaras fejmosóval ellátott ágy. Illetve szükséges hozzá a Head Spa Rituals kezdőcsomagunk megvásárlása. A Head Spa Rituals Masszázságy körvízsugaras fejmosóval tőlünk is beszerezhető, azonban amennyiben máshonnan szereznél be ilyen ágyat azt is lehet a kezeléshez használni.

A szolgáltatás SPA élményként igényli a nyugodt, csendes, pihentető környezetet, így biztosítanod kell a Head Spa szolgáltatásokra bejelentkező vendégnek, hogy kezelés közben a szalonban csendes, nyugodt környezetben tudjon feltöltődni. Tehát vagy szükséges egy erre kialakított külön helység, ahol a vendég csendben tud relaxálni, vagy pedig biztosítanod kell, hogy a szalonban a vendég egyedül legyen. (Közben nem megy hajszárító, nem hallgatja egy másik vendég-fodrász beszélgetését, nem érez hajfesték szagot stb…)

MILYEN OKTATÁSOKON SZÜKSÉGES RÉSZT VENNEM BEVEZETÉS ESETÉN?

GYAKORLATI HAJGYÓGYÁSZATI OKTATÁS KÖVETKEZŐ IDŐPONTJAI:

2024. FEBRUÁR 5.
2024. MÁRCIUS 4.

A GYAKORLATI HEAD AND SKIN SPA MASSZÁZSOKTATÁS IDŐPONTJA:

2024. MÁRCIUS 11. 9:00-14:00

2024. MÁJUS 13. Head Spa Rituals továbbképzés

(Azoknak szükséges akik Head Spa Ritualst vezetnek be)

Időpont: 9:00-16:00

HALLGASD MEG HAJGYÓGYÁSZAINKAT!

TÖRTÉNETEIK

A KÉPZÉS TEMATIKÁJA

ONLINE ELMÉLETI OKTATÁS ÉS SZEMÉLYES GYAKORLATI KÉPZÉS

A Head Spa bevezetéséhez 3 oktatáson szükséges részt venni. Az első oktatás egy elméleti online oktatás, amelyet videós oktatóanyagunk által tudsz megnézni, ezt követi egy gyakorlati hajgyógyászati oktatás, majd a Head and Skin masszázstechnikák gyakorlati oktatása. A szolgáltatás bevezető vizsga sikeres letétele után pedig végezheted is a szolgáltatást a szalonban.

Bevezetés a hajgyógyászatba

 • 1000 oldalas elméleti oktatóanyag
 • Hajgyógyászat és kozmetika
 • Összefüggéseket a különböző civilizációs betegségek és a haj és bőrgyógyászati problémák között + megoldások
 • Haj élettan, hajszerkezet, hajbiológiája, hajregeneráló megoldások, hajgyógyászati betegségek külső-belső okai
 • Kemikáliák szerepe a hajgyógyászatban
 • Belső támogatás
 • Hajhullás típusai, kezelési lehetőségei
 • Bőrgyógyászati problémák
 • Autóimmun haj- és bőrgyógyászati betegségek
 • Stressz okozta problémák
 • Nem megfelelő hajápolási rutin okozta problémák, illetve megfelelő hajápolási rutin elsajátítása
 • Nemzetközi hajgyógyászati trendek
 • Gyulladáscsökkentő étrend és életmód, tanácsok és megoldások
 • Oxigénterápia története
 • Marketing és kommunikáció
 • Allergológiai, immunológia, ételintoleranciák jelentősége a hajgyógyászatban

Hajgyógyászat és oxigénterápia a gyakorlatban

 • Mikrokamerás hajvizsgálat a gyakorlatban, diagnózis 300-szoros nagyításba
 • A konzultáció lépései és módja – kommunikáció a vendéggel
 • A kezelési terv felállítása, további vizsgálatok javaslata
 • Az oxigénterápia felépítése és hatóanyagai – a kezelés lépései, a hatóanyagok hatásmechanizmusa, rövid és hosszútávú hatása
 • Otthoni kezelési terv felállítása és hajápolási tanácsadás
 • Az oxigénterápia termékeinek használata egyéb kezelésekre
 • Hajgyógyász és vendég protokoll
 • Hajlaminálás és hajszerkezet regenerálás
 • Oxygeni Hair hatóanyagok és tudnivalók a termékekről
 • Otthoni hajápoló termékek használata, receptúrák
 • Utógondozás
 • A hajgyógyászati problémák diagnosztizálása és gyógyítása belsőleg
 • Hormontanácsadás a vendégek részére
 • Bőrgyógyászati alapismeretek
 • Allergológiai és immunológiai alapismeretek
 • Orvosi vizsgálati és kezelési lehetőségek – együttműködés az orvosokkal
 • Természetgyógyászat a hajgyógyászatban
 • Kemikáliák vs természetes hatóanyagok a kozmetikumokban
 • Komplett életmód és étrend tanácsadás a vendégek részére
 • Stressz kezelés lehetőségei
 • Fenntartható szépségszalonok – a jövő fodrászatia és kozmetikái
 • Marketingoktatás és digitális újdonságok a beauty világában

Masszázsok

 • Teljes skalp, nyak, váll gyógymasszázs
 • Reflexológia masszázs
 • Meridian masszázspontok
 • Masszázs egészségügyi hatásai
 • Biztonságos masszázstechnika
 • Relaxáló és frissítő masszázs
 • Indiai és ázsiai masszázsok a gyakorlatban
 • Speciális masszázsok felépítése és élettani hatásai
 • Egyéni kezelési terv szerint fejbőrproblémák szerint
 • Különböző típusú hajhullások kezelése masszázzsal

Spa Fejbőrkezelések oxigénterápiával kiegészítve

 • Minden típusú hajhullás kezelése
 • Hajdúsítás és hajnövesztés támogatása
 • Zsírosságból eredő fejbőrproblémák kezelése
 • Dehidratált és irritált fejbőr kezelése
 • Korpázások és gyulladások megszűntetése
 • Autoimmun fejbőrbetegségek kezelése

Rituals arckezelések és testkezelések

 • Frissítő és relaxáló arcmasszázsok
 • Meridian masszázs
 • Anti -aging masszázsok
 • Face lifting masszázs
 • Arc köpölyözés
 • Guasaval végzett masszázsok
 • Gyulladt, problémás bőr kezelése
 • Száraz, érzékeny, rosaceás bőr kezelése
 • Speciális ázsiai kezelési lehetőségek – Koreai skin care methode
 • Indiai kezelési lehetőségek – teljes arc – nyak- dekoltázs, váll és karok kezelése
 • A kozmetikai problémák diagnosztizálása és gyógyítása belsőleg
 • Hormontanácsadás a vendégek részére
 • Bőrgyógyászati alapismeretek
 • Allergológiai és immunológiai alapismeretek
 • Orvosi vizsgálati és kezelési lehetőségek – együttműködés az orvosokkal
 • Természetgyógyászat a kozmetikában
 • Kemikáliák vs természetes hatóanyagok a kozmetikumokban
 • Komplett életmód és étrend tanácsadás a vendégek részére
 • Stressz kezelés lehetőségei
 • Fenntartható szépségszalonok – a jövő kozmetikái
 • Marketingoktatás és digitális újdonságok a beauty világában

Kozmetikus szakemberek számára, akik RITUALS oxigénterápiás szolgáltatásunkat vezetik be további kozmetikai oktatáson szükséges részt venni.

Bevezetés az oxigénterápiába/kozmetikába

 • Az oxigénterápia története
 • Az oxigénterápia a jövő
 • Milyen a jó kozmetikus és a jó kozmetika?
 • Miért szenvednek kozmetikai problémával ilyen sokan?
 • Milyen bőrproblémák kezelésére nyújthat megoldást az oxigénterápia?
 • A jövő bőrápolási eljárásai és termékei – immunterápia a kozmetikában: bőrimmunológia és sejtszintű bőrápolás
 • Arcbőr- és bőrproblémák típusainak bemutatása, okai, tünetei és kezelési lehetőségei
 • Kémiai műveletek és bőrirritáció
 • A kemikáliáktól mentes, természetes hatóanyagtartalmú natúr kozmetikumok fontossága
 • Szervi és/vagy lelki gondok és a bőrproblémák összefüggései – életmódtanácsadás
 • Kontraindikációk, esetleges mellékhatások
 • Marketing – kommunikáció – karrier

Kozmetika és oxigénterápia a gyakorlatban

 • Mikrokamerás bőrvizsgálat a gyakorlatban, diagnózis 300-szoros nagyításba
 • A konzultáció lépései és módja – kommunikáció a vendéggel
 • A kezelési terv felállítása, további vizsgálatok javaslata
 • Az oxigénterápia felépítése és hatóanyagai – a kezelés lépései, a hatóanyagok hatásmechanizmusa, rövid és hosszútávú hatása
 • Otthoni kezelési terv felállítása és bőrápolási tanácsadás
 • Az oxigénterápia termékeinek használata egyéb kezelésekre
 • Kozmetikus és vendég protokoll
 • Oxygeni Hair hatóanyagok és tudnivalók a termékekről
 • Otthoni arc- és testápoló termékek használata, receptúrák
 • Utógondozás
@oxygenihairandskinhu

Jelentkezz oxigénterápiás képzésünkre, és tanulj profi szakemberektől! ✨ Az Oxygeni Hair a jövő szolgáltatása!💧 Márkánkhoz egyre több fodrász és hajgyógyász szakember, szalon és befektető csatlakozik, akik hozzánk hasonlóan hisznek a minőségi modern, 100% természetes és környezettudatos termékekben. 🌱 Ha jelentkezel képzésünkre: 🔹 1.000 oldalas tudásanyagot kapsz a kezedbe 🔹 Marketingtámogatást és megjelenési lehetőséget biztosítunk a szolgáltatás bevezetése után! 🔹 Új vevőkör és bevételnövekedés! 📅 Következő képzés ideje: Március 23 Jelentkezz hajgyógyászati képzésünkre! #oxygenihair #kozmetika #képzés #oxigénterápia #hajgyógyászat #oxygeni #hajkezelés #hajhullás #seborrhea #ekcéma #pikkelysömör #oktatás #csatlakozzhozzánk #csatlakozz #csatlakozzteis #természetesgyógymód #hajápolás #hajápolásfelsőfokon #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #neked #nekedbelegyen #nekedbe

♬ yes and - chan
@oxygenihairandskinhu

Az oxigénterápia számos hajgyógyászati problémára jelenthet megoldást.💧 Nézzétek meg milyen eredményeket értünk el eddig! 👌 További információkért látogassatok el a weboldalunkra! #előtteutána #oxigénterápia #beforeafter #hajgyógyászat #pikkelysömör #hajhullás #seborrhea #korpa #megoldás

♬ som original - Valhalla

HIVATALOS FELNŐTTKÉPZÉS

A head spa képzés során a szakemberek el tudnak sajátítani minden alapismeretet, amely szükséges a diagnózis és az oxigénterápia elvégzéséhez, emellett pedig elsajátíthatják a hajgyógyászat alapismereteit és elkezdhetik végezni a kezelést. Elsősorban fodrász vagy kozmetikus szakembereknek szervezzük oktatásainkat. Legyél Te is hajgyógyász és vezesd be szalonodba az oxigénterápiás kezelést és a Head Spa-t!

Képzésünkön nem szükséges a személyes megjelenés, online szervezzük. Minden oktatási anyag letölthető és visszanézhető! A vizsgák is online történnek.

 

hajgyógyász képzés

MIBEN VAGYUNK MÁSOK?

MIBEN VAGYUNK EGYEDIEK

Luxus egyedi és medical és spa szolgáltatásokat biztosítunk amelyek több 8 éve bizonyítottak Magyarországon és 12 további országban.

Államilag bejegyzett hajgyógyász végzettséget biztosítunk partnereink számára.

Minden termékünk 100% -ban kemikália mentes, minden eszközt és terméket biztosítunk a szolgáltatás bevezetéséhez.

Az Oxygeni Hair az első számú oxigénterápiás kezelés, termékeinek gyártója és forgalmazója is MI vagyunk!

Saját kozmetikai és hajgyógyászati fejlesztő csapattal alakítjuk termékeinket a partnereink igényei és visszajelzései szerint. Nálunk tényleg részese lehetsz a termékfejlesztéseinknek.

Több mint 1000 oldalas hajgyógyászati – kozmetikai – bőrgyógyászati  és spa tudásanyaggal és egyedülálló online oktatóprogrammal segítjük partnereink munkáját.

Folyamatos online tudásanyagokat és személyes jelenléti hajgyógyászati – kozmetikai és spa oktatásokat biztosítunk teljesen ingyenesen!

Budaörsön 160 m2 -es luxus oktatóteremben biztosítjuk kiscsoportos hajgyógyászati és kozmetikai spa oktatásainkat

 
orszagok

NEMZETKÖZI PARTNERCSATLAKOZÁS

CSATLAKOZZ TE IS!

Fodrászok és potenciális referenciaszalonok jelentkezését várjuk az Egyesült Királyság, Németország és Ausztria területéről. Olyan leendő partnerek jelentkezését várjuk, akik számára fontos, hogy prémium minőségű, kemikáliamentes termékekkel dolgozzanak a szalonjukban, és exkluzív szolgáltatásokat nyújtsanak vendégeik részére.

Csatlakozz Te is az Egyesült Királyság, Németország vagy Ausztria területéről!

MIKOR JELENTKEZZ?

VÁRUNK KÉPZÉSÜNKRE!

Ha te is úgy érzed, hogy …

 • Nem vagy elég felkészült vendégeid fejbőrpoblémáinak beazonosításában és kezelésében.
 • Nem sikerült elég tudást elsajátítanod a fejbőrről, hajhagymákról és a hajszálakról.
 • Szeretnéd szakmai tudásodat bővíteni hajgyógyászati ismeretekkel.
 • Szeretnél új szolgáltatást bevezetni szalonodba.
 • Szeretnél vendégeid fejbőrproblémáin segíteni
 • Szeretnéd növelni bevételed.
 • Szeretnéd elsajátítani forradalmian új és Magyarországon egyedülálló Oxygeni Hair kezelést.

Kiknek szól a képzés?

 • Több éves tapasztalattal rendelkező fodrászoknak, kozmetikusoknak, hajgyógyászoknak, akik szeretnék szalonukba bevezetni az Oxygeni Hair kezelést
 • A hajgyógyászati és kozmetikai oktatás részvételének feltétele az Oxygeni Hair kezelés bevezetésének, illetve kizárólag olyan szakemberek jelentkezését várjuk, akiknek szándékukban áll a kezelést bevezetni szalonjukban
 • A képzésre budapesti és vidéki szakmai érdeklődők jelentkezését is várjuk
 • Képzéseink ingyenesek minden Oxygeni Hair hajgyógyász és kozmetikus számára

Csatlakozz Magyarország leginnovatívabb márkájához!

1000 oldalas digitális oktatóanyagot biztosítunk!
A jelentkezés után átadásra kerülnek az oktatóanyagok.

 1. Töltsd ki az oldal alján található űrlapot!
 2. Jelentkezhetsz/regisztrálhatsz egyéni szakemberként, csapatban (2-3 szakember egy rendelőből/szalonból), referencia szalonként (min. 3 szakember egy szalonból/rendelőből), franchise befektetőként (érdeklődj franchise ajánlatunkról az info@oxygenihair.com címen), illetve fodrász vagy kozmetikus tanulóként is.
 3. Az űrlap kitöltése után felvesszük veled a kapcsolatot, elküldjük számodra csomagjaikat, árainkat, marketing kiajánlónkat
 4. Kezelésünk bevezetéséhez nem szükséges a gépvásárlás
 5. Az elméleti online képzésen minden oktatóanyagot rendelkezésedre bocsájtunk.
 6. Az online oktatáson való részvétel után 2 hónap áll rendelkezésedre kitölteni a szolgáltatás bevezetéséhez szükséges vizsgát, amely ha sikerül, kiállítunk egy okiratot számodra mellyel jogosultságot szerzel az oxigénterápiás kezelés végzéséhez, a további képzésekre pedig folymatos a jelentkezés a kiírások alapján.
 7. Oxygeni Hair partnerei számára az oktatásos oldalunkon online ingyenes képzéseket, ebookokat, tudnivalókat teszünk fel a fejlődés érdekében, a teljes képzési ideje körülbelül 8-12 hónap, attól függ milyen gyorsan tud tanulni a jelentkező, Ezt követően van lehetőség letenni a hajgyógyászatai bejegyzett vizsgát, amelyért hivatalos felnőttképzési okiratot tudunk adni. Ezt követően van lehetőség további fejlődésre a master képzések keretén belül.

MILYEN CSAPATUNK TAGJA LENNI?

OLVASD EL HAJGYÓGYÁSZAINK VÉLEMÉNYÉT!

Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye
Hajgyógyászaink véleménye

TERMÉKEINK

A KEZELÉS ANYAGAI

Oxygeni Hair termékeink 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, 100%-ban kemikália-, parabén-, SLES-SLS- és szilikonmentes készítmények. Illatallergén és színezék sem található bennük. Kozmetikumaink vegán termékek, nem támogatunk és nem végzünk állatkísérleteket a gyártás során, termékeink PETA minősítéssel rendelkeznek. Specifikus, a vásárlók egyéni igényeinek megfelelően kialakított kozmetikumokat használunk!
termékek
Panka 1

Képzéseinkre a Jelentkezem gombra kattintva, az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni! Az űrlap kitöltése után elküldjük számodra az információkat, és ha elnyerte tetszésed valamelyik képzési csomagunk, mihamarabb jelezd felénk.

Ha jól töltötted ki a formot, akkor megjelenik egy üzenet: “Kedves pályázó köszönjük a jelentkezésed”. Abban az esetben, ha bármilyen probléma adódik a form kitöltésével, az alábbi telefonszámon keress minket tel.: +36703660277
Az űrlap kitöltésénél a szakadozó internet akadályozó tényező.

Bozsik Panka,
partnerkapcsolati menedzser
+36703660277
panka@oxygenihair.hu

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?