Rólunk - Oxygeni Hair & Skin
Rólunk
Rólunk
galéria 1

AZ OXIGÉNTERÁPIA TÖRTÉNETE

A terápia megálmodója Bácsalmási Mariann, aki az Oxygeni Hair and skin vezető oktató hajgyógyásza

1994-ben egy híres bőrgyógyász orvos hosszas kutatás és fejlesztés után kifejlesztett egy speciális oxigénterápiás kezelést, mellyel az ekcémás, pszoriázisos, bőrrákos és megégett betegeket kezelte kiváló eredménnyel és teljes biztonsággal. Ezeket a pozitív eredményeket számos neves orvosi intézet elismeri, és alkalmazza a világ minden táján. Az eredmények sikerességét látva egy magyar hajgyógyász is felfigyelt az eredményekre, és a kezelést három év alatt tökéletesítette a hajgyógyászatban is! A terápia megálmodója Bácsalmási Mariann, aki az Oxygeni Hair vezető oktató hajgyógyásza és értékesítési vezetője.

Az eljárás lényege, hogy a 100%-os tisztaságú oxigént magas nyomással injektáljuk a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. Az oxigén önmagában tökéletesen hűt, nyugtat, továbbá segít a hámképzésben, a melanin szintézisben, a mirigyek működésében és a sejtosztódásban. Fokozza a sejtek anyagcseréjét, javítja a vérkeringést, regenerál, elősegíti a kollagénképződést, és hatására felerősödnek az öngyógyító folyamatok. Az oxigén és a nyomás segítségével bejuttatott hatóanyagok belülről kifelé töltik fel a bőrt. Ezen feltöltő folyamat eredményeképpen a bőr visszanyeri megfelelő immunitását és beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.

A környezeti ártalmak nap mint nap rombolják bőrünk egészségét. A szmog, az UV-sugárzás és a légkondicionáló berendezések mindössze néhány példa a bőr egészséges működését veszélyeztető tényezők közül.

Márkánk a természetesség és a környezetvédelem jegyében fogant.

Saját gyártású és fejlesztésű termékeink, hajgyógyászati és kozmetikai kezelésünk egyedülálló innováció Magyarországon.

Mit is jelent a slowcosmetics?

referencia szalon
0
országban elérhető
0
féle speciális csomag
0
eredményesen kezelt skalp
0
hajgyógyászati oxigénterápia

Vezető hajgyógyászunkról

Bácsalmási Mariann

Bácsalmási Mariann vagyok, több mint 10 éven keresztül dolgoztam dietetikusként és életmód tanácsadóként. Munkám során rengeteg civilizációs betegséggel küzdő páciensem volt, akik számos hajgyógyászati problémáról számoltak be. Abban az időben még csak az étrend módosításával, megfelelő mozgás program összeállításával és életmódváltással tudtam javítani állapotukon.

Mára egy komplex tervet állítottam össze mely az oxigénterápia kezelésből, a megfelelő kemikália mentes termékek otthoni használatából és egy életmód váltást segítő programból áll. Hozzám mindig is közelebb állt a natúrkozmetika vonal, így saját márkám megalkotásában ez döntő szerepet játszott. Az Oxygeni Hair & Skin haj és bőrápolási termékei kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak, állatkísérletektől mentesek, nem szennyezik a környezetet és csomagolásuk lebomló műanyagból és készül. A hajgyógyászat alapjait Szabó Imre mesterfodrász szalonjaiban tanultam és mára ezt a tudást több mint 800 oldalas anyaggá bővítettem a legelismertebb nemzetközi tudásanyagok alapján. 2021-ben indult az első tanúsítványt biztosító 1 éves hajgyógyászati képzésünk melyre 80 fodrász és kozmetikus jelentkezett! Havonta több szakmai továbbképzést is tartunk minden szinten a kezdőtől a haladóig.

Csapatommal azon dolgozunk, hogy megépítsük Magyarországon a kemikália mentes szépségápolás és szépségszalonok alapjait és bízunk benne, hogy hamarosan egyre több szakember csatlakozik hozzánk!

Hatóanyagaink

Az Oxygeni Hair termékei gondosan válogatott hatóanyagokat tartalmaznak, ezzel kímélve a fejbőrt, a hajat és a bőrt a mesterséges, káros anyagoktól. Igyekszünk a környezetet is kímélni, ugyanis a gyártási folyamatok során a minimumra csökkentettük a fosszilis energiafelhasználást. 

Márkánk megálmodásakor szem előtt tartottuk, hogy a természetes hatóanyag-tartalmú termékekkel lehet a legtöbbet tenni a haj, fejbőr és bőr egészségéért, éppen ezért fontos volt számunkra, hogy termékeink és az oxigénterápia kemikáliáktól, és más káros anyagoktól mentesek legyenek. Az Oxygeni Hair termékei vegán hatóanyagokat tartalmaznak, nem dúsítjuk semmiféle színezékkel vagy illatanyaggal, a gyártás során pedig nem végzünk állatkísérleteket.

Biológiailag lebomló csomagolás

Fogyasztóként, de főleg márkaként felelősek vagyunk választásainkkal a környezetünkért. Az Oxygeni Hair a vegán natúrkozmetikumok és a környezetvédelem mellett döntött.
Termékeink csomagolása biológiailag lebomló műanyagból készül, ezáltal is óvjuk környezetünket és Földünket.

A csomagolások kialakításánál a mennyiségekre is figyeltünk, 1 literes termékeink is vannak, amivel még inkább csökkentheted a felhalmozott műanyag hulladékmennyiséget az otthonodban és a szalonokban is!

A JÖVŐ A HAJGYÓGYÁSZAT ÉS A NATÚRKOZMETIKA

 

Egy hipotézis szerint, húsz év múlva nem lesznek fodrászatok, csak olyan hajgyógyászatok melyek fodrászati szolgáltatással foglalkoznak, én ezt maximálisan alátámasztom a szakmai tapasztalataim alapján.

A legtöbb kozmetikai eljárás esetében a probléma nem szűnik meg, csak a tünetek vannak kezelve. Natúrkozmetikumaink és kozmetikai oxigénterápia 100%-ban természetes megoldást nyújt, és a sejtek megfelelő oxigén, ásványi anyag és tápanyag ellátásán alapszik.

Sosem állunk meg! Zászlónkra tűztük, hogy elérhetővé tesszük kezelésünket Magyarországon a legkisebb városokban is, azok számára is akik nem tudnak Budapestre felutazni, így folyamatosan képezzük vidéki hajgyógyászainkat és kozmetikusainkat!

banner
új webshop slider 1800 × 600 képpont 1000 x 600 képpont 7

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?