Békés megye - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK BÉKÉS MEGYÉBEN

Békés megye oxigénterápia

2 3

MONTÁZS

BÉKÉSCSABA

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Montázs Békéscsaba - Békés megye oxigénterápia

2007 óta vagyok mesterfodrász. Mindig is érdekelt a hajgyógyászat. A Covid utáni rengeteg haj és fejbőrprobléma sarkallt arra, hogy megoldást keressek a vendégeim számára. Így találkoztam az Oxygeni Hair csapatával. Egy teljesen új fejezetet nyitott a munkámban, melyben a pozitív visszajelzések alapján nagyon sokat tudok segíteni az embereknek. Fontos számomra a folyamatos fejlődés, valamint a minőségi és naturális termékek használata szalonomban.

2 3

NÉMET IVETT

BÉKÉSCSABA

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Német Ivett - Békés megye oxigénterápia

Hatalmas öröm számomra, hogy a legszebb szakmák egyikét választottam. Már gyermekként is tudtam, hogy fodrász szeretnék lenni, amely nagy tudást és kreativitást is igényel. A vendégeim tudják, hogy az emberi kapcsolatok, a tartalmas beszélgetések épp olyan fontosak számomra, mint az, hogy a minőségi munkámmal és profizmussal tegyem szebbé az emberek napját.

2 3

TÍMEA FODRÁSZAT

CSABACSŰD

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Tímea fodrászat - Békés megye oxigénterápia

Célom hogy segítséget nyújtsak azoknak a Vendégeknek, akik valamilyen fejbőr vagy hajszerkezeti panasszal küzdenek. Szomorúan tapasztaltam, hogy napjainkban egyre több és több ember küzd ilyen problémákkal, de fodrászként csak a hajszálak felületi minőségének javításán tudok segíteni, pedig én a probléma valódi okát szeretném kezelni.

2 3

INÁSEL HAJSTÚDIÓ

OROSHÁZA

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Inásel Hajstúdió - Békés megye oxigénterápia

Inásel Beáta vagyok,18 éve már fiatal koromban kezdődött el a fodrász szakma iránti szeretetem, és elköteleződésem. Orosházán a belváros szívében található saját szalonom, ami az Inásel Hajstúdió nevet kapta.Miért döntöttem az Oxygeni Hair oxigénterápiás hajgyógyászat szolgáltatása mellett?! Számomra fontos mindennapjaimban az egészség, szépség és a tudatosság.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?