Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYÉBEN

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Oxigénterápia

2 3
ikonok

M-gléd Szépségszalon

Alsózsolca

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS KOZMETIKAI SZALON

M-Gléd Szépségszalon - Borsod-Abaúj-Zemplén megye oxigénterápia

A hajgyógyászat mindig is az álmom volt, és most végre valósággá vált. Ez nem csupán trend, ez az egészségről szól. Úgy érzem, hogy egy fodrásznak ma már többnek kell lennie ahhoz, hogy lépést tartsunk a változó igényekkel. A döntő lépés számomra az, hogy termékeink teljesen mentesek a káros kemikáliáktól. Így sokkal többet tehetek a vendégeimért, biztosítva számukra a legmagasabb szintű szépéségápolást.

2 3

A HAJ

MISKOLC

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

A Haj Szalon

Mészáros Adrienn vagyok! Az A Haj szalon tulajdonosa! 2012 júniusában kaptam meg a Fodrász bizonyítványt! Az A Haj szalon 2021 áprilisában nyílt meg!Szerettem volna valami újdonsággal indítani az új szalonban, így bukkantam rá az oxygénterápiára! Azóta rengeteg skalpot diagnosztizáltam, ez egyben öröm , de ugyanakkor elszomorít, hogy mennyien küszködnek akár egy hajhullással, akár egy pikkelysömörrel, vagy csak egy zsíroskorpával…vagy legyen szó bárminemű fejbőrproblémával! Az Oxygénterapia valóban segítséget nyújt , ezért is imádjuk a szalonban!

2 3
ikonok
5 2

MÉSZÁROS ADRIENN

MISKOLC

HAJGYÓGYÁSZATI, KOZMETIKAI ÉS ÉTELINTOLERANCIA TESZTET VÉGZŐ SZALON

Borsod-Abaúj-Zemplén megye oxigénterápia
2 3

NOBASIC SZALON

MISKOLC

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Borsod-Abaúj-Zemplén megye oxigénterápia

Közel két év tapasztalatszerzés után megnyitottam saját szalonom, Miskolcon, a belváros szívében. Az üzlet és a brand, a NOBASIC nevet viseli és 100%-ban kemikália mentes termékekkel dolgozik, ötvözi a modernkori hajvágást és a hajgyógyászatot. Látogasson el hozzánk, hajgyógyász csapatommal szeretettel várjuk egy mentálhigiénés felfrissülésre

2 3

TUPÍR SZÉPSÉGSZALON

MISKOLC

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Tupír Szépségszalon - Borsod-Abaúj-Zemplén megye oxigénterápia

Nagy örömömre 2021-ben én is Oxygeni hajgyógyásszá válhattam. Azóta folyamatosan végzem a kezeléseket eredményesen! Rengeteget tanulok a hajgyógyászatról, életmódbeli dolgokról, jönnek az újabb és újabb továbbképzések. És már saját tapasztalatból is bátran mondhatom, hogy az oxigénterápia fantasztikusan működik :)”

2 3

PONT JÓ FODRÁSZAT

TISZAÚJVÁROS

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Pont Jó Fodrászat - Borsod-Abaúj-Zemplén megye oxigénterápia

Az utóbbi időben egyre több fejbőr problémával szembesültem és megoldásokat kerestem. Tanulmányaim alapján szoros összefüggés van a megfelelő hidratáltság, táplálkozás és a fejbőr problémák között. Ilyen például a hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, seborrea, pikkelysömör, zsíros vagy száraz korpás fejbőr, kemoterápiás hajhullás és covid-os hajhullás. Hiszem, hogy az oxigénterápia segítséget jelent a hajad és fejbőröd egészségesebb és szebb megjelenéséért.”

2 3

NATURE HAIR HAJGYÓGYÁSZ SZALON

Kazincbarcika

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Nature Hair Hajgyógyász Szalon - Borsod-Abaúj-Zemplén megye oxigénterápia

2022. Októberében bővítettem szolgáltatásomat az Oxygeni Hair egyedülálló hajgyógyászati kezelésevel az oxigénterápiával..Vendégeim körében számos kezeletlen illetve, sikertelenül kezelt fejbőr problémával találkoztam. Hajhullás, kopaszodás, zsíros/száraz korpa, irritáció, gyulladt fejbőr és még sorolhatnám, erre kerestem hatékony megoldást. Érdeklődésem megnyilt a hajgyógyászat felé.

Az Oxygeni kezeléssel és termékeivel megtalálás mindent amit kerestem, hiszen a terápia hatásos, a termékek 100%-ban natúr, vegán és kemikália mentesek. A szép frizura elkészítése mellett, helyreallitom fejbőröd és a hajad egészséges állapotát. 

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?