BUDAPEST - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK BUDAPESTEN

Budapest oxigénterápia

2 3
5 2

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY BUDA

1. KERÜLET

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS ÉTELINTOLERANCIA TESZTET VÉGZŐ SZALON

Pest megye Budapest oxigénterápia

A Szabó Imre Hair & Beauty csapatának célja a vendégek maximális kiszolgálása, a legújabb trendek szerinti frizurák elkészítése. Az elmúlt években nagyon sok haj- és fejbőrproblémával küzdő vendég megfordult a szalonban, amely egyértelműsítette, hogy új szolgáltatás bevezetésére van szükség azért, hogy a vendégek elégedettsége maximális lehessen. A szalon az Oxygeni Hair saját fejlesztésű oxigénterápiás hajgyógyászati és kozmetikai kezelését, kiváló eredménnyel végzi. 

2 3
5 2

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY PEST

5. KERÜLET

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS ÉTELINTOLERANCIA TESZTET VÉGZŐ SZALON

Budapest oxigénterápia

Többezer sikeresen kezelt skalp bizonyítja a fodrász-hajgyógyászok szakmai felkészültségét, rátermettségét és az oxigénterápiás kezelés hatékonyságát. A Szabó Imre szalonban nincs olyan hajas fejbőrprobléma, amivel a hajgyógyászok ne találkoztak volna, így a foltos, diffúz, androgén hajhullástól kezdve a legmakacsabb fejbőrproblémákig, mint amilyen a pikkelysömör, zsíros és száraz fejbőr és korpásodás terén is látványos eredményeket értek el. Várunk budapesti oxigénerápiás szalonunkban!

2 3
5 2

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY ÚJBUDA

11. KERÜLET

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS ÉTELINTOLERANCIA TESZTET VÉGZŐ SZALON

Budapest oxigénterápia

Innováció, luxus környezet, kiemelkedő, képzett szakemberek, professzionális hajgyógyász csapat, elégedett vendégkör, folyamatos megújulás jellemzi a Szabó Imre Hair & Beauty Szalonokat. Ismerd meg az Oxygeni Hair hajgyógyász csapatát! Várunk újbudai szalonunkban hajgyógyászati oxigénterápiára.

2 3
5 2

SURÁNYI SZÉPSÉGSZALON

18. KERÜLET

HAJGYÓGYÁSZATI, KOZMETIKAI ÉS ÉTELINTOLERANCIA TESZTET VÉGZŐ SZALON

Pest megye Budapest oxigénterápia

Surányi Mónika vagyok, 2000 óta dolgozom fodrászként, 2019-ben kezdtük a szalonjainkba bevezetni az Oxygeni kezeléseket. Saját jellegű kihívásim miatt vezettük be a szalonjainkba az oxigénterápiát, ugyanis egy autoimmun betegség miatt elvesztettem a hajam nagy részét. Soha nem hittem volna, hogy viszanyerhetem a fiatal kori hajkoronámat, de ez, az Oxygeni Hairrel sikerült. Az évek során már rengeteg vendégemnek segítettem leküzdeni a haját és a fejbőrét érintő, régóta fennálló problémáit az oxigénterápiával.

2 3

HAIR SPECIALIST SALON

13. KERÜLET

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Budapest oxigénterápia

Évekig csak a hajhosszabbítás volt a szakirányom a fodrász szakmán belül. Munkám során azt tapasztaltam, hogy a haj és fejbőrprobléma manapság nagyon gyakori. Az ilyen esetekben a hajhosszabbítással csak átmeneti megoldást tudtam nyújtani vendégeim számára esztétikai változtatással. Szerettem volna olyan terápiával foglalkozni, ami minden haj és fejbőrproblémára gyógyír, ezért 2021-ben elvégeztem a hajgyógyászati képzést és bevezettem az Oxigénterápiát és az Oxygeni Hair termékeket. Számomra nagyon fontos a kemikáliamentes munkavégzés, ezért is választottam az Oxygeni Hair termékeit, hiszen maga a kezelés és a termékek is 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak.

ikonok

NATURAL BEAUTY BUDA

1. KERÜLET

KOZMETIKAI SZALON

Budapest oxigénterápia

Natúr kozmetikai szalonunk Buda szívében az 1. kerületben található. Széles körű kozmetikai szolgáltatásainkkal várunk minden szépülni vágyó Hölgyet, Urat. Oxigénterápiás arckezeléseinket minden esetben egy mikrokamerás vizsgálat előzi meg, ezáltal egyéni bőrtípusra tudunk megoldást kínálni vendégeink részére. Szalonunkban az oxygeni skin kozmetikumokkal dolgozunk és aktív oxigénnel juttatjuk be a hatóanyagokat a bőrbe. Minden egyéb szolgálatásunknál kemikália mentes, natúr kozmetikai termékeket használunk.
Szőrtelenítést cukor pasztával és lézerrel illetve a szempilla, szemöldök festés hennával végezzük. Szeretettel várunk mindenkit Budapesten, az I. kerületben!

2 3
ikonok

KASZNER EMESE – SKINESTHETIC

2. KERÜLET

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS KOZMETIKAI SZALON

Skin Esthetic - Budapest oxigénterápia

2016.-ban kozmetikusi végzettséget szereztem, egészségügyi szakkozmetikusként kiemelten foglalkozom rosaceás, aknés gyulladt bőrök kezelésével. 2021-ben megismertem az Oxygeni Hair immunterápiás bőr és hajgyógyászati kezelését, mely az első és legeredményesebb valódi immunterápiás kezelés a bőr és hajgyógyászatban. Ezt a terápiát több mint 25 évig használták a kozmetológiában számtalan helyen a világon, fantasztikus eredményekkel.
Hajgyógyászat specializációm a kemoterápián átesett betegek fejbőrproblémájának kezelése a hajnövekedés, haj regenerációjának, serkentése, visszaállítása.

2 3

Haj-Trend Szépségszalon Óbuda

3. KERÜLET

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Haj-Trend Szépségszalon - Budapest oxigénterápia

Örömömre szolgál, hogy hajgyógyászként a hajproblémákkal küzdő ügyfeleimnek is segítséget tudok nyújtani, mivel napjainkban az embereknek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával vagy hajhullással küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják  ezeket a hajgyógyászati problémákat. Az oxigénterápia 100%-ban kemikáliamentes kezelés ami sejtszinten beépülve hat, így a fejbőr saját védekező és öngyógyító folyamatait állítja helyre. 25 éve dolgozom fodrászként, tanulmányaimat egy országosam elismert mesternél végeztem. Jelenlegi szalonom Budapesten a III. kerületben található, amely jól megközelíthető és könnyű parkolási lehetőséget biztosít.

ikonok

BEAUTY SENSE SZÉPSÉGSZALON

3. KERÜLET

KOZMETIKAI SZALON

Beauty Sense Szépségszalon Budapest oxigénterápia

Pálinkás Fanni vagyok, a Siklós Júlia Sminktetoválás és Beauty Sense szalon kozmetikusa immáron 4 éve. Szívügyemnek tekintem, hogy a vendégeim maximálisan át tudják adni magukat a relaxációnak kezeim között; ne csak pihenjenek de szépüljenek is, és elégedetten, mosollyal az arcukon térjenek haza. Ebben van segítségemre az Oxygeni kezelés is, amellyel kizárólag természetes hatóanyagok használatával célozzuk meg a bőr problémáit, valamint személyre szabott otthoni és kozmetikai kezeléstervet javaslok minden kedves vendégemnek! Várom szeretettem leendő és meglévő vendégeimet Budapesten,  Óbuda szívében, luxuskörnyezetben mégis családias hangulatban!

2 3

Arthur’s hair studio

5. KERÜLET

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Arthurs Hair Studio -Budapest oxigénterápia

Vári Zsófi vagyok, fodrász és hajgyógyász. Mióta anyuka lettem jobban odafigyelek a minőségi, természetes termékek használatára, a gyeremekeimnek hetente lett valami kiűtésük így találtam rá az oxygeni hair re , először az itthoni használat során szembesültem a csodás eredményekkel, ugyanis a kisfiam ekcémája teljesen elmúlt, a szülés utáni hajhullásom megszűnt, ezek után döntöttem úgy hogy szeretnék másokon is segíteni mert manapság sajnos nincs olyan ember akinek ne lenne valamiféle problémája a hajának állapotával, fejbőrével.

2 3

GESZTESI HAIR STUDIO

5. KERÜLET

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Gesztesi Hair Studio

Kovács Eszter Virág vagyok. Munkám során szenvedélyem az egészség és a minőség ötvözése. Munka, amennyiben hosszú évek valós mélységű tanulmányai, és szenvedély, amennyiben régi álom teljesülése, hogy a hajgyógyászat egy ideje hivatásommá is vált. Mindig arra vágytam, hogy segíthessek az embereknek, ezért nekem az a legnagyobb érték, ha vendégeim boldogan távoznak a személyre szabott kezelések után. Nagy hangsúlyt fektetek a legtermészetesebb hatóanyagok használatára, az Oxigénterápia pedig ilyen szempontból tökéletesen kiegészíti és segíti a munkámat.

2 3

AnVa Beauty Salon

6. KERÜLET

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Anva Beauty Salon - Budapest oxigénterápia

Varga Zoltánnak hívnak, és több mint tíz éves fodrász tapasztalattal rendelkezem. Mindig is szerettem új dolgokat kipróbálni a szakmámban. Minél több időt foglalkoztam a hajjal és a fejbőrrel, annál jobban megismertem annak kisebb-nagyobb problémáit, és a vendégeim számára szerettem volna megoldást találni ezekre. Az Oxygeni Hair csapatával és termékeivel úgy gondolom, hogy rátaláltam erre. Nem csak a termékek, de a mögötte álló brand is nagyon szimpatikus számomra, mondhatni egy közvetítője vagyok annak, amit a mögöttem és fejlődésem mögött álló Oxygeni Hair képvisel.

2 3

Id Salon

10. KERÜLET

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

id salon

Azon szerencsés emberek közé tartozom, akik imádják a munkájukat. Ez az üzlet volt az álmom. Egy olyan helyre vágytam ahol otthon érzik magukat a vendégek. Szakmailag az évek során sajnos folyamatosan szembesültem azzal a ténnyel, hogy nagyon sokunk fejbőrproblémákkal küzd, érintett vendégeimnek korábban nem tudtam megfelelő tanácsot és megoldást nyújtani. Várlak szeretettel Budapesten, az ID Salonban!

2 3

Marina Beauty Studio

13. KERÜLET

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Marina Beauty Studio - Budapest oxigénterápia

Több mint 20 évet dolgoztam fodrász és kozmetikus szakmában mikor a Covid alatt tudtam hogy valami újat, valami egyedit kell tanulnom, amivel még nagyobb segítséget tudok adni az embereknek a problémáiban. Ekkor találkoztam az oxigénterápiával és a hajgyógyászattal. Számomra addig elérhetetlen és csodálatos eredményeket láttam itt és rögtön tudtam hogy ezt szeretném csinálni és így oly módon tudok fejlődni ,ahogy eddig még soha.

2 3

Marssy Szalon

13. KERÜLET

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Marssy Szalon - Budapest oxigénterápia

A szakmában eltöltött 25 év megtanított arra, hogy a haj szépsége és egészsége nem létezik egymás nélkül. Ahogy a környezetünk változik, egyre inkább szükség van arra, hogy felkészülten álljunk a vendégeinket érintő haj és fejbőr problémák elé! Ők bennünk bíznak, tőlünk várják a tanácsot és a segítséget a problémáik megoldására. Várom szeretettel minden vendégemet Budapesten, a Marssy Szalonban!

2 3

BERECZKI ÉVA

17. KERÜLET

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Bereczki Éva - Budapest oxigénterápia
Bereczki Éva vagyok, 20 éve fodrász. Számomra a fodrászat és a hajgyógyászat nem csak munka hanem hivatás, szenvedély! Fodrászként elengedhetetlen a fejlődés mindig újat és jobbat adni. Munkám során rengeteg olyan komoly esettel találkoztam amikor már kevés lett a tudásom! Eldöntöttem keresek valamit amivel segíthetek ekcémás , foltos hajhullásos, pikkelysömörös vendégemnek is! Így találtam rá az oxigénterápiára , ami minden fejbőrproblémára megoldás jelent. 

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?