Ditrói Hajszalon - Oxygeni Hair & Skin

Biatorbágy

Ditrói Hajszalon

hajgyógyászat

elérhetőség

Ditrói Brigitta

Ditrói Hajszalon - Pest megye
Fodrász családban nőttem fel ezáltal belecsöppentem ebbe a lenyűgöző és érdekes szakmába.  1995-ben végeztem fodrászként majd később a mesterfodrász vizsgát is sikeresen letettem. Számos hazai és nemzetközi versenyen részt vettem és fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, továbbképzést.
 
Az oxigénterápia egy testi-lelki feltöltődés ebben a rohanó világban mikor egy kis nyugalomra vágyunk. Az Oxygeni Hair termékei pedig segítséget nyújtanak legyen az bármilyen fejbőr probléma illetve hajhullás.
100%-ban természetes hatóanyagot tartalmaz, kemikália mentes és a csomagolása is biológiailag lebomló! 
 
Egyből beleszerettem és tudtam, hogy a vendégeim is imádni fogják és végre megoldást kapnak a fejbőr problémájukra és a hajminőség javítására, erősítésére.
 
Sajnos sok összetevője van a hajhullásnak. Ilyen a helytelen táplálkozás, stressz, lelki probléma, káros környezeti hatás stb. Az oxigénterápia vitaminnal, 70 féle ásványi anyaggal és oxigénnel tölti fel a hajhagymákat és a hajszálat. Örülök, hogy a fodrászat és a hajgyógyászat összefonódott!
 
Szeretettel várok minden kedves vendéget a Ditrói Hajszalonban!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?