Fejér megye - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK FEJÉR MEGYÉBEN

Fejér megye Oxigénterápia

ikonok

ArcTerápia

Dunaújváros

KOZMETIKAI SZALON

Arcterápia - Fejér megye

Baricza Andrea vagyok, kozmetikus. Szerencsésnek mondhatom magam, mert olyan munkát végezhetek, ami egyben a szerelem szakmám is. A kozmetikai oxigénterápiát azért vezettem be a szolgáltatásaim közé, mert az immunrendszer erősítésén alapszik, és a termékek 100%-ban organikus hatóanyagokra épülnek. Ezen kívül az oxigén pozitív hatással van a vérkeringésre, és elősegíti a kollagénképződést. Várlak szeretettel Fejér-megyében, székesfehérvári szalonomban!

2 3

COCO HAJSTÚDIÓ

DUNAÚJVÁROS

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Coco Hajstúdió - Fejér megye

Maczula Szandra vagyok fodrász/ hajgyógyász. Fodrász pályafutásomat 2020-ban kezdtem Dunaújvárosban. Szakmám iránt elhívatott vagyok de mindig is érdekelt a gyógyítás és az, hogy segítsek másokon ezért is kezdtem bele az Oxigénterápiába. Célom a folyamatos szakmai fejlődés, hogy a vendégeim számára mindig a maximumot nyújtsam. Bízok benne, hogy együtt képesek leszünk a gyógyulásra mert a változás benned van.

2 3

VARSÁDI SZÉPSÉGHÁZ

Rácalmás

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Varsádi Szépségház - Fejér megye

Eredetileg kozmetikusként végeztem 14 éve, de úgy éreztem, hogy szeretnék valami olyasmivel foglalkozni, amivel igazán nagy segítséget nyújthatok vendégeim számára. Mivel a férjem fodrász és együtt dolgozunk, szembetűnő volt a vendégek különböző fejbőr problémája, ezért felkeltette az érdeklődésemet az Oxygeni Hair, melynek immár hajgyógyász tagja vagyok és rendkívül boldog, hogy megoldást tudok kínálni vendégeink problémájára!

2 3

Beauty Hair Hajhosszabbító Stúdió

SZÉKESFEHÉRVÁR

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Beauty Hair Hajhosszabbító Stúdió - Fejér megye

Balogh Kitti vagyok, 2023 óta vagyok fodrász. A Beauty Hair Hajhosszabbító Stúdióban dolgozom Székesfehérváron. Fő profilunk a hajhosszabbítás és hajdúsítás. Sokat gondolkoztunk azon, hogy mivel tudnánk vendégeinknek nem csak külső, hanem belső segítséget is nyújtani a hajritkulásra, hajtöredezettségre és egyéb problémákra. Rengeteg pozitív visszajelzést hallottunk szakmabeliektől, ezért döntöttünk úgy, hogy elkezdjük szalonunkban az oxigénterápiát.

ikonok

OxyLuxBeauty

SZÉKESFEHÉRVÁR

KOZMETIKAI SZALON

OxyLuxBeauty - Fejér megye

Professzionális sminkes-kozmetikusként a legfontosabb számomra, hogy vendégeim ragyogjanak és magabiztosak legyenek bőrükben. Az általam alkalmazott Oxygeni Hair and Skin termékek egyedülálló formuláival garantáltan a legmagasabb minőséget nyújtom minden kezelés folyamán. Oxygeni termékcsalád innovatív összetevőket, tiszta oxigént, vegán, kemikáliamentes-természetes-tápláló hatóanyagokat tartalmaz, amelyek elősegítik a bőr regenerációját, sejtszintű megújulását, a bőrtökéletesítését.

2 3

MICHEL HAIR AND MEDICAL

SZÉKESFEHÉRVÁR

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Michel Hair & Medical - Fejér megye

Fodrászként rengeteg módszert alkalmazok a hajszerkezet javítására, ápolására, a különböző kívánt frizurák kialakítására, de úgy érzem tudásom igazán akkor teljesedett ki, amikor elkezdtem hajgyógyászattal is foglalkozni. Rengeteg esetben a különböző fejbőr és hajszerkezeti problémák eredete egészen a hajgyökerekben rejtőzik és speciális kezelést igényel. Az oxigénterápia véleményem szerint egy rendkívül hatékony és gyors megoldás a különböző eredetű fejbőrproblémákra (hajhullás, érzékeny fejbőr, hajritkulás, kopaszodás, seborrea, korpa ekcéma etc.) amellett, hogy egy rendkívül kellemes, frissítő immunterápia egyben. Várlak szerettel Fejér-megyében, dunaújvárosi kozmetikai szalonomban!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?