Filep Cinti - Oxygeni Hair & Skin

Vecsés

Filep Cinti Hair & Nail Salon

hajgyógyászat

elérhetőség

Filep Cintia

Filep Cinti - Pest megye

Filep Cintia vagyok, fodrász. Már gyakornoki évem ideje alatt megismerkedtem az Oxygeni Hair hajgyógyászati kezelésével, hiszen azon szerencsés fodrászok közé tartozhatok, akik a Szabó Imre szalonokban tanulhatták meg a szakma fortélyait. Már akkor tudtam, hogy amint lehetőségem adatik szeretnék ezzel foglalkozni, azonnal beleszerettem a szakmánk ezen oldalában, ahol embereknek segíthetünk.

Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a környezetemben sokan szenvedtek haj-és fejbőr problémával, közte édesapám is súlyos seborrheaval küzdött hosszú évek óta, így célul tűztem ki magam elé, hogy ÉN leszek aki meggyógyítja a problémáját, ami az oxigénterápiának köszönhetően sikerült is. Mondhatni szívügyemmé vált a hajgyógyászat és igyekszem minden vendéget, aki hozzám fordul segítségért, úgy kezelni ahogyan én is szeretném, ha fordított helyzetben lennénk. Várok mindenki sok szeretettel!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?