GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE - Oxygeni Hair & Skin

SZALONJAINK GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYÉBEN

Győr-Moson-Sopron megye Oxigénterápia

2 3
ikonok

HAIR LEDNECZKI

GYŐR

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS KOZMETIKAI SZALON

Győr-Moson-Sopron megye

Ledneczki Szilvia vagyok, 14 éve dolgozom fodrászként. A győri Zsidró szalonban kezdtem a pályafutásomat, végigjártam a szakmai ranglétrát és 2 éve megnyitottam Győrben saját üzletemet, a Hair Ledneczki Szalont.

Mindig is törekedtem a vendégek maximális kiszolgálására és a minőségi munkára. Szalonunkban a prémium minőséget képviseljük, szolgáltatásban és kiszolgálásban egyaránt, ezért is szeretnek a vendégek hozzánk járni.

2 3
ikonok

OXYGENI GYŐR

GYŐR

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS KOZMETIKAI SZALON

Győr-Moson-Sopron megye

Egyre több olyan vendég keres fel bennünket, aki a hajhullás, kopaszodás, fejbőrirritáció, korpásodás, zsírosodó vagy éppen száraz haj tüneteivel küzd, illetve szeretné felgyorsítani hajnövesztését, erősíteni hajszálait. A különböző fejbőrproblémák egyre nagyobb körben való megjelenésének számos oka lehet az életmódunkból adódóan. Az elérhető kezelések és termékek az esetek többségében nem hozzák a várt eredményeket. Az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelés azonban az esetek 97%-ában eredményességet biztosít. Az Oxygeni Hair & Skin Győr – Hajgyógyász, bőrterápia és fodrásszalonban szeretettel várjuk azokat a vendégeinket, akik valamilyen fejbőrproblémával küzdenek, vagy csak szeretnének egészségesebb, szebb, hosszabb hajat.

2 3
ikonok

OXYGENI HAIR & SKIN

MOSONMAGYARÓVÁR

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS KOZMETIKAI SZALON

Győr-Moson-Sopron megye

Az oxygénterápiás kezelés forradalmian új szolgáltatás a szépségiparban. Új lehetőségeket kínál a haj és fejbőrproblémával küzdőknek. A kezelés hatására a problémás fejbőr meggyógyul, az egészséges haj még szebb lesz. Vendégeimnél igyekszem maximális tudásommal támogatni az elérni kívánt célt. Nagy öröm számomra,mikor a kezelés végére egészséges hajjal és egészséges önbizalommal távozik a vendég. 

ikonok

VALKAI ERIKA

GYŐR

KOZMETIKAI SZALON

Valkai Erika - Győr-Moson-Sopron megye

Valkai Erika kozmetikus mester vagyok. 1999-ben sajátítottam el a kozmetikai képesítésemet. Majd 2007-ben megszereztem mesteri végzettségemet.Előtte az egészségügyben dolgoztam. Az itt szerzett tapasztalat nagy segítséget adott a későbbi kozmetikai munkám során. Számos továbbképzésen és tanfolyamon vettem részt. Tanulmányaim során megismerkedtem az Oxygeni hair and skin bőrápoló termékeivel , amelyek kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak. Aktív oxigén segítségével minden típusú bőrt tudok vele kezelni. 

ikonok

BELLA ROSE STUDIO

NAGYCENK

KOZMETIKAI SZALON

Bella Rose Studio

Németh-Bella Zita vagyok, 2014 óta dolgozom kozmetikusként. Az oxigénterápiát 2023 tavaszán vezettem be szalonomba. Széles termékpalettával rendelkezem, igyekszem mindig a bőr számára legjobb megoldást kiválasztani. Személyes érintettségből is, a problémás bőrök kezelése az egyik szívügyem. Szeretem a szelíd, de hatékony kezeléseket alkalmazni vendégeimen. Nagyon fontos számomra,hogy látványos kezelésekkel távozzanak, és megszűnő bőrproblémákkal érkezzenek újra, úgy,hogy közben az itt elöltött idő kellemes és nyugtató legyen. Az oxigénterápia egy olyan kezelési eljárás, amely minden igényt kielégít számomra, visszajáró vendégeim is igazolják a kezelés hatékonyságát.

2 3

CARE 4 YOU BEAUTY SALON

SOPRON

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Győr-Moson-Sopron megye

Azon szerencsések közé tartozom, akik imádják a szakmájukat. Szeretem minden egyes területét, legyen szó bármiről. Fontos számomra a folyamatos tanulás, naprakész legyek, hogy bármilyen frizura is a kívánság, az a lehető legjobban készüljön el. Érdeklődésemet tekintve vonzott a természetgyógyászat, a tudatos és kemikália mentes életmód és testápolás.

Nem gondoltam volna hogy a szakmámat, és szépségápolást, íj módon össze lehet kötni a valódi természetességgel, és gyógyászattal. Mikor rátaláltam az Oxygenihair-re, tudtam hogy a hajgyógyászat a hiányzó láncszem. Boldogsággal tölt el hogy holisztikusan, mindent bevetve nem csak a hajat, de a fejből is ápolni tudom és ezt mind egészség és környezet tudatosan.

2 3

Éva & Fecó fodrászat

SOPRON

HAJGYÓGYÁSZATI SZALON

Győr-Moson-Sopron megye

Horváth Éva vagyok. Férjemmel közös szenvedéjünk a fodrász szakma, amit lassan 35 éve űzünk rendületlen lelkesedéssel! Ő a férfi szakág jeles képviselője, én a női ágat képviselem! A tökéletesre való törekvésünk meghatározza a folyamatos fejlődést és közös munkánkat. Az Oxygeni Hair hajgyógyászat pontossan azt fejlődési és tanulási folyamat magasabb szintre lépését tekintjük. Az eltelt évek tapasztalatai alapján, a vendégek fejbőrproblémáira hatékony valódi megoldást találtunk! Várunk szeretettel Győr-Moson-Sopron megyében, soproni szalonunkban!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?