Jarka Hairstudio - Oxygeni Hair & Skin

Szigetmonostor

Jarka Hairstudio

hajgyógyászat

elérhetőség

Seres Jaroszlava

Jarka Hairstudio
Jarka Hairstudio

Sziasztok! Seres Jaroszlava vagyok, de mindenki csak Jarkának ismer…

22 évvel ezelőtt Papasz Vasziliosz mesterfodrásznál tanultam a fodrász mesterség alapjait, és azóta folyamatosan képzem magam, hogy mindig a legújabb technológia szerint, a legmenőbb frizurát készíthessem el nektek.

3 évvel ezelőtt végre teljesült a nagy álmom, saját szalont nyitottam Szigetmonostoron, ahol a családommal élek.

A Jarka Hairstudio a Fő utcán található, igyekeztem a környezetet is úgy alakítani, hogy a vendégeim kellemesen érezzék magukat és tükrözze a stílusomat.

Fontos számomra a vendégek elégedettsége, így a festési, vágási technikák mellett kiemelten fontos az anyagok minősége.Mindig a legjobbat igyekszem megtalálni.

Mivel sok vendégem panaszkodik a haja minőségére, vékonyszálú, kevés, hullik, ezért beleástam magam a témába és megoldást kerestem.Így kerültem kapcsolatba  az Oxygeni hair&skin családjával.Elvégeztem a tanfolyamot, megismertem a termékeket és hajgyógyásszá váltam.Szemléletváltással jár együtt, hiszem, hogy tehetünk az egészségünkért, az egészséges  hajunkért.Kevesebb mesterséges ,vegyi anyag helyett a természetes összetevőket részesítem előnyben.Fontos számomra a vendégeim elégedettsége, a legjobb visszaigazolás az ő véleményük.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?