Korpásodás ellen - Hatékony módszerek a tiszta és egészséges fejbőrért - Oxygeni Hair & Skin
Korpásodás ellen

KORPÁSODÁS ELLEN – HATÉKONY MÓDSZEREK A TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES FEJBŐRÉRT

A korpásodás egy gyakori fejbőrprobléma, amely szinte minden ember életében legalább egyszer előfordul. Világszerte több millióan érintettek, kortól és nemtől függetlenül. Bár kellemetlen és bosszantó lehet, szerencsére kezelhető. Számos termék és kezelés áll rendelkezésre, amelyek segíthetnek a korpásodás ellen.

HOGYAN ÉPÜL FEL EGY EGÉSZSÉGES HAJ?

Milyen az egészséges haj? Az egészséges haj tiszta, csillogó, fényes, végei nem töredezettek vagy felhasadtak, alattuk a fejbőr nem korpás. A haj egészségügyi állapotunk egyik legjobb mutatója, hiszen különböző betegségekben, stressz hatására hajunk és körmünk fakóvá, töredezetté válhat. Hajszálaink különböző fehérjékből és ásványi anyagokból álló, élettelen – sérülésük után regenerálódni képtelen képződmények. Kialakulásához számos aminosavra és ásványi anyagra van szükség.

A hajszál a fejbőrben található szőrtüszők „terméke”. A szőrtüsző bőséges saját vérellátással rendelkező tömlő-, illetve zsák alakú kis szervecske, amelynek nyílásából nő ki a hajszál. A hajszál termelésében a legfontosabb terület a szőrtüszőben rejlő hajhagyma mélyén található, gyorsan osztódó sejtcsoport, az úgynevezett mátrix (magyarul: anyasejtréteg). A mátrix sejtjei osztódásuk közben felfelé tolódnak, majd fokozatosan átalakulnak a hajszál egyes rétegeivé. A mindennapi szóhasználatban a hajgyökérzet alatt a szőrtüsző és a hajhagyma egységét értjük.

Korpásodás ellen

A szőrtüszőbe apró faggyúmirigyek ürítik olajos váladékukat, amely elősegíti a növekvő hajszál kicsúszását a szőrtüszőből, másrészt, bevonatot képezve rajta, védi a hajszál külső rétegét. Maga a hajszál három fő rétegből: a legbelső velőből vagy hajbélből (medulla), a középső kéregből (cortex) és a külső hámrétegből (cuticula) áll. A medulla a hajszál közepén található vékony csatorna, mely pigmentet, illetve őszülő haj esetén – a pigment helyén már csak – levegőt tartalmaz, vastagsága egyénenként változó.

A legvastagabb a középső rész, a cortex, melyben kénhidak által összekötött fehérje kötegek futnak, míg a külső rétegen, a cuticulán úgy helyezkednek el a sejtek, mint a cserepek a háztetőn, ez által védve a hajszálat a külső hatásoktól. Fejünkön felnőttkorban általában száz – százötven-ezer szőrtüsző található. Ez a sűrűség az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken. Egy-egy szőrtüsző az élet során húszharminc új hajszálat növeszt. A hajszál havi egy-másfél centimétert nő.

MIRŐL ISMERHETED FEL A KORPÁSODÁST?

A zsíros korpásodás leggyakoribb tünetei közé tartozik a haj olajos fénye, savas, zsíros szaga. Jellemzője, hogy nem hullik a sárgás fehér, sárgás barna, gömbölyded alakú korpa darabok, amelyek a faggyúmirigy túltermelése miatt faggyúval átitatottak, a fejbőrre és a hajszálakra 2-3 cm hosszan rátapadnak. Ezeket a tüneteket előrehaladott állapotban rendszerint kellemetlen viszketés, fejbőrgyulladás kíséri.

A száraz korpásodás kellemetlen panasszal jár, ugyanis a szarulemezkék nem tudnak beletapadni a faggyúba, így a ruhára hullva ápolatlan benyomást kelt. A száraz, dehidratált fejbőr fénytelennek látszik, gyakran kínzóan viszket, feszül. A fejbőr száraz állapota miatt a haj is merevvé, törékennyé válik.

Zsíros korpásodás

A zsíros hajkorpa (seborrheás dermatitis) a fejbőr túlzott faggyútermelésének következményeként alakul ki. A tüsző falán megtelepedő baktériumok okozzák kialakulását, melyek lebontják a zsírt és fokozott faggyútermelést hoznak létre. A lerakódó faggyúréteg keveredve a porral, a külső szennyeződések következtében szürkés, ragadós anyaggal vonja be a fejbőrt. Kezelés nélkül egyre vastagabb lesz a korpa, elzárja a fejbőrt a levegőtől, eltömíti a bőr pórusait. Kezelés hiányában a hajhagymák is megbetegszenek, fokozott sorvadásnak indulnak és elindul a hajhullás, kopaszodás.

Száraz korpásodás

A száraz hajkorpa (pityriasis capitis) a fejbőr szárazságának következménye. A száraz haj és fejbőr oka egyaránt lehet külső és belső eredetű is. A korpásodást (Malassezia furfur) nevű gomba fokozott jelenléte okozhatja, amely a fejbőrbe ugyan nem tud behatolni, de fokozza a bőr felső rétegének hámlását. Ez az önmagában véve ártalmatlan csíra majdnem minden alkalommal a természetes bőrflórához tartozik, a fejbőrön egészséges körülmények között is fellelhető, a fejtetőn érzi magát a legjobban. Itt a szarusejtekből és bőrzsírból táplálkozik, amelyek a bőségesen jelen lévő faggyúmirigyekben képződnek. Normális esetben a csíra nem jelent problémát, mint ahogy a bőrön lévő számtalan mikroorganizmus sem.

A KORPA KIALAKULÁSÁNAK OKAI

A korpásodás okai különbözőek lehetnek, és gyakran együttesen okozzák a tüneteket. Kialakulása nőknél, férfiaknál, illetve gyermekeknél egyaránt kialakulhat. Néhány gyakori ok közé tartozik:

Korpásodás ellen

A különböző fejbőrproblémák

Gyakran előfordul olyan bőrproblémák esetén, mint az ekcéma, a pikkelysömör, az atópiás dermatitis és a seborrhea. Ezek a betegségek megváltoztatják a bőr természetes olajtermelését, ami korpásodást okozhat.

Stressz

A stressz hatással lehet az egész testre, beleértve a fejbőrt is. A stressz hormonok, mint például a kortizol, fokozott termelődése hozzájárulhat a bőr öregedéséhez és a gyulladásos bőrbetegségek kialakulásához. A fejbőrön a stressz okozhat korpásodást, hajhullást, kopaszodást, sőt akár viszketést és fejbőr gyulladást is. Amennyiben a szervezetben fokozottan termelődnek a stresszhormonok, akkor csökkenhet az immunrendszer hatékonysága is.

Nem megfelelő hajápolás

Az erős samponok, a túl gyakori samponos hajmosás és a klór mind hajtják kifelé a nedvességet a hajszálakból, és eltávolítják a faggyút. Ha az olajos filmréteg hiányzik a hajszálakról, kevesebb nedvesség raktározódhat el, a hajat nem tartja selymesen, így az természetesen szárazzá válik, törik, sprőd lesz. Főleg szárítás után jelentkezik, amikor a haj sok nedvességet párologtat el, színét és fényét vesztett lesz. A csökkenő faggyúelválasztás miatt a száraz haj fakó, kemény tapintású, érdes felületű, fénytelen, nehezen formálható. A frizura nem tartós, a hajvégek világosabbak. A haj nehezen fésülhető, fésülés közben serceg, a hajszál vége töredezett, szétvált.

Gomba

A fejbőrön található gombák is okozhatnak korpásodást. Ezek a gombák általában a nedves, meleg fejbőrön élnek, és a túlzott izzadás, az alacsony immunitás vagy a nem megfelelő higiéniai szokások hozzájárulhatnak az elszaporodásához.

Seborrhea

A seborrhea egy fejbőrbetegség, ami a faggyúmirigyek túlműködése miatt alakul ki. A faggyúréteg gátolja a hajhagymák tápanyagellátását és növekedésüket, ami hajhulláshoz vezethet. A problémáról bővebben a seborrhearól szóló blogunkban olvashatsz.

Nem megfelelő étrend

Az egészségtelen és az alacsony tápanyagtartalmú étrend, valamint az ételallergiák mind hatással lehetnek a bőr és fejbőr egészségére. Például a tej- és a gluténérzékenység gyakran okozhatja a fejbőr irritációját és a hajhullást. Az ételallergiák súlyosbíthatják a pikkelysömör, az ekcéma és más bőrbetegségek tüneteit is.

HOGYAN KEZELHETŐ A KORPA?

A fejbőr megfelelő tisztítása

Az első és legfontosabb dolog, amit megtehetünk, hogy rendszeresen tisztítjuk a fejbőrünket. Ehhez használjunk kifejezetten erre a célra készült termékeket, amelyek segítenek eltávolítani a felesleges faggyút és szennyeződést.

Egy hatékony tisztítási rutin során három alapvető termékre van szükségünk. Első lépésként a sampon használata ajánlott. Ehhez használjuk a Detox Wash-t. Ez a termék gyengéden megtisztítja a fejbőrt a korpától, előkészítve azt a további kezelések számára.

Második lépésként használjunk Detox Maskot. A maszk mélyen hidratálja és táplálja a fejbőrt, segítve annak egészséges működését. Ez az ápoló lépés különösen fontos, ha a fejbőrünk száraz, korpás vagy irritált.

Végül a rutin harmadik terméke a Detox Oil, amely hozzájárul a fejbőr és bőr méregtelenítéséhez, valamint a korpásodás és gyulladásos folyamatok csökkentéséhez. Az olaj használata után a fejbőr tisztább és frissebb lesz.

Ez a három termék kombinálva egy hatékony rutint alkotnak a korpás fejbőr tisztítására és ápolására. A rendszeres használatuk hozzájárul a kellemetlenségek megszűnésében és segít megőrizni a fejbőr egészségét.

detox wash 500 1

Detox Wash

A Detox Wash ideális választás a korpásodás elleni küzdelemben, mivel multifunkcionális hatásával segíti a zsíros fejbőr és bőr ápolását. A termék fő hatóanyaga, az uborka kivonat, amely faggyúszabályozó hatással rendelkezik, valamint segít a felesleges faggyútermelés csökkentésében. Emellett erőteljesen tisztítja és összehúzza a pórusokat, miközben gyulladásgátló hatása révén csökkenti a korpásodás okozta irritációt és viszketést. A termék gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben, amelyek táplálják és regenerálják a fejbőrt és a hajszálakat. A Detox Wash nyugtatja a bőrt, és még a pigmentfoltok ellen is hatékonyan küzd.

termekek

Detox Mask

A Detox Mask egy mélyhidratáló és tápláló maszk, mely különösen ajánlott a korpásodás ellen. A B5 vitamin és uborkakivonat tartalma segít a pH érték visszaállításában, miközben mélyen táplálja a hajszálakat. A pakolás nem csak a hajvégekre, de a fejbőrre is alkalmazható, javítva az általános fejbőr egészséget és csökkentve a korpásodást. A növényi keratin és szilikon tartalom pedig kemikáliák nélkül segíti a kívánt eredmény elérését. Használata során a hajszálak puhábbak és könnyebben kezelhetőek lesznek, miközben a hatóanyagok mélyen beszívódnak a fejbőrbe.

detox oil 50

Detox Oil

A Méregtelenítő Olaj fő hatóanyagait képző teafa- és rozmaringolaj hozzájárul a fejbőr és bőr méregtelenítéséhez, valamint a korpásodás és gyulladásos folyamatok csökkentéséhez. Vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag termék. Tökéletes megoldás felülfertőződött, gyulladt, sérült hámréteg kezelésére is. A vitaminokban gazdag rozmaringolaj megannyi jótékony hatása közé tartozik a fejbőr és bőr hámlásának megakadályozása, valamint a haj erősítése. Összetételének köszönhetően tisztító és hajnövekedést serkentő hatású készítmény, mely nyugtatja a bőrt, ezáltal csökkentve a hajkorpát, valamint a gyulladást.

ÉRTÉKES HATÓANYAGOK A TERMÉKEKBEN

Panthenol

Más néven B5-vitamin, ami szervezetünk szükséges eleme. Részt vesz a szövetek, nyálkahártyák regenerációjában, a sérült bőr helyreállításában, a sejtmegújulás elősegítésében. Ezenkívül a pantoténsav gyorsítja a zsíranyagcserét, csökkenti a szövet gyulladását, erősíti a kollagén szálakat. A panthenol nagyon széles spektrumú hatással rendelkezik és számos problémára alkalmazható. A B5 vitamint tartalmazó nyomelemek behatolnak a fejbőr rétegébe, pozitív hatást gyakorolnak a szőrtüszőkre, megerősítve őket. Segít kiküszöbölni a korpát, a száraz fejbőrt, a viszketést és a faggyúmirigy túlzott aktivitását. A hajszálak simábbak, élénkebbek, selymesebbek lesznek és a haj besűrűsödik.

pantheol

Uborka kivonat

Az uborka kivonat kiválóan táplálja a bőrt, mivel gazdag vitaminokban és nyomelemekben, amelyek elengedhetetlenek a bőr egészségének fenntartásához. A kivonat erőteljes hidratáló hatással rendelkezik, segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, és megakadályozza annak kiszáradását. Ezenkívül gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, ami különösen hasznos lehet az érzékeny és irritált bőr esetében. A hatóanyag nyugtató hatással van a bőrre, csökkenti a bőrpírt és enyhíti az irritációt. Ezáltal segít csillapítani a viszketést és a bőr érzékenységét. Másik előnye, hogy hatékonyan harcol a pigmentfoltok ellen. A benne található hatóanyagok segítenek világosítani a bőrt és csökkenteni a pigmentációt, ezáltal egyenletesebb és ragyogóbb bőrt eredményezve.

uborka

Kókusz tenzidek

Nagy mennyiségben tartalmaz B-, C-, és D-vitaminokat, esszenciális zsírsavakat, különböző ásványi anyagokat és nyomelemeket. Fokozza a fejbőr immunitását, segít a gyulladások irritációk csökkentésében, új életre kelti a hajhagymákat és serkenti a haj növekedését, megerősíti a hajszálakat. Feljavítja a hajgyökerek ellenállóképességét a környezeti hatásokkal szemben. Megelőzi vagy csökkenti a hajhullást, feszesítő és rugalmasító hatású, növeli a bőr sűrűségét, növeli a sejttapadás mechanizmusát, serkenti a sejten kívüli mátrix elemeinek szintézisét, feljavítja a fibroblasztok életképességét és termelődését a bőrben. Hozzájárul a bőrünk szerkezeti integritásának megtartásához és kollagéntermelő képességének növeléséhez.

kokusz 1

Jojoba olaj

A jojoba olajnak vízmegkötő hatása van: védőréteget képez a bőrön, és segít bent tartani a folyadékot, ezért nagyszerű hidratáló. Emellett segít megakadályozni a bakteriális fertőzések kialakulását, sőt még a korpásodásra hajlamos fejbőrt is kezelni lehet vele. Nemcsak a baktériumokat, hanem a gombákat is segít elpusztítani. Természetes formában található benne E-vitamin, ami az egyik legjobb bőrápoló. Nem tömíti el a pórusokat, engedi a bőrt lélegezni, így a zsíros, pattanásosodásra, gyulladásokra hajlamos fejbőrűek is használhatják. A jojoba antioxidánstartalma miatt serkentheti a szervezet kollagéntermelését, ami segít megőrizni a bőr fiatalságát, feszességét.

A jojoba olaj emellett nagyon hatásos zsíros, aknéra hajlamos bőrre, mivel gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Rendszeres használata segít megakadályozni a hajvégek töredezését, erős és fényes hajat eredményez. Könnyít a viszkető fejbőrön, csökkenti a hajhullást. Jojoba olajos kezelés után a hajtüszők kitisztulnak és újra egészségesek lesznek.

jojoba

Rozmaring kivonat

Nyugtatja a fejbőrt és csökkenti az irritációt. Hatására a legintenzívebb fellángolás is csillapodik. Megszünteti a viszketést, a pirosodást és a gyulladást. Erősíti a hajhagymákat, így segít megállítani a hajhullást és serkenti a haj növekedését. Mindemellett erősíti a hajszálakat és csillogást kölcsönöz azoknak.

rozmaring 1

Olívaolaj

Az olívaolaj tápláló, hidratáló és bőrpuhító hatásával többszörösen jótékony hatást gyakorol a bőrre és a hajra. Késlelteti a bőr öregedését, a haj pedig friss és fényes lesz tőle. Lágyítja és táplálja a bőrt, melynek mélyebb rétegeiben is kifejti hatását és egyensúlyban tartja a természetes vízháztartását. Enyhe gyulladásgátló hatásának köszönhetően segítséget nyújt az irritált, repedt, töredezett bőrfelületeknek. Táplálja, erősíti és élénkíti a hajat. Rendkívüli hidratáló képessége a fejbőr és a haj számára is hasznos. Mivel egy gyengéd, természetes olaj, ezért a legérzékenyebb bőrrel rendelkezők is biztonsággal használhatják.

oliva

Oxigénterápia

A fejbőrön megjelenő fehér pelyhek nem csak kellemetlenek, de viszketést is okozhatnak, és zavaróak lehetnek a mindennapok során. Ha te is küzdesz ezzel a problémával, akkor mutatunk néhány hatékony módszert, amely segít a korpásodás ellen.

Hajgyógyászati oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely fejbőr és hajgyógyászati probléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, illetve a korpától, valamint visszanyeri megfelelő pH értékét. Az oxigénterápia kezelés bármilyen fejbőr és hajgyógyászati probléma esetén használható, és csökkenti a gyógyulási és regenerálódási időt.

hajpakolas szaraz hajra 9 1

Az oxigénterápiával egybekötve el tudjuk végezni a haj laminálás kezelést is. Az oxigénterápia és a haj laminálás együttes hatása egészséges hajszerkezetet eredményez, míg az oxigén és a hatóanyagok belülről táplálják a hajhagymákat, addig a haj laminálás adja meg a külső fényes, egészséges hatást.

Eredményeink

Belső támogatás

A táplálkozásunk jelentősen befolyásolja a bőr egészségét. A magas cukor- és zsírtartalmú ételek, valamint az alkohol fogyasztása növelheti a korpásodás kockázatát. Ehelyett válasszunk olyan ételeket, amelyek magasak a B-vitaminokban és az omega-3 zsírsavakban, mivel ezek segítenek megőrizni a bőr egészségét. Amennyiben úgy érezzük, hogy nem tudjuk a megfelelő tápanyagokat bevinni a szervezetünkbe, akkor érdemes étrend-kiegészítőkkel pótolni a vitaminokat, ásványianyagokat.

Detox Superfood

detox superfood

A hajkorpa ellen kifejezetten ajánlott a méregtelenítő superfood, ugyanis az antioxidánsokban és ásványi anyagokban gazdag készítmény segíti a szervezet természetes méregtelenítő folyamatait. A méreganyagok, valamint a toxinok eltávolítása a szervezetből javítja a vérkeringést és támogatja a máj, vese, illetve mellékvesék egészségét. A növényi hatóanyagok belülről fejtik ki hatásukat. Tisztító és gyulladáscsökkentő hatásuknak köszönhetően rendbe hozzák a bőr és a fejbőr állapotát, így ajánlott a hajkorpa kezelésére.

Egészséges étkezés

A táplálkozásunk jelentősen befolyásolja a bőr egészségét. A magas cukor- és zsírtartalmú ételek, valamint az alkohol fogyasztása növeli a korpásodás kockázatát. Emellett a helytelen táplálkozás gyakran a bőr állapotának romlásához vezet, beleértve a fejbőrt is.

Ahhoz, hogy egészséges fejbőrünk legyen, érdemes olyan ételeket választani, amelyek magasak a B-vitaminokban és az omega-3 zsírsavakban. A B-vitaminok segítenek fenntartani a bőr egészségét és hidratáltságát, míg az omega-3 zsírsavak gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek, és segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát és vitalitását. Építsünk az étrendünkbe olyan ételeket, mint a teljes kiőrlésű gabonák, a hüvelyesek, a zöld leveles zöldségek, a halak és a magvak, hogy támogassuk a fejbőr és a bőr egészségét.

Food Detective

food detective 5 1

Az étkezés fontos szerepet játszik a bőrünk állapotában. Érdemes minden olyan élelmiszert kerülni, melyeknél intolerancia áll fenn. Ha továbbra is fogyasztjuk ezeket az élelmiszereket, akkor azok gyulladást okozhatnak a szervezetben, továbbá vitamin és tápanyag felszívódási zavart is okoznak és megnehezítik az anyagcsere folyamatokat és az emésztést. Az ételintolerancia vizsgálat otthon is elvégezhető a FoodDetective teszt segítségével, ami 46 féle élelmiszer ellenanyagának jelenlétét tudja kimutatni.

A belső támogatás és az immunerősítés kulcsfontosságú szerepet játszik a hajkorpa megszüntetése során. A hajkorpa gyakran akkor jelentkezik, amikor az immunrendszer legyengült vagy amikor a szervezetnek hiányzik a megfelelő tápanyag-ellátása. Az immunrendszer megerősítése és a megfelelő tápanyagok bevitelének biztosítása azért fontos, mert segíthet az egészséges bőr és haj fenntartásában, és csökkentheti a gombás fertőzések kialakulásának kockázatát.

HOGYAN HATNAK A MEGFELELŐ TERMÉKEK KORPÁSODÁS ELLEN?

A Detox Wash és Mask különleges összetételének köszönhetően hatékonyan küzd a korpásodás ellen, különösen a zsíros és korpás fejbőr esetében. Az uborka kivonat szabályozza a faggyútermelést és csökkenti a gyulladásokat, míg a kókuszolaj hidratáló hatása és az E-vitamin tartalma nyugtatja a bőrt és helyreállítja a károsodott sejteket.

A panthenol elősegíti a bőr regenerálódását, erősítik a kollagén szálakat és csökkentik a szövet gyulladását, illetve a faggyúmirigy túlzott aktivitását, így megelőzik a korpásodás kialakulását és segítenek megszüntetni a már meglévő problémát.

A Detox Oilban található olívaolaj tápláló és hidratáló tulajdonságai révén késlelteti a bőr öregedését, míg a hajnak friss és fényes megjelenést kölcsönöz. Az olaj gyulladásgátló hatásával segít az irritált, repedt vagy töredezett bőrfelületek gyógyulásában. A jojoba olaj vízmegkötő képessége miatt megelőzi a bőr kiszáradását. Emellett hatékonyan védi a bőrt a baktériumok és gombák fertőzéseitől. Rendszeres használata erős, fényes hajat eredményez, csökkenti a fejbőr korpásodását, viszketését és a hajhullást.

A termékek hatóanyagai segítenek tisztítani a fejbőrt és a bőrt, illetve segít eltávolítani a pigmentfoltokat és javítani a bőr megjelenését. Az erős hidratáló hatásuk révén pedig egészséges és hidratált bőrt eredményeznek.

Ne feledjük, hogy a korpa kellemetlen, de kezelhető állapot, és ha időben cselekszünk, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Végső soron a a korpásodás elleni kulcs a megelőzés és a rendszeres fejbőrápolás. Ha tisztán és egészségesen tartjuk a fejbőrünket, akkor csökkenthetjük a kialakulásának az esélyét, és megőrizhetjük bőrünk egészségét.

HÍRESSÉGEK, AKIK KORPÁVAL KÜZDENEK

hiressegek

Ciara

2019-ben derült ki, hogy a korpa az amerikai énekesnőt, Ciarát sem kímélte. Az énekesnő feltöltött magáról egy képet a social médiára, amelyen egy fekete pólóban látható. A pólón fehér korpafoltok voltak láthatóak.

Brad Pitt

Nem Ciara az egyetlen híresség, aki korpával küzd. Még az olyan híres színészek, mint Bard Pitt is küzdhet viszkető fejbőrproblémákkal. A kellemetlenség “A harcosok klubja” forgatási időszakában merült fel, amikor a színésznek hosszabb hajat kellett növesztenie. Brad Pitt küzdött a hosszú hajjal járó, még több figyelmet igénylő hajápolással. A nem megfelelő ápolás miatt alakult ki nála a korpa.

Tyra Banks

A modellkarrierje 15 éves korában kezdődött. A karrierje akkor indult be, amikor a Victoria’s Secret-nek lett az egyik arca. Azóta nem csak modellként, hanem színészként, énekesként és TV-műsorvezetőként is építi karrierjét. Ha hajproblémáiról beszélünk, nagyon őszinte a korpájával kapcsolatban. Nyilvánvalóan kijelentette, hogy zavarja a viszketés, illetve azok a kellemetlenségek, amik a korpásodással járnak.

HÍRESSÉGEK, AKIK AZ OXYGENI HAIR & SKINT VÁLASZTOTTÁK

Tudj meg többet a termékeink megfelelő használatáról!

Termékismeret tudásanyagunk abban nyújt segítséget, hogy hogyan használd a megvásárolt termékeket és milyen alternatív felhasználási módok állnak rendelkezésedre. Az e-bookot amit ide kattintva ingyenes letöltve elolvashatsz akkor ajánljuk, ha épp termékvásárlás előtt állsz vagy már próbáltad termékeinket, de nem ismered a pontos hatóanyagokat, használati módokat és lehetőségeket és kíváncsi vagy, hogy mire használhatod még a megvásárolt készítményeket!

Csatlakozz Facebook csoportunkba, ahol rendszeresen osztunk meg tippeket és tanácsokat hajhullással és hajápolással kapcsolatban, és Te is felteheted kérdéseidet és megoszthatod tapasztalataidat!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?