Lafkó Katalin - Oxygeni Hair & Skin

Vác

LAFKÓ KATALIN

hajgyógyászat, kiemelt Oxygeni Hair referencia szalon

Bejelentkezés

nyitva

hétköznap: 08:00 – 18:00

Lafkó Katalin

Lafkó Katalin vagyok, 25 éve dolgozom fodrászként. Vácon, a belváros szívében helyezkedik el saját szalonom, a luxus kategóriás Perla Szalon, amelyet 2018-ban nyitottam meg. Számos szépségszalont vezettem már életem során, de ebben a szalonban érzem teljesnek magam. Üzletemben teljeskörű szépségipari szolgáltatást vehetnek igénybe vendégeink. 2019-ben tovább szélesítettük a szolgáltatás kínálatunkat az Oxygeni Hair egyedülálló hajgyógyászati kezelésével, az oxigénterápiával. Így haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vendégeinket is várjuk szeretettel. Szakembereink kiváló szaktudással és minőségi, prémium anyagokkal elégítik ki a hozzánk érkező, szépülni vágyó vendégeink igényeit, beleértve a 100% natúr Oxygeni Hair hajgyógyászati termékeket és az organikus NATULIQUE hajfestékeket, hajápoló és styling termékeket.

Fontos számunkra, hogy általános és kiemelkedő szolgáltatások széles palettájáról válogathat kedvére minden kedves vendégünk. Csapatunk küldetése az egészség, szépség, forma, szín és stílus közti harmónia felfedezése és megvalósítása kiváló szakmai háttérrel.

Oxigénterápiás szolgáltatások a szalonban

Lafkó Katalin
  • Mikrokamerás és manuális hajdiagnózis, konzultáció
  • Személyre szabott kezelési terv
  • Oxigénterápiás kezelés rövid és hosszú hajú vendégek számára
  • Otthoni hajápolási program ajánlás
  • Személyre szabott termékajánlás
  • Életmód tanácsadás, amely serkenti a kezelés hatását
  • Oxigénterápiás bérlet vásárlás
  • Oxigénterápiás ajándékutalvány vásárlás
  • Havonta nyílt napok tartása, kedvezményekkel
Oxigénterápiás ajándékutalvány

Lepd meg szeretteidet oxigénterápiás ajándékutalvánnyal! Ha egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia ajándékutalványt is vásárolhatsz nálunk. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy érdeklődj személyesen!

Nyílt nap

A Lafkó Katalin hajgyógyász szalonban minden hónapban várjuk vendégeinket nyílt napunkon! Oxigénterápiás nyílt napjaink keretében minden hónapban egyszer díjmentesen veheted igénybe a mikrokamerás és manuális hajdiagnózist és kedvezményesen vásárolhatod meg termékeinket és 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletünket.

Oxigénterápia bérlet

5 és 10 alkalmas oxigénterápia bérleteink elérhetőek a Lafkó Katalin hajgyógyász szalonban. Jelentkezz be mikrokamerás hajdiagnózisra és oxigénterápiás kezelésre, és hajgyógyászunk fejbőproblémád szerinti kezelési tervet ajánl számodra.

OXIGÉNTERÁPIA MINDEN TÍPUSÚ HAJ- ÉS FEJBŐRPROBLÉMA KEZELÉSÉRE

Az Oxigénterápia kezelések segítséget nyújtanak abban, hogy a fejbőr egészséges legyen, segít a hajhagymák erősödésében, ezáltal könnyebben elindul a haj növekedése. Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

Amire az oxigénterápiás kezelés segítséget nyújt: intenzív hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Aminek következtében fejbőrünk és hajunk állapotát is érik a nem kívánt, negatív hatások. Fejbőrünk hajszálaink táptalaja, amelyről épp olyan mértékben kell gondoskodnunk, mint bármely más bőrfelületünkről vagy szervünkről.

Oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely hajas fejbőrprobléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál.

ÁRLISTA

Szolgáltatás Normál ár Nyílt napi kedvezményes ár
Hajgyógyászati tanácsadás – Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis 5.000 Ft ingyenes
Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés férfiaknak 16.000 Ft 15.000 Ft
Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés rövid hajú vendégeinknek 18.500 Ft 15.000 Ft
Egy alkalmas Oxigénterápiás kezelés hosszú hajú vendégeink számára 21.500 Ft 18.000 Ft

Bérletvásárlás esetén a nyílt napon a termékeinket 10%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg!

A SZALONBAN HASZNÁLT TERMÉKEK

ÁSZF

Oxygeni Hair kemikáliamentes kozmetikai és hajápolási termékek

Az Oxygeni Hair kemikália mentes haj és testápoló kozmetikumai az oxigénterápiás kezelés komplex termékcsaládja, amely a haj-, fejbőr- bőr és arcbőr típusának és állapotának megfelelő ápolást biztosít. Célunk, hogy a bőr és fejbőrproblémák kezeléséhez vagy a fejbőr és a haj egészségéhez megfelelő otthoni hajápolás mindenki számára elérhető legyen! 100% natúr, vegán, professzionális termékeink hajproblémák szerinti csomagokban találhatóak meg webshopunkban. Csomagjainkat speciális receptúrák szerint, tapasztalt hajgyógyászok  és bőrgyógyászok szakértelmével állítottuk össze. Csomagjainkban magas dózisú vitaminok és ásványi anyagok, illetve aktiváló anyagok együttesen lépnek fel a fejbőr és bőrproblémák ellen.

natulique termekek

Natulique hajápolási termékek

A Natulique organikus hajápoló és finish termékeit szívesen ajánlom, azoknak a vendégeimnek is, akik fejbőrproblémákkal küzdenek. Igazoltan organikus alapanyagok, kiemelkedő minőség, kiváló hatékonyság és könnyű használhatóság – ezek jellemzik a NATULIQUE styling és hajápoló termékcsaládokat. Minden hajtípusra és hajápolási célra speciális termékeket és komplex megoldásokat biztosít, a természetes alapanyagok erejével.

Lafkó Katalin / 2600 Vác, Széchenyi István utca 10-12. / +36 70 502 9611

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?