Nyíregyháza - Nádasi Dóra - Oxygeni Hair & Skin

Nyíregyháza

NÁDASI DÓRA HAJGYÓGYÁSZ

hajgyógyászat, ételintolerancia tesztet végző szalon, kiemelt Oxygeni Hair referencia szalon

Nádasi Dóra vagyok, hajgyógyász, trichológus

2000-ben szembesültem először, gyermekem születésekor, a hajhullás problémájával, így kerültem kapcsolatba a hajgyógyászattal. Ahhoz, hogy átfogó képet kapjak a hajgyógyászat rejtelmeiről, az alapoktól indultam és elvégeztem a fodrász iskolát. Ezt követően magasabb szinten szerettem volna foglalkozni a hajgyógyászat tudományával, ezért, kamatoztatva a húszéves egészségügyi tudásomat, mélyebben kezdtem vele foglalkozni.”

“Tapasztalatom azt mutatja, hogy akkor fordulnak az emberek szakemberhez, ha már mindent kipróbáltak és rengeteg pénzt áldoztak problémájuk kezelésére – sajnos eredménytelenül. Hasonlóan voltam ezzel én is. A probléma az, hogy a fejbőrbetegséggel küzdők nem ismerik az ok-okozati tényezőket, nincs kellő tudásuk a tünetek forrásáról, a probléma gyökeréről. Sok a félrevezető információ, amelyek elárasztják a médiát. Sok esetben a gazdasági érdek, a profit orientált szemlélet élvez előnyt a probléma valódi kezelésével szemben. Mivel személyes, egyéni problémáról van szó, a kezelésnek is egyénre szabottan kell történnie. Ugyanaz a termék, ugyanaz a kezelési és hajápolási program nem nyújt egységes megoldást mindenki számára. Igazolt, széles spektrumú termékekkel dolgozom, amelyek meghozták a várt eredményt. Remélem, Önnek is segíteni tudok.” – Nádasi Dóra

A megfelelő, rendszerszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezelésnek. Az Oxygeni Hair otthoni hajápoló termékek segítik a kezelés eredményességét, növelik annak hatékonyságát és fenntartják a kezelés hatását. Nádasi Dóra hajgyógyász segít a megfelelő hajápolási rutin elsajátításában és személyre szabott, egyéni kezelési tervet állít fel haj- és fejbőrspecifikusan. Jelentkezz be nyíregyházi hajgyógyászunkhoz, és kérd segítségét az otthoni hajápolásban is!

Szolgáltatásaink

 • Hajgyógyászati tanácsadás – Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis
 • Egy alkalmas Oxigénkezelés férfiak és rövid hajú vendégeink számára: (az első alkalom tartalmazza a konzultációt, hajdiagnózist és az Oxigénterápiát)
 • Egy alkalmas Oxigénkezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára: (az első alkalom tartalmazza a konzultációt, hajdiagnózist és az Oxigénterápiát)
 • Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény férfiak és rövid hajú vendégeinknek
 • Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény fél- és hosszú hajú vendégeinknek
 • 5 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára
 • 5 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára
 • 10 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára
 • 10 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára
  Választható otthoni Oxygeni Hair hajápolási csomagok
 • Food Detective étel intolerancia vizsgálat
Nádasi Dóra
Oxigénterápiás ajándékutalvány

Lepd meg szeretteidet oxigénterápiás ajándékutalvánnyal! Ha egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet, 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia ajándékutalványt is vásárolhatsz nálunk. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy érdeklődj személyesen!

Nyílt nap

A Nádasi Dóra hajgyógyász szalonban minden hónapban várjuk vendégeinket nyílt napunkon! Oxigénterápiás nyílt napjaink keretében minden hónapban egyszer díjmentesen veheted igénybe a mikrokamerás és manuális hajdiagnózist és kedvezményesen vásárolhatod meg termékeinket és 5 vagy 10 alkalmas oxigénterápia bérletünket.

Oxigénterápia bérlet

5 és 10 alkalmas oxigénterápia bérleteink elérhetőek Nádasi Dóra hajgyógyász szalonban. Jelentkezz be mikrokamerás hajdiagnózisra és oxigénterápiás kezelésre, és hajgyógyászunk fejbőproblémád szerinti kezelési tervet ajánl számodra.

Amennyiben haj vagy fejbőr problémája van, forduljon hozzám bizalommal!
Mikrokamerás fejbőrvizsgálat és hajdiagnosztika után állítom össze önnek személyre szabottan a kezelést.

Telefonszám:
+36 20 254 3262

Cím:
4400 Nyíregyháza, Moszkva utca 7/B.

OXIGÉNTERÁPIA

Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. Szervi és lelki betegségeink egyaránt direkt hatással vannak immunrendszerünkre. Aminek következtében fejbőrünk és hajunk állapotát is érik a nem kívánt, negatív hatások. Az Oxigénterápia hatékony segítséget nyújt a fejbőrproblémák megszüntetésében és a hajszálak megerősítésében. A kezelés helyreállítja a fejbőr normál állapotát, feltölti vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így hozzájárulva a gyönyörű, egészséges hajhoz.

Miben segít az oxigénterápiás kezelés?

Intenzív hajhullás, androgén alopecia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma.

Oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely hajas fejbőrprobléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál.

A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

A referenciaszalonunkban nemcsak haj- és fejbőrproblémával küzdő, de a fejbőrproblémák megelőzésére vagy a gyorsabb hajnövesztésre törekvő vendégeinket is szeretettel várjuk, komplex hajgyógyászati kezeléssel, valamint személyre szabott hajápolási és életmódtanácsadással.

EREDMÉNYEK

Vendég véleménye az oxigénterápiáról

Tanúsíthatom, hogy aki Nádasi Dórához fordul, az soha nem bánja meg. Ő a legjobb hajgyógyász!
Anna
Szuper hely, egy szuper hölgy, aki érti is, amit csinál.
Anita

A REFERENCIASZALONBAN HASZNÁLT TERMÉKEK

csoportkep 2

Oxygeni Hair kemikáliamentes kozmetikai és hajápolási termékek

Az Oxygeni Hair kemikália mentes haj és testápoló kozmetikumai az oxigénterápiás kezelés komplex termékcsaládja, amely a haj-, fejbőr- bőr és arcbőr típusának és állapotának megfelelő ápolást biztosít. Célunk, hogy a bőr és fejbőrproblémák kezeléséhez vagy a fejbőr és a haj egészségéhez megfelelő otthoni hajápolás mindenki számára elérhető legyen! 100% natúr, vegán, professzionális termékeink hajproblémák szerinti csomagokban találhatóak meg webshopunkban. Csomagjainkat speciális receptúrák szerint, tapasztalt hajgyógyászok és bőrgyógyászok szakértelmével állítottuk össze. Csomagjainkban magas dózisú vitaminok és ásványi anyagok, illetve aktiváló anyagok együttesen lépnek fel a fejbőr és bőrproblémák ellen.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, KÉRJ IDŐPONTOT!

NÁDASI DÓRA HAJGYÓGYÁSZ

Telefonszám: +36 20 254 3262

Cím: 4400 Nyíregyháza, Moszkva utca 7/b.

Kövess minket social media oldalainkon is!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?