OxyLuxBeauty - Oxygeni Hair & Skin

Székesfehérvár

OxyLuxBeauty

kozmetika

OxyLuxBeauty - Fejér megye

Professzionális sminkes-kozmetikusként a legfontosabb számomra, hogy vendégeim ragyogjanak és magabiztosak legyenek bőrükben. Az általam alkalmazott Oxygeni Hair and Skin termékek egyedülálló formuláival garantáltan a legmagasabb minőséget nyújtom minden kezelés folyamán.

Oxygeni termékcsalád innovatív összetevőket, tiszta oxigént, vegán, kemikáliamentes-természetes-tápláló hatóanyagokat tartalmaz, amelyek elősegítik a bőr regenerációját, sejtszintű megújulását, a bőrtökéletesítését. Ezek a termékek nem csupán a szépségedet emelik ki, hanem a bőröd egészségét támogatják a természetes ragyogást előtérbe helyezve. Vendégeim számára nyugodt és kényelmes környezetet teremtek, ahol elfeledhetik a mindennapi stresszt, emellett pedig a tiszta oxigén erejével és az Oxygeni prémium termékek segítségével segítek Neked felfedezni a legjobb és legszebb Önmagadat.

Ha szeretnél egy kis időt szánni magadra és bőrödre, akkor várlak szeretettel Székesfehérváron az OxyLuxBeauty Stúdiómban! Várom, hogy megoszd velem igényeidet és céljaidat, mert az én legnagyobb örömöm az, ha hozzájárulhatok a Te szépséged és önbizalmad fokozásához.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?