Pure Velvet Szépségszalon - Oxygeni Hair & Skin

Dorog

Pure Velvet Szépségszalon

hajgyógyászat, kozmetika

Pure Velvet Szépségszalon- Komárom-Esztergom megye

Fürsztenczeller Cintia vagyok, fodrász tanulmányaim során a gyakorlati időmet a Szabó Imre szalonokban töltöttem Budapesten, ahol lehetőségem volt megismerkedni az Oxygeni márkával. Édesanyám akkoriban egy intenzív Post-Covid hajhulláson ment keresztül, melyet az oxigénterápiával nem csak megállítanunk sikerült, de a kezelés új babahajak növekedését is eredményezte. Ennek hatására döntöttem úgy, hogy az eljárást a saját szalonomban is alkalmazni fogom, hiszen a terápia akár a legmakacsabb fejbőrbetegségeken, hajhullásokon is képes segíteni. Szeretettel várom új és meglévő vendégeimet a Pure Velvet Szépségszalonba, oxigénterápiás kezelésre!

Fürsztenczeller Cintia - hajgyógyász

Pure Velvet Szépségszalon

Fontos számomra a minőség és a professzionális hozzáállás, ezért is választottam az Oxygeni márkát.Munkám során személyre szabottan állítom össze a kezeléseket, bőrtípusnak és bőrproblémának megfelelően. Kulcsfontosságúnak tartom, hogy vendégeim ne csak testileg, de szellemileg is feltöltődjenek és megszépüljenek. Szeretettel várom új és meglévő vendégeimet oxigénterápiás kezelésre!

Ragó Anna - kozmetikus

Pure Velvet Szépségszalon

Tizenhét éve dolgozok fodrászként, az évek során rengeteg vendégemnek fejbőr problémája volt, melyen segíteni szerettem volna hisz úgy gondolom ez is a szakmánk része. Ezért választottam az Oxygeni márkát, hiszem a minőség és a hatékonyság a elengedhetetlen számomra. Szeretettel várom régi és új vendégeimet oxigénterápiás kezelésre!

Fürsztenczeller Roland - hajgyógyász

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?