Rita Kreatív Fodrász Szalon - Oxygeni Hair & Skin

Szombathely

Rita Kreatív Fodrász Szalon

hajgyógyászat

Szalai Rita vagyok és már több mint 30 éve mesterfodrászként dolgozom. Folyamatosan fejlesztettem és fejlesztem tudásomat, hogy minél tapasztaltabb legyek a hajápolás és szépségipar területén. Az utóbbi időben más irányba is bővítettem tanulmányaimat. 8 éve életviteli és lelki tanácsadóként is dolgozom, 2022-ben pedig elvégeztem a kozmetikus szakmát is. Mindig is a harmónia megtalálása motivált, ép testben ép lélek, aminek gyönyörű egészséges haj a bizonyítéka. Célom, hogy minél több hozzám forduló vendégemnek tudjak segíteni. Elégedettebbek, boldogabbak legyenek önmagukkal. A megfelelő irányt megtalálják mindehhez. Ha valamit ajánlok ügyfeleimnek, előtte saját magamon tesztelem, hogy hiteles legyek.

Az oxygénterápia a szervezet saját öngyógyító folyamatait aktíválja. A hajunk, megjelenésünk meghatározó része. A felgyorsult életünkben gyakori haj és fejbőr probléma alakul ki. Én magam is korábban többször is tapasztaltam erős hajhullást. Arra jöttem rá, hogy mögötte egészségügyi probléma húzódik. Ennek volt a vészkiáltása a hajhullás. Ilyenkor cselekedni kell minél hamarabb.

A legújabb kezeléseim között kiemelt szerepet kap az Oxigeni Hair hajgyógyászati kezelés. Ami forradalmi megoldás a fejbőr és a hajproblémák kezelésére. Az Oxygeni Hair lényege, hogy mélynyomású tiszta oxigén segítségével 59 féle ásványi anyagot juttatunk a fejbőrbe, ami aktiválja a hajhagymákat és a fejbőrt. Az Oxygeni Hair kezelés során nagy hangsúlyt szentelek az egyéni konzultációra, és a személyre szabott megoldásokra. Az összefonódó mesterfodrász, kozmetikus és természetgyógyász tapasztalataimmal egyedülálló, teljes szolgáltatást nyújtok ügyfeleinknek.

Hajgyógyászati kezelések mellett még széles körű relaxációs és fodrász szolgáltatást kínálok a Rita Kreatív Fodrász Szalonban. Kiváló minőséget és magas szintű személyes kiszolgálást vehetnek igénybe vendégeim. Kellemes környezettel várlak ahol el tudsz lazulni. Bízom benne hogy bemutatkozásommal felkeltettem érdeklődésedet.

Várlak szeretettel a Rita Kreatív Fodrász Szalonban!

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?