Sikertörténet Evelin, Balla Alexandra - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

EVELIN, BALLA ALEXANDRA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

„2022 augusztusában vettem észre, hogy a szokásosnál “kicsit” jobban hullik a hajam. Először nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, de sajnos egyre durvább lett a helyzet. (A háttérben hormonális okok álltak…)

Teljes elkeseredettségemben egyik ismerősöm ajánlotta, hogy próbáljam ki az oxigénterápiát. Augusztus végén bejelentkeztem, és elmentem az első kezelésre. Tíznaponta szorgalmasan jártam, és már kb. a 2. alkalom után elkezdett a hajmosás utáni kis “gombóc” ( a kihullott hajszálak) egyre kisebb lenni!

A 3. alkalom után pedig már egyre viccesebben néztem ki a millió kis szöszöcskével a fejem tetején. A 4-5. alkalom után pedig szinte meg lehetett számolni mennyi hajszálam hullott ki. Nagyon-nagyon kevés, ami azóta is így van!! A pici antennáim, szöszöcskéim azóta kb 10-12 cm hosszúak, és borzasztó erősek! Az egész hajam a kezelések hatására visszaerősödött, és pihe-puha lett!

Nagyon hálás vagyok nektek a rengeteg türelemért, biztatásért, és profizmusért, amit kaptam tőletek, és amit azóta is kapok!! Köszönöm Balla Alexandra! Köszönöm Oxigénterápia!

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?