Sikertörténet Judit, Misányi Johanna - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

JUDIT, MISÁNYI JOHANNA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

Azért kezdtem el az oxigénterápiát, mert a hajam gyorsan zsírosodott és a fejtetőmön ritka volt a hajam. A Szabó Imre szalonról már nagyon régen hallottam, és először egy hajvágásra mentem el. Johannához kerültem, aminek nagyon örülök, mert nála jó kezekben vagyok. 

A fejbőrömet az első kezelés előtt megnéztük kamerával, így a diagnózis túlzott faggyútermelés. Ezért a kezelés mellett elkezdtem használni a Detox Shampoot, és Tonikot, mert az nagyon sokat segít abban, hogy helyreálljon a fejbőröm faggyúmirigytermelése. A ritkább hajam miatt pedig a Hair Loss Maskot és a Vitamin Serumot használom. A szérumot hígítani kell aloe verával, így még Pure Aloe Verát használok. 

Egy kúra 10 alkalomból áll, én ezt lejártam, és azóta is járok időnként ismétlő kezelésekre, mert olyankor alaposan fel vannak töltve a vitaminraktárak, egészen a legmélyebb rétegekbe bejuttathatóak a hatóanyagok, és az a jó, hogy ezt nem mosom ki a következő hajmosással.

Igazából nem hittem abban, hogy ezen a két problémán lehet segíteni, főleg hogy a ritkább hajam genetikai, és a zsírosodásra is már annyi drága terméket kipróbáltam, de semmi nem segített igazán.

 Viszont a hajam most már tényleg sokkal kevésbé zsírosodik, jelentős változást érzek, és rengeteg babahajam van, amit a fodrászom már pár kezelés után mondott, de én akkor vettem észre igazán, hogy ettől a kezeléstől tényleg kinő a haj, hogy először a homlokomnál és a tarkómnál a születési baba hajak megnőttek, aztán elől a hajvonalnál kinőtt két új sor. Ezek azóta már hosszú szálak és hátra tudom fésülni, és különösen mostanában látom, a kúra után egy évvel, hogy rengeteg új hajam van, és amit akartam, elértem, hogy már nem látszik ki a fejbőröm. Ehhez azért az is kellett, hogy az otthoni termékeket becsületesen használom minden egyes hajmosásnál, úgy, ahogy Johanna tanított. 

A hajmosási technikámon is sokat fejlesztettem, külön figyelmet fordítok a fejbőrömre, mert megtanultam, hogy amilyen a fejbőröm, olyan lesz a hajam is:) Szeretném kiemelni, hogy a kezelésnek van egy olyan pontja, amikor kéregtelenítést/ hámlasztást végeznek. Ami nagyon fontos, mert a legtöbb embernek lerakódások vannak a fejbőrén és ekkor eltömődnek a pórusok és a szőrtüszők. Emiatt is fontosak az ismétlő kezelések, mert így lesz igazán tiszta a fejbőrünk.

Nagyon szeretek erre a kezelésre járni, a pesti Szabó Imre szalonban tényleg minőségi szolgáltatást nyújtanak, a kezeléssel teljesen elégedett vagyok és szeretem a fodrászom munkáját, személyiségét is. Úgyhogy már a kúra alatt meséltem a kezelésről sokaknak. 4 személynek is vittem a szalonból termékeket, és az egyikőjük éppen most jár kezelésre nagyon ritka hajjal. Ő idős személy, de neki is rengeteg új haj növekszik, nagyon meg van elégedve a kezeléssel.

A termékek közül a Detox Shampoo a kedvencem, az illata és a hatása miatt, és a Pure Aloe Vera, mert attól pedig szép fényes lesz. Azért ajánlom ezt a kezelést, mert bármilyen fejbőr- és hajproblémát helyre lehet vele hozni. És mert a hajam vékonyszálú, tartás nélküli volt, de már a kúra elején megerősödött, mostanra pedig már nagyon jó tartása is van.”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Kíváncsi vagy a többi sikertörténetre is?

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?