Sikertörténet Katalin, Misányi Johanna - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

KATALIN, MISÁNYI JOHANNA VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

Varga Katalin vagyok, 14 éve pszoriázisom van, a fejbőröm 100%-át gyulladt és vastag pakkok borították. Az akkori fodrászom festés után alig mert hozzányúlni a fejemhez, olyan vörös volt a bőröm. 22 évig jártam hozzá! Egy napon Facebookon egy linket küldött, hogy próbáljam ki!

Szabó Imre Hair & Beauty a Belgrád rkp. 26 alatti üzletében oxigénterápiával nagyon szép eredményeket érnek el, problémás fejbőrt, és a hajhullást oxigénterápiával kezelik. Úgy gondoltam, nem veszíthetek semmit vele, azt tudni kell, hogy mindenféle kezelést, krémet kipróbáltam, rengeteg orvost kerestem fel és nem segített semmi vagy csak ideiglenesen volt hatása. Másnap fel is hívtam a szalont, ahol nagyon készségesen segítettek és gyorsan kaptam időpontot.

3 nap múlva már a szalonban voltam, ahol nagyon kedvesen fogadott a recepciós. Majd bemutatott Misányi Johannának, aki a kezeléseket végezte, nagyon alaposan megvizsgált és elkezdtük a kezeléseket. 

Már az első alkalom után sokkal tisztábbnak és hidratáltabbnak éreztem a fejbőröm. Johanna a fiatalsága ellenére nagyon nagy tudással és alapossággal végezte a munkáját. A harmadik vagy negyedik kezelés után teljesen eltűnt a gyulladás a fejbőrömről. Voltak hullámok, hiszen ez az autoimmun betegség sok mindennel van összefüggésben, de ezek ellenére is sokkal jobban érzem a fejbőröm a mindennapokban. A viszketést is tudom kezelni otthoni kiegészítőkkel. A kezeléseket befejezve a pakkok vastagsága is jelentősen javult. A kezelések között otthoni használatra is kaptam sampont, egy fejbőrpakolást állított nekem össze Johanna és használok Vitamin Serumot hajmosás után, nagyszerűen hatottak.

A kezelések mellett festés terén is Johanna vendége maradtam, hiszen a fejbőröm miatt egy naturális festékkel festi a hajam, ami sokkal kíméletesebb részemre. Nagyon szeretek idejárni, mindenki figyelmes, mosolygós és nagy szaktudással rendelkezik! 

Szebbnél szebb frizurák és színek kerülnek ki az ott dolgozók kezei alól! Csak ajánlani tudom! ”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?