Sikertörténet Kristóf, Vellner Olivér - Oxygeni Hair & Skin
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia
Sikertörténet oxigénterápia

KRISTÓF, VELLNER OLIVÉR VENDÉGE

SIKERTÖRTÉNET

„Több márkás sampont, terméket kipróbáltam, mert az elmúlt időszakban elkezdett viszketni a fejbőröm, viszont ezek csak egy bizonyos ideig voltak jók, változás azonban egyiktől sem történt, sőt, a viszketés mellé már korpásodás is társult.
A korpásodás megszüntetésére vásárolt termékektől viszont még inkább irritált lett a fejbőröm. Kevésbé tudtam koncentrálni a munkámra, egyfolytában a megoldásokat kerestem. Kénytelen voltam tanácsot kérni ismerőseimtől, akik készségesen ajánlották a Szabó Imre szalont. Azt gondoltam, hogy ez egy egyszerű fodrászat, ahol hajvágással, festéssel foglalkoznak, így elkezdtem utánaolvasni, hogy biztosra menjek.

Felmentem a honlapjukra, ahol láttam, hogy egyik fő profiljuk a hajgyógyászat. Nagyon megtetszett a bemutatkozásuk és a hirdetésükben rátaláltam a kedvezményes Oxygeni Nyílt napra.
Telefonon kértem időpontot, ahol részletes tájékoztatást kaptam, így azonnal tudtam, hogy Vellner Olivért szeretném hajgyógyászomnak választani, aki sikeresen helyreállította a száraz, érzékeny fejbőröm 1,5 hónap alatt. 

Egy otthonos, meleg környezet fogadott, Olivér nagyon készséges volt, professzionális módon elvégezte a fejbőrvizsgálatot, és sikeresen felmérte a problémám. Megnyugtatott, hogy már az első alkalom után érezni fogom a változást, ami valóban így történt. Az első kezelés másfél órát vett igénybe, ezután kéthetes ismétlésekkel fokozatosan javult az állapotom.

Olivér 5 alkalmas bérletet ajánlott, és személyre szabott otthoni hajápolási rutint, kemikáliamentes termékekkel. Mára már tünetmentes vagyok, köszönöm a Szabó Imre szalonnak, az O2 Scalp Medicalnak és Olivérnek.”

SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI AZ OXIGÉNTERÁPIÁT?

NÉZD MEG MILYEN EREDMÉNYEKET TUDUNK ELÉRNI ÉS MILYEN PROBLÉMÁKON TUDUNK SEGÍTENI!

Első sorban az intenzív hajhullás, post-covid hajhullás, androgén alopécia, zsíros vagy száraz fejbőr, korpásodás, fejbőr hámlás, irritált, viszkető fejbőr, száraz vagy zsíros korpa, sikertelen hajnövesztés, roncsolt haj, száraz, töredezett hajvégek, pikkelysömör, ekcéma az amivel hozzánk fordulnak. Fontos azonban, hogy mindezek mögött leggyakrabban immunológiai probléma rejlik. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott, 100% -ban kemikália mentes. Tudj meg többet a fejbőrproblémákról és azok megelőzéséről. Ha úgy érzed, hogy a te fejbőröd és hajad számára is fontos lenne Oxigénterápia, akkor jelentkezz be hozzánk és próbáld ki a kezelést.

NEKED IS SEGÍTETT AZ OXIGÉNTERÁPIA ÉS SZÍVESEN MEGOSZTANÁD VELÜNK?

Küldd el nekünk személyes sikertörténetedet és hajgyógyászoddal közös fotódat az info@oxygenihair.com e-mail címre.

Hajgyógyászati vagy kozmetikai oxigénterápia? Partner vagy head spa csatlakozás? Esetleg ételintolerancia vizsgálat, hajadomány érdekel? A webshoppal kapcsolatban lenne kérdésed?